2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

3. Gun embriyosu oluyo galiba canım.. Bu embriyoya ve senin durumuna gore degişir demekki senin için en iyisi boyle buna doktorun karar veriyo canım bizler degil.. Pratikte en iyisi 5. Gun embriyosu deniyo ama inan bana tutmasiyla hiçbir alakası yok:)

Doktora bilgi verdimmmm olabilicek bisi dioo ama zararsiz dio bisi olmaz diooo ama agriyi batmayi yanmayi ceken bilirrrrrrrr

Canım geçmiş olsun. Malesef antibiotikler gerekli bakterileri de mahv ettiği için böğle şeyler yaşana biliyor. Niye dr.lar fulukanazol (mantara karşı tek bir tablet) yazmıyor acaba? İstersen dr.a sor. Eğer izin vermezse vajinal floranı onarmanın en iyi yolu, doğal yoğurt suyu (pastorize olmasın) ile tampon yapmak. Ya da sadece pamuğu yoğurt suyuna daldırıp vajina girişine de koymak olar. Yoğrtun içindeki bakteriler bize gerekli olan, vücudu mikroplardan koruyan bakterilerdir.

Pozitif alan arkadaşlar.... hepinizi tebrik ediyorum.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Rabbim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin. Sağlam ve salih evlatlar olsunlar. Huzurlu hamilelik geçirmenizi diliyorum. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor. Becerdiğiniz kadar hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın. Bulantılara az kaldı.

Düzenli olarak takip edemesem de, haberleri takip ede biliyorum.

Kaçırdığım arkadaş varsa mahzur görsün. Dualarım ona da ait

Son düzenleme:
Sultan geçmiş olsun. Allah bebişlerini korusun. Kanama aslında bir çok hamilelerde ola biliyor. inşeAllah bebekle bir ilgisi yoktur. Dilerim bu sefer kucağına alman nasip olur.

Bu tedavinin hiç bir yönünden korkmuyorum. Neqatif almakta beklenen bir durum. Ancak en çok korktuğum transferin iptal olması ve pozitif çıkan değerin sonradan düşmesi. Haberleri okudum, yazmaya elim varmadı. Rabbim arkadaşlara sabır versin. Zor bir durum. Ancak onda da bir hayır mutlaka vardır. Sadece biz göremiyoruz.

Rabbim hayır neredeyse bana ve burdakı her kese onu nasip eylesin.

Ayy kizlar kasiklarima muthis bi agri girdi yatiyorum. Gecen ay teklik lucrin vurulmustum. Pteside test yaptirip gonalf baslicam insallah. Boyle bi asamada bu kadar kasik agrisi neden olaki??

meraba arkadaşlar. benim de 27 eylülde transferim yapıldı. bu 2. denememiz. polikistik overliyim maalesef. 8 ekim test günüm.Allah çektiğimiz sıkıntılardan kurtarsın hepimmizi.inşallah bu son denememiz olur bizim de yüzümüzü güldürü rabbim. Evlat kokusu cennet kokusu demiş peygamber efendimiz(sav) Allah bize de evlat kokusu koklamayı nasip eder inşallah.

Çoook sağol tatlım hayırlısı inşallah hepimiz için

allahım çok şükür rabbime bu günleri de gördüm nihayet bende buraya yazıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim ALLAH bağışlasın yavrunu.transfer tarihlerimiz aynıydı seninle erken mi yaptırdın testi sen ben salıyı bekliyorum ama bu arada çok korkuyorum biraz bulanık gelmeye başladı akıntı pembe oluyo bazen olmadı diye ümitlerim kırılıyo gidip test mi yaptırsam bende acaba beklemek çok zorlamaya başladı.

Amin canim. İnsallah hayirli bi netice alirsin yuzun guler. Ben daha tupte yolun basindayim. İnsallah 1 ay sonra hepimiz bu mutlulugu hissediyor oluruz

kızlar benim idrarım hiç kokmazdı vitamin falanda içmiyorum ama idrarım koyu ve kokuyor neden olabilir.enf olcağını sanmam mantar ve yanma yok çünkü
sana transfer yapıldımı? kçıncı günündesin?yapıldıya hamişde olabilirsin ondan da böyle olablir

sen yine de 12.gün git bi kan ver ....yine olumsuz olursa bir daha ki denemende merkezini doktorunu değiştir ama asla pes etme

Canim ben hamileyim hala yiyorum ananasta bebegi tutunduracak madde var yapiskan gorevi goruyor gibi dusun yiyim mutlaka 2 veya 3 dilim ben bi avuc kabak cekirdegide yerdim bide bol bol su ve meyve

aaa simaybelinay gelmıs, hosgeldın canım senın de cık kıstıydı yanlıs hatırlamısyosam, canım senın de kasık agrın oluyo muydu tedavı sırasında?? hatta mıde bulantısı??

Canim ben hamileyim hala yiyorum ananasta bebegi tutunduracak madde var yapiskan gorevi goruyor gibi dusun yiyim mutlaka 2 veya 3 dilim ben bi avuc kabak cekirdegide yerdim bide bol bol su ve meyve

bu arada gebelik nasıl gıdıyo?? ben gecen ay lucrın almıstım, ptesi teslermı yaptırıp tedavıye baslıcam ıns. bana tavsıye edıcen seyler var mı? su an ıdolumsun, ben de senın gıbı hamıs olurum ıns 1 ay sonra maasallah

anhedoni canım ne olur uzme kendini 12. günü bekle bakalım ilaçlarınıda bırakma sakın sonuç kesinleşsin. Bide gebelik aşısı varmış onu araştır iyice Allahım benim kadar bekletmesin seni.Her zaman dua edicem senin ve diğer arkadaşlarım için. Ben maddi şartlardan dolayı çok bekledim ama sen bak erkenden başlamışsın tedaviye yeter ki peşine düş ben çevremde kaç kişi tanıyorum maddi sorunlar yüzünden devlette dahi tüp bebek yaptıramayan

Arkadaslar merhaba herkese gunaydin klinikten aradilar simdi pztesi transferim olacakmis ogleyin gelin dediler.

benim bir sıkıntım var ve cok darlandim yardim istiyorum sizden. Opudan sonra tuvalete çıkamadım dun aksam is cikisi araba kullnamayacak hale geldim karnim sert ve 5 aylik hamileler gibi sisti nefes almakta resmen zorlandım gun icinde 2 litre su icerim bi de dun 10 tane falan gun kurusuda yedim oturunca sikinti yok saga sola doneyim ya da ayaga kalkayim dik duramıyorum resmen 2 buklum esim kabizlik icin surup aldi onu ictim bi de annemin acibiber tursusu var onun suyundan azcik ictim tuvalete cikiyim diye sukurler olsun ciktim ama ..

gece 3 kez kucuk tuvaletim icin kalktim yaa hani boyle usutursun kasiklarin acir ya ole aci var bende bu agrimi onu da ayirt edemiyorum simdo de korkuyorum suan boyleysem transferden sonra ne yapacagim

Sizde aci yok mu yani bende mi cok anlamdim ya gerci gazda var
cok zor bu tup bebek yoruldum diyorum esime hayirlisi bakalim

çok teşekkür ederim cnm aminnnnnnn...allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah....

Bu arada opudan sonra 1 torba ilac aldik ya 6- 7 cesit hap 1 igne 1 jel

1 tane hapim sabah aksam digerlerini hemsure istedigin zaman ic ama hep ayni zaman olsun dedi bende sabahki ilaci aliyorum ger kalanida aksam 8 gibi iciyorum yenekten sonra . Sonra jeli uyguluyorum jelden sonrada hastaneye bu sogukta yagmurda esimle yuruyerek 45 dkka hemsire yuru jel dagilsin dedi nese igne olmaya gidiyoruz sonra o sogukta yuruyerek ger dönüyoruz . Ben bankaciyim esime dedim jeli sabahlari ise gitmeden yapiyim dedim kabul etmedi hareket etmenlazinm dio bankada genelde oturuyorsun ise yaramaz dedi su yurume isinden de kacamadim bu durumda :)

Bu arada dun kabiz olmustumya wc de jel aynen geri geldi allahh korusun transfer zamani kabiz olmamaliyim yoksa bebisim elimde kalabilir

Gazi gecirmek icin neler yapabilirim bu arada

cok konustum sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…