- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.521
kızlar mrb nihayet benimde yumurtalar toplandı ...ama çok ağrım varrr acaba normal mi aslında doktor olur dedi ama sanki benim aşırı gaz sancısı gibii normal mii acaba
slm kızlar nasılsınız?? benim 4.günüm transferin.. yatıyom kalkıyom dua ediyom tesbih çekiyorumbi dilim ananas bi avuç kabak çekirdeği yiyorum.. ananası son kez bugün alayım diyorum nette baktım millet daha fazla yenmemesi gerekiyo diye yazmışlarrr... rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn
bahçeci de yaptırdım... inşallah dediğin gibidir.. bakalım artık moral olarak bi çöküntüm falan yok..pes etmek de değil de yoksa hemen adet olayım da dondurulmuşlara geçeyim diye...aklımda da bi sürü soru..dr. la fena iletişim kopukluğumuz var..acaba dondurulmuşlarla mustafa bahçeciye mi geçsem..
Kizlarrrr tetra diye bi antibiotik kullaniomsnz,, ve yan etkisini gordnzmu?????
tetradox mu tetra mı sadece
Cnmmmm ananasa bende basladimmm,,, canim tam olarak faydasi nedir???
Her ikisideee bendeeeee zararsizzzz mantarrrrr yaptiiiiiiii ve hfta sonu transferimmmm varrrr delirmekkkk uzereimmmmm agridan bacaklarimi nasil acicam transferdeeee cokkk stresliyimmm(((((
alla alla iyi diyorlardı orası için otomatiğe bağlamış heryer ya çok sinir bozucu, geçebiliyorsan geç canım içine sinmesi lazım
canım sen ilaçlarını bırakma cidden zaten şunun şurasında 3 gün kalmış, 3 gün daha düzenli kullan test günüde yaptır testini sonuç allahın taktiri ama sen sonuna kadar gittim dersin, benimde hiç umudum yok mesela ama son güne kadar ilaçlarımı kullanıp test günü yaptırıcam testimi olmazsa yapacak bişey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
Canım neymiş o oyle 1 koyalım 2 koyalım bunlar ortalık muhabbeti mı duzgunce oturup konuşulacak seyler bence doktorunu degiştir derim.. En basta doktorla iletişimin iyi olmalı..
tetradox geniş spektrumlu bir antibiyotiktir ben uzun zaman sivilceler için kullandım hiç bi yan etkisini görmedim canım birkaç arkadaşımda kullanırdı, hatta doktorlarımız aynıydı onlarda da olmamıştı mantar falan, alla alla bi doktora bilgi verseydin
tamam öyle yapacam hadi bakalım ama sonuç değişmeyecek :)
işte buna kızıyorum ben de neyse ki 2 tane koymamışş..mundar olurdu o da :)
Her ikisideee bendeeeee zararsizzzz mantarrrrr yaptiiiiiiii ve hfta sonu transferimmmm varrrr delirmekkkk uzereimmmmm agridan bacaklarimi nasil acicam transferdeeee cokkk stresliyimmm(((((
mucizelere inanmak lazım ^^ sonuç ne olursa olsun sonuna kadar gittim diyeceksin :)
Doktora bilgi verdimmmm olabilicek bisi dioo ama zararsiz dio bisi olmaz diooo ama agriyi batmayi yanmayi ceken bilirrrrrrrr
hadi bakalım..mucize olursa ilk sana haber verecem canikom...
Arkadasim seni cok iyi anliyorum.cunlu bugun benim de 13.gun ve negatif.durumumuz hemen hemen de ayni senle.yasim 31.6,5 yildir evliyim.4,5 yildir korunmuyorum.1,5 yilda 6kez cift doz klomen tedavisi.olmadi.3sene once dogal yolla ikizlere hamile kaldim.ama biri 6haftalik gelismedo.oteki 10haftalik kalbi durdu.o da kismet degilmis.sonra 2kez asilama.olmadi.haziran ayinda tup denedik.tutmadi.dondurulmus vardi.bu ay da denedik.o sa nasip degilmis.bi de ben grip oldum.gecen hafta hem annem hem ablam tasindi.e az da olsa yardim ettim.ben de senin gibi kendimi sucladim bazen.ama kardesim suna emin ol sen ne yaparsan yap olacagi,tutacagi,nasibinde ne varsa o oluyo.hayirlisi degilmis,saglikli degilmis demekten baska cikar yolumuz yok.sen de umudunu kaybetme.ben 2ay sonra yine denicem.olana kadar yilmicam.bi yerde bebisler bizi bekliyo buna eminim.cekirdek ailemle paylastim bu transferi sadece.kankardesime bile soylemedim.icimizde yasadik hani belki nazar degr bilmiyom artik.ha bi de burdaki arkadaslara danistim anlattim hep.biz daima burdayiz.birbirimize destegiz.bunu hic bi zaman unutma canim
çok hafif kanama olabiliyo ama bende olmadı tamamen doktorun becerisine bağlı,birazda toplama işleminden sonra ağrı olabilir alt karın bölgende canım ama istersen orda hemşireler ağrı kesici iğne yapıyolar...korkulacak bir işlem diyil rahat ol canım..
buarada kızlar reklam gibi olmasın ama şimdi okuyorum ağrı sızı falan, memorial arzu hnm. benim doktorum ilk denemem çokta tırsıyordumne yumurtalama toplamadan sonra ağrı yaşadım ne transferden sonra.. her iki işlemde de ne kanama oldu nede bi hastalık (enfeksiyon alerji mantar kızarıklı vs..) hiçbişey olmamış gibi kalktım hep yataktan, çok ilgili bir hastane hala arıyorlar bir sıkıntınız var mı diye, hele bana damar yolu açan bi hemşire vardı uyuyana kadar yüzümü sevdi kadın ya inanılmaz bir ortam allah için, allah hepsinden razı olsun
tamam öyle yapacam hadi bakalım ama sonuç değişmeyecek :)
işte buna kızıyorum ben de neyse ki 2 tane koymamışş..mundar olurdu o da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?