2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tebrik ederim canım... sağlıkla kucağına almak da nasip olsun...

bu arada sultan kardeşim de düşük tehlikesi atlatmıştı onun doktoru da bol su iç ve dinlen demişti su bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş sanırım

sağol kuzum ya inş sonuçlarımız olumlu olur da yüzümüz güler... beklemek çok zor zaman geçmiyo Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...sen de bebişlerimize iyi bak annesi,
Rabbim gönlüne göre versin canım, sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inş...
Mehmet tayyarı bilmyorum canım 1 yıldır kayserideyiz, muayene aşamasına geçtiğim vakit araştırıp bilgi sahibi olurum ancak, inş hayırlısı olsun...
gelsin bebişler çifter çifter öpüyorum sizi :))

tebriklerrrrrrrrrrrrrr
Allah tamamını erdirsin kucagna almayı nasip etsinn

elifcim tebrikler tatlım... maşallah ne de güzel artmış öyle :))))

Arkadaşlar ne güzel haberlerinizi alıyorum pozitifler, çifter çifter transferler çok seviniyorm sizin adınıza.. şimdi en keyifli zamanlar başlıyor artık endişelerinizden kurtulun bol bol dinlenin tadını çıkarın allah sağlıkla kucağınıza vericek inşallah bebişlerinizi Benim malesef daha çok var bu anları yaşamama bu ay başlayacağımı sanmıştım ama kasım adetine kaldı . Böyle hiçbirşey yapmadan beklemek daha kötü Adet olmayalı 62 gün oldu daha önce hiç aksamayan adetim stresten sanırım düzensizleşti son zamanlarda. Tarlusal verdi dr. Kullandım ama henüz onun da faydasını göremedim bu şans varken kasımda da adet görmem ben Bu ilacı kullandıktan sonra adet olmak için ne kadar beklemem gerekir bilen var mı kızlar

Son düzenleme:

canım görmemişim ben bunu kıyamam sakın kendini koyverme daha da yıpratma dinlen bol bol meleğin yanında Allah'ın izniyle de hep seninle kalacak hep dua et bizde dua ediyoruz senin için gör bak gelip geçecek bu günler,herşey güzel olacak

canım hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bekleme sürecine hoş geldin ay inşalllah tutunur bebeklerimiz

bu tedavinin her aşaması ayrı bir bekleyiş zaten iii inş kasımda adetin başlar sende serüvenine başlasın canım...

canım hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın bekleme sürecine hoş geldin ay inşalllah tutunur bebeklerimiz

inş... rabbim duysun dualarımızı...

ayy sana daha da tebrik o vakittt... çünkü kan testi garanti yani
allah devamını versin sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin..

kaç tane ve kaçıncı gün embriyosuydu canım..

Sagol cnm herkeze nasip etsin insallah..1 tane dondurulmus 5.gun emriyosuydu.

benimde bugun transferin 8.günü test yapmamak için çatlıorum dr um 13.gün yapcan dedi yani 9 ekim size kaç gün sonra yaptırın dedi.bu arada benim 2.gün embriosuydu

benimde bugun transferin 8.günü test yapmamak için çatlıorum dr um 13.gün yapcan dedi yani 9 ekim size kaç gün sonra yaptırın dedi.bu arada benim 2.gün embriosuydu

Elifin 6.ncı günü idrar tesgünde çıkmıştı bugünde kanda çıktı bilemiyorum tabi herkesin aynı olamayabilir tatlım

Ayy tatlım sendemi hamilesin kaçırmışıim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallh

Sagol tatlm.bn daha simdi kendimi hamile olarak kabul etmiyom cok erken yaptigim icin testi.yarin bakalim eger katlamissa deger ondan sonra rahat rahat hamileyim diyebilcem :)))

2.guN emriyosuysa bekle canim yapma cikmaz cunku.benm 5.gun emriyosuydu 6.gunde idrarda cikmadi kanda 11.7 cikti.ama cikmaSa uzulmem diyosan yaptir.bn umitli degildim beraktan kurtulmak icin yapmistim.cikmasaydi uzulmicektim.ama snn icin erken diye dusunuyorum belki yarin kanda bi ihtimal.

Seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız benimde pazartesi toplama işlemi perşembede transfer olacak kısmetse hayırlısı artık

maşallah canım tebrikler değerin çok güzel rabbim bebişini sana bağışlasın kuzum sağlıkla doğsun inşş

evet haklısın beklemekte fayda var 10.gün bi idrarda deniyim bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…