- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.701
cnm ben ptesi es vs. testlerım var ıgneye baslayacagım, onun heyecanındayım :18:
kanamanın azalmasına sevındım. bu arada doktora gorunme veya sorma ımkanın oldu mu, nedenıyle ılgılı bılgı alabıldın mı kanamanın??
tekrarlıycam ztn ama nedense içim hiç rahat degil sevinemiyorum.daha doğrusu korkuyorum kimsayasal yada dış gebelik falan olcak diedüşünmekistemiyorumama atamiyorumaklımdan da.
doktor hıç bir yorum yapmıyor canım düşük tehlikesi diyo nedenını söylemiyor yada oda bılmıyor
o zaman iyi düşünelim iyi olsun canım. kanaman azaldığına gore tehlikeyi atlatıyosun Allahın izniylekendine cok dikkat et. bebişlere iyi bak annesi, iyi geceler
hosgeldın sahra. Benim de cıkolata kıstım var, solda 3.5 cm. laparoskopı dedı bı doktor olmadım, doktor degıstırıp tup ıcın yola cıktık. senin kıstının durumu nedır?? amelıyat oldun mu hıc tupe baslamadan??
ayy sagol canım, agzına saglık. bebısını gorcen persembe ayyy cok heyecanlııben daha ptesi alt tarafı e2 testı yaptırcam dıye pırpır ıcım, sankı kese gormeye gıdıyorum canım benım kıstım duruyo,, doktor almak ıstemedı, 3.5 cm. ınsallllaahhh uslu durur orda, tedavıde sorun cıkarmaz. bugun sabah kasık agrım oldu 1-2 saat sıddetlı, sonra gectı. benım kıstte solda bu arada cici kist uslu dur aman bıcı bıcı diye diye evcillestırdım kıstı :)
Soyledıgın duayı da okuyacagım canım. Allahıma guvenımle inancımla cok sukur pozitif girdim bu yola. esımı bıle yerı gelıyo ben telkın edıyorum. Dua gercekten bu surecte en guzel ilac. Ptesi test sonuclarımı alınca tekrar basını agrıtabılırım. Senin de guzel haberlerını beklıyoruz persembe
bugun testi tekrarladım perşembe 11.7 çıkmıstı bugun 7. gunu transferimin bugun yaptırdım 35.7 çıkmış 3 kat artış göstermış 2 gunde nasıl sizce ?:18::18::18:
benım tablomdakı ılerı hızlı hareket yuzde yırmıdokuz cok az bununla asılama olmaz dedı dr ların hepsı o yuzden adetımın ıkıncı gunu kolları sıvıyoruz ınsallah :)Sperm sayısında sıkıntı olanda tüp bebek yöneütemşnde mikroenjeksiyon tercih ediliyor.
Aşılama denediniz mi ?? Sende bir problem yoksa önce tüb bebeğe atlamak yerine iki kez denemek üzere aşılama öneririm .çünkü tüp bebk seni yoracak zahmetli ve son tercih bir tedavi.ama zaten işini çok doğru yapan bir kliniğe gidiyorsunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir.hiç sıkıntı yapma eşinin sperm sayısı az hareketleride hamsi yerinede alabalık olmuşlar en kolayı öle düşün
canım bence gününde testini tekrarla... her sayfayı tek tek okuduğumdan, ilerleyen sayfalarda seninde bu yönde karar verdiğini anladım... ilaçlarını da sakın bırakma. sadece 3 gün kalmış sonuçta, az daha sabret... inşallah pozitif sonuçlanır ve sonrasında da güzel bi gebelik geçirirsin, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah....
haaa bu arada doktorunun tavrı gerçekten de kötüymüş... inşallah gerek kalmaz ama eğer 2. denemen gerekirse doktorunu bence de değiştir canım.
ben çalışıyorum tatlım, müdürüm sağolsun anlayışlı, kontrollerde sorun çıkarmadı, transfer sonrasında 5 gün rapor yazdırdım. şimdi de aynı şekilde söylüyo, sağlık söz konusuysa gerisi teferruattır diyo.
biz henüz yeni evli sayılırız. ve düğünümüze de pek aile yardımı olmadan yaptık, her ikimizinde ailelerinin maddi durumu çok iyi olmadığından. ve henüz çektiğimiz kredileri ödüyoruz, kirada oturuyoruz. ilk denememizde ablamdan borç aldım. şimdi de dondurulmuş için muhtemelen kalan altınlardan tırtıklıycaz... Allah bu günümüzü aratmasın.... ama çalışmasam mümkün değil karşılayamayız.
aaa bizim memlekete mi geliyosun sennnnn :)))) hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah... hangi merkeze gidiyosun tatlım.
Evet canim profosör iyi bi doktorkendi muayenesi var biraz tuzlu ama musal bizim gittigimiz tup bebek merkezindeki doktorlarin hocasi
aynj sekilde bende hasta olmustum gebeligi ogrendikten sonra limon u dilimleyip ılık suya atip ictim.bala karabiber bide harnip pekmezi yedim bol bol mandalina cnm
Ayyy bi guzel haber dahaaaa :))) gozun aydin canimmmmmm
Bencr guzel canim ama sunu dogrumu anladim bilmiyorum ilk testi transferin 4. Gunu filan yaptırdın sanirim maşallah cesaretine hayran kaldim ben idrar testini bile hastaneye kan vermeye giderken yapmistim
inşallah çok vardır canım 500tl ödedik biz 2taneye ne kadar pahalı ya
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişimdünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...
Kizlar gunaydin
Kasiklarim cok agriyor ve hala gecmedi kucuk tuvaletimi yaparken batma falan oluyor bu normal mi sizde de oldu mu bi de karnim sis bu halimle yarin transferimi yaparlar mi ki bilemedim acill yardim kizlarr
bence belirti İNŞALLAH sonuda iyi gelir...bende de aynı bu belirtiler vardı.sen çok dikkat et kendine..evet cnm yapıldı 9.gündeyim transferin :) yaaa hem idrarım kokuyor hemde ayaklarım feci üşüyor ısınmıyor ilk defa böle bişi yaşıyorum anlamadım :)) inş. belirtidirrrr
Kızlar Merhaba :) ben siteye yeni üye oldum ilk denemem sorun çikolata kisti 1. Kalite 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi 26 Eylülde.8 Ekim test tarihim ancak benim hiççç belirtim yok şimdiden ümitsizim
sabah sabah ne güzel haber... hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip olur inş...
benimde 3. günüm transferde hiç bişi hissetmiyorum sen ne zaman belirti hissetmeye başladın
Tebrik ederim canim cok sevindimm allah tamamini erdirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?