2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

doktor hıç bir yorum yapmıyor canım düşük tehlikesi diyo nedenını söylemiyor yada oda bılmıyor

tekrarlıycam ztn ama nedense içim hiç rahat degil sevinemiyorum.daha doğrusu korkuyorum kimsayasal yada dış gebelik falan olcak die düşünmekistemiyorumama atamiyorumaklımdan da.

ama atmış canım demekkı suan saglıklı artıyo ben hıç erken yapmadım için bilemiyorum ama artıyo işte şuan bebişin sennle kötü düşünmee

doktor hıç bir yorum yapmıyor canım düşük tehlikesi diyo nedenını söylemiyor yada oda bılmıyor

o zaman iyi düşünelim iyi olsun canım. kanaman azaldığına gore tehlikeyi atlatıyosun Allahın izniyle kendine cok dikkat et. bebişlere iyi bak annesi, iyi geceler

o zaman iyi düşünelim iyi olsun canım. kanaman azaldığına gore tehlikeyi atlatıyosun Allahın izniyle kendine cok dikkat et. bebişlere iyi bak annesi, iyi geceler

saol canım allah azı olsun inşallah ama ben hep yatmak zorundayım bana dikişde atılacak malesef olsun herşeye razıyım yeterkı bebişimi kucagma alayımda inşallah senınde allah yardımcın olsunn saol canımmm

Hoşbulduk cnm bnm solda 2 cm kadardı ameliyat olmadım büyüme göstermedi rahim filmide temiz çıkınca direk tüpe geçtik eşimde varikosel ameliyatı olunca yaşda geçmeden oyalanmayalım dedik bu ay ertelendi transfer lucrin iğne yapılacak adetin 21. günü kist baskılansın büyümesin diye kasım gibi Allah izin verirse şartlar uygun olursa transfer olur sanırsam Allah kolaylık versin cnm çok büyük sorun yoksa ameliyat önermiyorlar rezerv azalmasın diye biliyorum ama hangi doktorda kendini güvende hissedersen oraya git biz öyle yaptık cnm

kızlar merhaba,
epeydir giremiyorum epey yazmışsınız. transferden sonra eşim bilgisayarı kaldırdı radyasyon diye fazla giremedim kaçamak arada girdim ama takip edemedim.
benim büyük güne 4 gün kaldı, çarşamba günü test günüm. inşallah tutmuştur. adet sancısı gibi sancım var 5 gündür adetlerim de sancılı olduğu için tutunmamı yoksa adet sancısı mı anlayamıyorum özellikle sol tarafımda nefesimi kesecek kadar keskin sancılarım var, akıntım var başkada hiç belirtim yok. çok korkuyorum adet olucam yine negatif sonuçlancak diye. bir haftadır evdeyim işe de gitmedim kafayı yemek üzereyim evde tek başına olmak ve yatmak çok zormuş. bana kalsa gidecektim ama yine eş faktöründen dolayı gidemedim. bir türlü anlatamadım bu kadar yatmanın gereksiz olduğunu. neyse artık p.tesi işime döncem çok şükür. günlerde geçmek bilmiyor...Allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah..

Agrit tabi tatlim hepsinin heyecani var olmaz olur mu bende her asamasinda nasil heyecanlanimistim hele toplama gününden bi kac gun önce e2 sonucunu alirken dersin bhgc sonucunu aliyorum zaten panik bi kadinim. Benim kist 7 cm di doktora gittik cocuk olmuyor diye adam tabi olmaz kizim hic mi fark etmedin dedi bende yooo dedim bi taneydi ama buyuk diye mecbur aldilar benim hikaye biraz karisik sonra kist tekrarlamasin diye gecici menopoza sokuldum 6 ay igne etkisiyle bildigin menopoz yasadim ne zor günlerdi bu tüp bebek filan dırı vırı gelir aglama krizleri depresyon kış günü vücudun her 5 dk ya bir terler sanki o anda üstünde öküz oturur nefes alamazsin insanlara derdini anlatamazsin şakayla karisik gorende bu yaşta menopoza girdi diye dalga gecer surekli terle soğu grip hiç eksik olmaz ... 6 ay boyle gecti sandim ki 6 ay sonra hemen hastalanirim nerde bi 6 ay daha bekledim tabi bu esnada da vücut ilacı atamadi yine ayni seyleri yaşıyorum derken doktor senin hasta oldugun olacagin yok dedi bana lucrin ve bi adet duzenliyici verdi yapay bi sekilde hasta oldum toplasan 2 ped batirmadim ve boylece tup bebeğe başlamış olduk allah yüzüme bakti canim ilk denemede bu sevinci yasadik ins. Kalp atislarinida duyarim sağlıkla doğururum yavru ceylanlari bakalim... ay ne cok yazmisim içim şişmiş demek kimseye doğru düzgün bunlari anlatamamistim da

bugun testi tekrarladım perşembe 11.7 çıkmıstı bugun 7. gunu transferimin bugun yaptırdım 35.7 çıkmış 3 kat artış göstermış 2 gunde nasıl sizce ?:18::18::18:

Bencr guzel canim ama sunu dogrumu anladim bilmiyorum ilk testi transferin 4. Gunu filan yaptırdın sanirim maşallah cesaretine hayran kaldim ben idrar testini bile hastaneye kan vermeye giderken yapmistim

benım tablomdakı ılerı hızlı hareket yuzde yırmıdokuz cok az bununla asılama olmaz dedı dr ların hepsı o yuzden adetımın ıkıncı gunu kolları sıvıyoruz ınsallah :)

ayşegül çok teşekkür ederim..herkes böyle deyince ne yapayım ben de tamam dedim..aklımda soru kalmasın..hadi hayırlısı...

sağol tavsiyelerin için canım, ilaç kullanmayınca burun tıkanıklığı kötü oluyo. gecenin bu saati uyuyamadım kalktım oturuyorum

Ayyy bi guzel haber dahaaaa :))) gozun aydin canimmmmmm

Bencr guzel canim ama sunu dogrumu anladim bilmiyorum ilk testi transferin 4. Gunu filan yaptırdın sanirim maşallah cesaretine hayran kaldim ben idrar testini bile hastaneye kan vermeye giderken yapmistim

5.gun yaptim ama bnm 5.gun tranferiydi.belki cikar umuduyla yaptim iste beklemekten daha kolay oldu :))

cümleten hayırlı sabahlar kızlar dün ben testimi yaptırdım anca yazma fırsatı bulabildim. veeeee Rabbime şükürler olsun hamileymişim dünden beri rüyada gibiyim ilk tüp bebek denemesi ve Rabbim can verdi yavruma... İnşallah Rabbim bu duyguyu herkese yaşatır... bundan sonra ıstanbul da çok ii bir bayan doktor bulmam lazım önerilerinize açığım kızlar...

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin
Kasiklarim cok agriyor ve hala gecmedi kucuk tuvaletimi yaparken batma falan oluyor bu normal mi sizde de oldu mu bi de karnim sis bu halimle yarin transferimi yaparlar mi ki bilemedim acill yardim kizlarr

sabah sabah ne güzel haber... hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip olur inş...

benimde 3. günüm transferde hiç bişi hissetmiyorum sen ne zaman belirti hissetmeye başladın

Tebrik ederim canim cok sevindimm allah tamamini erdirsinn

Kizlar gunaydin
Kasiklarim cok agriyor ve hala gecmedi kucuk tuvaletimi yaparken batma falan oluyor bu normal mi sizde de oldu mu bi de karnim sis bu halimle yarin transferimi yaparlar mi ki bilemedim acill yardim kizlarr

cnmm senin yaşadığın durumları aynen yaşadım ve senden farklı olarak bide benim genital bölgemi mantarlar sardı ilaçların yan etkisi ile ve bu halle bile transferimi yaptılarrr,,, cnm içini rahat tutu bu olanlar çok doğal ve onlar bunları biliolar zatennn,,,, bnmm yanma ve batma ve kaşıntılarımmm hala devammm edioooo ama doktor geçer dediiiii ama n güzel sonucumuzzzzz iyiiiii olucakkkk bunu düşün motive et kndini v kndinden emin ollll

evet cnm yapıldı 9.gündeyim transferin :) yaaa hem idrarım kokuyor hemde ayaklarım feci üşüyor ısınmıyor ilk defa böle bişi yaşıyorum anlamadım :)) inş. belirtidirrrr
bence belirti İNŞALLAH sonuda iyi gelir...bende de aynı bu belirtiler vardı.sen çok dikkat et kendine..
Kızlar Merhaba :) ben siteye yeni üye oldum ilk denemem sorun çikolata kisti 1. Kalite 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi 26 Eylülde.8 Ekim test tarihim ancak benim hiççç belirtim yok şimdiden ümitsizim

ümitsiz olma du bakalım herkes aynı olacak değil ..hayırlısı..

sabah sabah ne güzel haber... hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip olur inş...

benimde 3. günüm transferde hiç bişi hissetmiyorum sen ne zaman belirti hissetmeye başladın

amin inşallah... benim sadece kahverengi akıntım oldu 10. gün de kırmızı akıntı tabi ben çok korktum bişey mi oldu sonra normalmis o akıntılar. bunun dışında da sıcak basıyordu arada tabi bu belirti mi bilmiyorum. bide sizin erken heralde daha 9. günden sonra oldu bu durumlar bende. ayy inşallah birlikte büyütüruz yavrular'mizi ..

Tebrik ederim canim cok sevindimm allah tamamini erdirsinn

sağolasin amin inşallah herşeyin hayırlısı olsun
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…