- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.561
Arkadaslar merhaba herkese gunaydin klinikten aradilar simdi pztesi transferim olacakmis ogleyin gelin dediler.
benim bir sıkıntım var ve cok darlandim yardim istiyorum sizden. Opudan sonra tuvalete çıkamadım dun aksam is cikisi araba kullnamayacak hale geldim karnim sert ve 5 aylik hamileler gibi sisti nefes almakta resmen zorlandım gun icinde 2 litre su icerim bi de dun 10 tane falan gun kurusuda yedim oturunca sikinti yok saga sola doneyim ya da ayaga kalkayim dik duramıyorum resmen 2 buklumesim kabizlik icin surup aldi onu ictim bi de annemin acibiber tursusu var onun suyundan azcik ictim tuvalete cikiyim diye sukurler olsun ciktim ama ..
gece 3 kez kucuk tuvaletim icin kalktim yaa hani boyle usutursun kasiklarin acir ya ole aci var bende bu agrimi onu da ayirt edemiyorum simdo de korkuyorum suan boyleysem transferden sonra ne yapacagim
Sizde aci yok mu yani bende mi cok anlamdim ya gerci gazda var
cok zor bu tup bebek yoruldum diyorum esimehayirlisi bakalim
meraba arkadaşlar. benim de 27 eylülde transferim yapıldı. bu 2. denememiz. polikistik overliyim maalesef. 8 ekim test günüm.Allah çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın hepimmizi.inşallah bu son denememiz olur bizim de yüzümüzü güldürü rabbim. Evlat kokusu cennet kokusu demiş peygamber efendimiz(sav) Allah bize de evlat kokusu koklamayı nasip eder inşallah.
canım ben henuz o asamalara gelmedım bılemıyorum ama, gece sık ıdarar kalkman ve kasık agrısı falan, bunlar sıstıt belırtısıne benzıyo. havalardan dolayı tetıklenıyo bu, bunyen de hassas sımdı. bence transfere kadar bunu bertaraf etmek ıcın once kendını, ozellıkle ayaklarını cok sıcak tut ve bol bol (gerekırse 3-4 lıtre) su ıc. kabız konusunu bilemedım, onu opu yasamıs arkadaslar cevaplar heralde. gecmıs olsun cnm
Tuvalete kalkmamin nedeni basta esim uyuyana kadar su iciriyor :)
kızlar geceden bu yana başım çok dönüyor bir de çok halsizim elim kolum titriyorrr ....
Hamin canim amin allahim yüzümüze baksin insallah heo takip ediyorum cnm seni sormak istedihin bisey olursa ozeldende msj atabilirsin allahim hepimize saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri gostersin insallah :)
buarada kızlar reklam gibi olmasın ama şimdi okuyorum ağrı sızı falan, memorial arzu hnm. benim doktorum ilk denemem çokta tırsıyordumne yumurtalama toplamadan sonra ağrı yaşadım ne transferden sonra.. her iki işlemde de ne kanama oldu nede bi hastalık (enfeksiyon alerji mantar kızarıklı vs..) hiçbişey olmamış gibi kalktım hep yataktan, çok ilgili bir hastane hala arıyorlar bir sıkıntınız var mı diye, hele bana damar yolu açan bi hemşire vardı uyuyana kadar yüzümü sevdi kadın ya inanılmaz bir ortam allah için, allah hepsinden razı olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım benim darısı isteyen herkezin başın olur inşşşşPozitif alan arkadaşlar.... hepinizi tebrik ediyorum.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. Sağlam ve salih evlatlar olsunlar. Huzurlu hamilelik geçirmenizi diliyorum. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor. Becerdiğiniz kadar hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın. Bulantılara az kaldı.
Düzenli olarak takip edemesem de, haberleri takip ede biliyorum.
Kaçırdığım arkadaş varsa mahzur görsün. Dualarım ona da ait
bebişin rahime tutunmasını sağlıyomuş canımCnmmmm ananasa bende basladimmm,,, canim tam olarak faydasi nedir???
ben onu opu dan sonra kullanımdım yanın da bi ilaç daha vardı ama şimdi hatırlayamadım :44::44:hiç bi yan etkisi yok kuzumKizlarrrr tetra diye bi antibiotik kullaniomsnz,, ve yan etkisini gordnzmu?????
rabbim inşş bebişini sana bağışlar canım pozitif haberler verirsin bizlere rabbim ettiğin duaları kabul etsin inşslm kızlar nasılsınız?? benim 4.günüm transferin.. yatıyom kalkıyom dua ediyom tesbih çekiyorumbi dilim ananas bi avuç kabak çekirdeği yiyorum.. ananası son kez bugün alayım diyorum nette baktım millet daha fazla yenmemesi gerekiyo diye yazmışlarrr... rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn
beni de çok ağrım olmuştu canım o yumurta fazla olunca ağrı yapıyımuş bormal yani canımkızlar mrb nihayet benimde yumurtalar toplandı ...ama çok ağrım varrr acaba normal mi aslında doktor olur dedi ama sanki benim aşırı gaz sancısı gibii normal mii acaba
ah canım ya nasıl üzüldüm bilemem yazının başın da silik gördüm demişsin sonra kanda çıkmamış çok üzüldüm kuzumdün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..
güle güle sağ sağlim hayrlısıyla git gel canım bebişlere dikkat etHeeee iki tane yazdim ustelik gormedinnnnn hih
1)simdi noldu tam solimm hormon patlamasi mantigi ucurdi o dedigin matematik kalmadi annem
2)pozitifligimin bittigi anlarim oluo bazen surekli kendiminkandiriomusum gibi dusunursem negatif bisiy olursa hazorlanayim diye bilinc alti direk yani
Susamcanlarin tipi bi ilginc oldu bu arada farkinda misin burdaki resimde
Kocanin youn calismasi ne zaman bitcekki transferden sonra yanliz kalmasaydin keske ..bu arada isten rapor alcan mi gene ne yapcan ??
Ucaga gidiyoruz bizde yarin dugun var dua edin nolur bisiycikler olmadan gdip geleyim kasiklarimda aksi gibo cok agrio bugun ay cok skintidayim
çok sağl kuzum tşk ederim allah razı olsun bende nihayet gördüm pozitificanım tebrik ederim ALLAH bağışlasın yavrunu.transfer tarihlerimiz aynıydı seninle erken mi yaptırdın testi sen ben salıyı bekliyorum ama bu arada çok korkuyorum biraz bulanık gelmeye başladı akıntı pembe oluyo bazen olmadı diye ümitlerim kırılıyo gidip test mi yaptırsam bende acaba beklemek çok zorlamaya başladı.
bende çok canım kabak çekirdeği yemiştim transfer sonrasın daCanim ben hamileyim hala yiyorum ananasta bebegi tutunduracak madde var yapiskan gorevi goruyor gibi dusun yiyim mutlaka 2 veya 3 dilim ben bi avuc kabak cekirdegide yerdim bide bol bol su ve meyve
hayırlısı olsun canım inşş pozitif görürsün rabbim yardımcın olsun kuzumArkadaslar merhaba herkese gunaydin klinikten aradilar simdi pztesi transferim olacakmis ogleyin gelin dediler.
benim bir sıkıntım var ve cok darlandim yardim istiyorum sizden. Opudan sonra tuvalete çıkamadım dun aksam is cikisi araba kullnamayacak hale geldim karnim sert ve 5 aylik hamileler gibi sisti nefes almakta resmen zorlandım gun icinde 2 litre su icerim bi de dun 10 tane falan gun kurusuda yedim oturunca sikinti yok saga sola doneyim ya da ayaga kalkayim dik duramıyorum resmen 2 buklumesim kabizlik icin surup aldi onu ictim bi de annemin acibiber tursusu var onun suyundan azcik ictim tuvalete cikiyim diye sukurler olsun ciktim ama ..
gece 3 kez kucuk tuvaletim icin kalktim yaa hani boyle usutursun kasiklarin acir ya ole aci var bende bu agrimi onu da ayirt edemiyorum simdo de korkuyorum suan boyleysem transferden sonra ne yapacagim
Sizde aci yok mu yani bende mi cok anlamdim ya gerci gazda var
cok zor bu tup bebek yoruldum diyorum esimehayirlisi bakalim
bol sıvı almaya çalış canım kayısı ye suyunu içBu arada opudan sonra 1 torba ilac aldik ya 6- 7 cesit hap 1 igne 1 jel
1 tane hapim sabah aksam digerlerini hemsure istedigin zaman ic ama hep ayni zaman olsun dedi bende sabahki ilaci aliyorum ger kalanida aksam 8 gibi iciyorum yenekten sonra . Sonra jeli uyguluyorum jelden sonrada hastaneye bu sogukta yagmurda esimle yuruyerek 45 dkka hemsire yuru jel dagilsin dedi nese igne olmaya gidiyoruz sonra o sogukta yuruyerek ger dönüyoruz . Ben bankaciyim esime dedim jeli sabahlari ise gitmeden yapiyim dedim kabul etmedi hareket etmenlazinm dio bankada genelde oturuyorsun ise yaramaz dedi su yurume isinden de kacamadim bu durumda :)
Bu arada dun kabiz olmustumya wc de jel aynen geri geldi allahh korusun transfer zamani kabiz olmamaliyim yoksa bebisim elimde kalabilir
Gazi gecirmek icin neler yapabilirim bu arada
cok konustum sorry
kızlar geceden bu yana başım çok dönüyor bir de çok halsizim elim kolum titriyorrr ....
meraba arkadaşlar. benim de 27 eylülde transferim yapıldı. bu 2. denememiz. polikistik overliyim maalesef. 8 ekim test günüm.Allah çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın hepimmizi.inşallah bu son denememiz olur bizim de yüzümüzü güldürü rabbim. Evlat kokusu cennet kokusu demiş peygamber efendimiz(sav) Allah bize de evlat kokusu koklamayı nasip eder inşallah.
dün beni de dr aradı değeri beğenmiş beni de tebrik etti öyle duygulandım kirabbim herkeze bu duyguları yaşatsın inşşş
pzt yine kan testi e2 ve progesteron bakılmasını istedi inşş kan değerim 2 ye katlanır :18::18:
inşallah canım dualarım sennle allah yardımcın olsun arkadaşım
sağol bacım benimm inşş öyle olur
sen nasıl oldun kuzum kanaman ne alem de :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?