- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.421
tebrik ederim canım... sağlıkla kucağına almak da nasip olsun...sonucumu aldım kızlar değerim 959.5 çıkmış MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :) pazar günü yine gideceğiz....
SULTAN33 şu mübarek cumanın hürmetine senin ,benim,burdaki tüüüüm arkadaşların RABBİM yardımcısı olsun.
Ayni seyleri bende yaşadım tatlim hic kafana takma kizlar yazardi su belirtim vat bu belirtim var diye nasil ozenirdimbende 9 ve 10.cu gunde cok minik sanci girmisti toplamda 3 defa oda kendimi cok dinledigim için fark etmistim demem o ki biz ailecek tutunduguna inandik ozellikle abim ve gelinimiz cok inandirdi beni bebek var diye sadce olduguna inan canim sakin kendini üzme. Bebekler nasil bilmiyorum mehmet tayyari biliyorsunndur bebeklerin gelisimini o takip edecek ayin onuna randevu verdi meraktan ölücem umarim ikizdir ve sagliklilardir :)
sonucumu aldım kızlar değerim 959.5 çıkmış maşallah maşallah maşallah :) pazar günü yine gideceğiz....
Sultan33 şu mübarek cumanın hürmetine senin ,benim,burdaki tüüüüm arkadaşların rabbim yardımcısı olsun.
düşük tehlikesi dedi igne verdi yatacan allaha kalmış dedi bişe olacaksa şimdi olsun istermisin aynı şeyleri yaşamayı siz ne zorlukları atlatmış aylesiniz dedi allah verecek se verecek dedı elımden gelen bu dedi yani gerisi allaha kalmış
selam kızlar .. üç gündür giremiyordum neler oldu bitti bilgim yok umarım güzel haberler vardır...
ben dün tranfere gittim benim döllenen 5 yumurtadan 4 tanesi 5. güne çıkmıi bunlardan da iki tanesi 1. kalite 2 tanesi de 2. kalite çıktı... ben doktoruma dondurmayı düşünüyorum gibisinden bişiler dicektim ki bana bir değil iki embriyo transfer edeceklerini kalanlarında dondurma için yeterli kalitede olmadığını söyledi....
şaşırdım aslında ama sevindim de hep iki tane transfer dilsin istiyordum zaten sağolsunlar iki tane a kalite embriyomu kendi inisiyatiflerini kullanarak naklettiler...
transferden 15 dk sonra kalkabilirsin tuvalet için dedi ama ben 30 dk sonra kalktım bir saat sonrada adanadan mersine yola koyulduk... koltuğu yetırdım ben yatarak geldim ...
doktor bana yatmak yok dedi.... dün biraz uzandım ama bol su içtiğimden yarım saatte bir kalkmak zorunda kaldım zaten... bugünde ani hareketlerden kaçınmakla birlikte ev içerisinde hareket halindeyim sadece biraz daha ağır hareket ediyorum...
tranferimin ilk günü bugün hiç bişey hissetmiyorum sürekli bunu düşünmemek için kitap okuyorum boş zamanımda ...
Arkadaşlar ne güzel haberlerinizi alıyorum pozitifler, çifter çifter transferler çok seviniyorm sizin adınıza.. şimdi en keyifli zamanlar başlıyor artık endişelerinizden kurtulun bol bol dinlenin tadını çıkarın allah sağlıkla kucağınıza vericek inşallah bebişleriniziBenim malesef daha çok var bu anları yaşamama bu ay başlayacağımı sanmıştım ama kasım adetine kaldı . Böyle hiçbirşey yapmadan beklemek daha kötü Adet olmayalı 62 gün oldu daha önce hiç aksamayan adetim stresten sanırım düzensizleşti son zamanlarda. Tarlusal verdi dr. Kullandım ama henüz onun da faydasını göremedim bu şans varken kasımda da adet görmem ben Bu ilacı kullandıktan sonra adet olmak için ne kadar beklemem gerekir bilen var mı kızlar
canım hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bekleme sürecine hoş geldinay inşalllah tutunur bebeklerimiz
canımm azaldı ama devam edıyo düne göre azaldııı amaaçok şükürr[/QUOT
şükürler olsun hepsi geçicek inşallah ani hareketler yapma sakın unutup, Allah yardımcımız olsun...
ayy sana daha da tebrik o vakittt... çünkü kan testi garanti yani
allah devamını versin sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin..
kaç tane ve kaçıncı gün embriyosuydu canım..
canım tebrik ederim bundan sonraki günler kat be kat değerin artar inş
benimde bugun transferin 8.günü test yapmamak için çatlıorum dr um 13.gün yapcan dedi yani 9 ekim size kaç gün sonra yaptırın dedi.bu arada benim 2.gün embriosuydu
Ayy tatlım sendemi hamilesin kaçırmışıim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallh
benimde bugun transferin 8.günü test yapmamak için çatlıorum dr um 13.gün yapcan dedi yani 9 ekim size kaç gün sonra yaptırın dedi.bu arada benim 2.gün embriosuydu
sonucumu aldım kızlar değerim 959.5 çıkmış MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH :) pazar günü yine gideceğiz....
SULTAN33 şu mübarek cumanın hürmetine senin ,benim,burdaki tüüüüm arkadaşların RABBİM yardımcısı olsun.
canım kan testi sonucun çıkmadımı hala
2.guN emriyosuysa bekle canim yapma cikmaz cunku.benm 5.gun emriyosuydu 6.gunde idrarda cikmadi kanda 11.7 cikti.ama cikmaSa uzulmem diyosan yaptir.bn umitli degildim beraktan kurtulmak icin yapmistim.cikmasaydi uzulmicektim.ama snn icin erken diye dusunuyorum belki yarin kanda bi ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?