- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.541
3. Gun embriyosu oluyo galiba canım.. Bu embriyoya ve senin durumuna gore degişir demekki senin için en iyisi boyle buna doktorun karar veriyo canım bizler degil.. Pratikte en iyisi 5. Gun embriyosu deniyo ama inan bana tutmasiyla hiçbir alakası yok:)Kızlar birşey soracağım cahilliğime verin biraz araştırdım ama sisede sormak istiyorum hani diyorsunuz ya 2.ci gün 3.gün 5.gün embriyosu diye hangisi daha iyi ben birşey anlamadım beni. Toplam a pazartesi transfer perşembe olacak nasıl sizcE biraz açıklarmısınız şaşkınım bitax
Doktora bilgi verdimmmm olabilicek bisi dioo ama zararsiz dio bisi olmaz diooo ama agriyi batmayi yanmayi ceken bilirrrrrrrr
3. Gun embriyosu oluyo galiba canım.. Bu embriyoya ve senin durumuna gore degişir demekki senin için en iyisi boyle buna doktorun karar veriyo canım bizler degil.. Pratikte en iyisi 5. Gun embriyosu deniyo ama inan bana tutmasiyla hiçbir alakası yok:)
allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meraba arkadaşlar. benim de 27 eylülde transferim yapıldı. bu 2. denememiz. polikistik overliyim maalesef. 8 ekim test günüm.Allah çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın hepimmizi.inşallah bu son denememiz olur bizim de yüzümüzü güldürü rabbim. Evlat kokusu cennet kokusu demiş peygamber efendimiz(sav) Allah bize de evlat kokusu koklamayı nasip eder inşallah.
sana transfer yapıldımı? kçıncı günündesin?yapıldıya hamişde olabilirsin ondan da böyle olablirkızlar benim idrarım hiç kokmazdı vitamin falanda içmiyorum ama idrarım koyu ve kokuyor neden olabilir.enf olcağını sanmam mantar ve yanma yok çünkü
dün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..
Cnmmmm ananasa bende basladimmm,,, canim tam olarak faydasi nedir???
Canim ben hamileyim hala yiyorum ananasta bebegi tutunduracak madde var yapiskan gorevi goruyor gibi dusun yiyim mutlaka 2 veya 3 dilim ben bi avuc kabak cekirdegide yerdim bide bol bol su ve meyve
Canim ben hamileyim hala yiyorum ananasta bebegi tutunduracak madde var yapiskan gorevi goruyor gibi dusun yiyim mutlaka 2 veya 3 dilim ben bi avuc kabak cekirdegide yerdim bide bol bol su ve meyve
dün idrarda silik çıktı..bugün 9. günümdü kan tahlili yaptırdım dayanamadım..kocaman bir sıfır.... ağlamam 1 dk. bile sürmedi geçti..tahmin ediyordum olmayacağını..aklımda şüpheler vardı transfer gününe ait..uygulama yapım şekli falan içime sinmemişti.. önümüze bakalım bari..yaptırmıyorum artık iğneyi..12. gün çok matah değil, herkesin olacaksa 8. 9. günde bile çıkıyor..çıkmadı, olmadı..sızlanmıyorum mızıklanmıyorum ama bende bu tur boş geçti kızlar haber vereyim dedim..
Pozitif alan arkadaşlar.... hepinizi tebrik ediyorum.
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. Sağlam ve salih evlatlar olsunlar. Huzurlu hamilelik geçirmenizi diliyorum. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor. Becerdiğiniz kadar hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın. Bulantılara az kaldı.
Düzenli olarak takip edemesem de, haberleri takip ede biliyorum.
Kaçırdığım arkadaş varsa mahzur görsün. Dualarım ona da ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?