2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar mrb nihayet benimde yumurtalar toplandı ...ama çok ağrım varrr acaba normal mi aslında doktor olur dedi ama sanki benim aşırı gaz sancısı gibii normal mii acaba

Cnm bnmde bu hftaa toplandiiii yumurtalarim ama agriyi bi ben bilirimmm 2gun boyunca agridan en sonunda duramayip doktora gttm cok normal dedi bol su ic protein tuket dediii, gercektende faydasini gordum gectii amaa sonra basima kullandigm antibiotik genital bolgemde mantar yaptiiii agrisindannnnn cildircammmmm (((( ve yarin veya pazarda transferimmm varrrrrrrr

Cnmmmm ananasa bende basladimmm,,, canim tam olarak faydasi nedir???

Canım neymiş o oyle 1 koyalım 2 koyalım bunlar ortalık muhabbeti mı duzgunce oturup konuşulacak seyler bence doktorunu degiştir derim.. En basta doktorla iletişimin iyi olmalı..

buarada kızlar reklam gibi olmasın ama şimdi okuyorum ağrı sızı falan, memorial arzu hnm. benim doktorum ilk denemem çokta tırsıyordum ne yumurtalama toplamadan sonra ağrı yaşadım ne transferden sonra.. her iki işlemde de ne kanama oldu nede bi hastalık (enfeksiyon alerji mantar kızarıklı vs..) hiçbişey olmamış gibi kalktım hep yataktan, çok ilgili bir hastane hala arıyorlar bir sıkıntınız var mı diye, hele bana damar yolu açan bi hemşire vardı uyuyana kadar yüzümü sevdi kadın ya inanılmaz bir ortam allah için, allah hepsinden razı olsun

Cnmmmm ananasa bende basladimmm,,, canim tam olarak faydasi nedir???

tutunmaya yardımcı oluyormuş diye bir rivayet var

ya bu ilaçlar kilo yapıyor diyolar ya yok anam bu rivayetler yapıyo o kiloları, ananas ye, ceviz ye, kuru kayısı ye, balık ye, et ye, süt iç, yumurta ye ye anam ye

Her ikisideee bendeeeee zararsizzzz mantarrrrr yaptiiiiiiii ve hfta sonu transferimmmm varrrr delirmekkkk uzereimmmmm agridan bacaklarimi nasil acicam transferdeeee cokkk stresliyimmm(((((

tetradox geniş spektrumlu bir antibiyotiktir ben uzun zaman sivilceler için kullandım hiç bi yan etkisini görmedim canım birkaç arkadaşımda kullanırdı, hatta doktorlarımız aynıydı onlarda da olmamıştı mantar falan, alla alla bi doktora bilgi verseydin

tamam öyle yapacam hadi bakalım ama sonuç değişmeyecek :)

Canım neymiş o oyle 1 koyalım 2 koyalım bunlar ortalık muhabbeti mı duzgunce oturup konuşulacak seyler bence doktorunu degiştir derim.. En basta doktorla iletişimin iyi olmalı..

işte buna kızıyorum ben de neyse ki 2 tane koymamışş..mundar olurdu o da :)

Doktora bilgi verdimmmm olabilicek bisi dioo ama zararsiz dio bisi olmaz diooo ama agriyi batmayi yanmayi ceken bilirrrrrrrr

mucizelere inanmak lazım ^^ sonuç ne olursa olsun sonuna kadar gittim diyeceksin :)

Her ikisideee bendeeeee zararsizzzz mantarrrrr yaptiiiiiiii ve hfta sonu transferimmmm varrrr delirmekkkk uzereimmmmm agridan bacaklarimi nasil acicam transferdeeee cokkk stresliyimmm(((((

tetra tetradoks monodoks bunların hepsi antibiyotik aynı gruptan..biraz güçlü bi antibiyotik olduğu için bakterileri yok ederken flora da mantarlar hakimiyeti ele geçirebiliyor..antibiyotik sonrası mantar enfeksiyonu olabilir..transferden önce belki mantar için tedavi başlanır..mesela bende de hep ishal yapar bunlar..

Son düzenleme:
Doktora bilgi verdimmmm olabilicek bisi dioo ama zararsiz dio bisi olmaz diooo ama agriyi batmayi yanmayi ceken bilirrrrrrrr

öyle tabi canım, banada kullandığım fitil tahriş yapmıştı transfer öncesi (geri akıyor tene temas ediyor kıpkırmızıydım yanık gibi ) napim yani açtık bacakları biliyorlardır verdikleri ilaçların oluşturacağı şeyleri ben napim

boşveeeeer onlar neler görüyor

kuru tut canım birde sirke ile yıka ama içine gelmesin nolur nolmaz ph dengeni filan bozar, sirkeli pamukla etrafını sil kurula en güzeli

Gunlerdir o kadar keyifsizdimki, dunya ile iliskimi kestim... Sadece işe gidip gelmekten baska birsey yapmıyordum... Foruma daha bugun baktım.... Detaylı acıklaman ve verdigin moral için gercekten cok tesekkurler... Yuregine saglık... İnşalla biz de bu guzel duyguyu en kısa surede yasayacagız... Ben de kısmetse Aralıkta deneyecegim... Rabbim isteyen herkesin kucagına bebeklerini alm yı nasip eder inşalla...

Anladım canım çok teşekkür ederim açıklaman için. Insan ilk defa yaptırıncs bilemiyor tabi. Ben yarın gebelik aşısını da konuşucam. Bakalım ne önerecekler.

Allah Allah az önce bahçeciyi beğenmediğini yazdı bir arkadaş. Sende memorial ı beğendim diyorsun. Bende hep tersini düşünürdüm. Demekki doktor ve ekiple de alakalı bu işler.

Bence ilaçlarını kesinlikle bırakma test gunüne kadar eger hala negatifse kendine bi iyilik yap ve merkezine doktorundan memnun olmadıgını baska bi hekimle devam etmek istediğini söyle parayla degilmi :)

Kızlar birşey soracağım cahilliğime verin biraz araştırdım ama sisede sormak istiyorum hani diyorsunuz ya 2.ci gün 3.gün 5.gün embriyosu diye hangisi daha iyi ben birşey anlamadım beni. Toplam a pazartesi transfer perşembe olacak nasıl sizcE biraz açıklarmısınız şaşkınım bitax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…