2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

sevincide üzüntüyüde bir arada yaşamak insanın doğasında var elmaturta ve yeter çok üzüldüm kızlar rabbim sabrını verir inş boş konuşuyorum biliyorum

sağol gülüm ya, inş
hepimize dua ediyorum inan, Allahım herkesi sevindirsin güzel güzel bebişlerle

yeter lütfen kalk dus al pes etme...

evet biraz hazmetmem lazım alışmalıyım bu durumuma

kızlar sizleri üzmek istemezdim ama birileriyle bunları paylaşmam lazım kötüyüm çünkü

Yeter nolur uzulme canm Allah buyuk ins sendeanne olacaksin tatlm sagligimiz yerinde ins tekrar yaparsn yilmicaz hep ayakta durucaz ki evlat sahibi olabilelim dua dua dua canm en onemlidi bu Allah kulum istemesini bilsin yeterki ben onlarin tum istediklerini kabul eder sevindiririm demis nolur sende dua et iste yaradandan o herseyin hayrlisi versin ins dualarim seninle canim benm cok uxuldum gercekten

offff canım ya, mesajını okuyunca çok kötü oldum
1 embriyo vardı ne oldu????

2 saat kapattım neti neler olmuş böyle..1 saattir de yazdıklarınızı okumaya yetişmeye çalışıyorum... az yavaş yaaaaa.......

beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim

canım çok geçmiş olsun ağla sızlan ne yapıyorsan..sonra sil göz yaşını, topla kendini.. şükür bak oldu olabilecek..bunu yaşadın bir sonrakinde tamamen güzel gidecek her şey..ümidini kaybetme..o zaman asıl her şeyi kaybedersin..
billiyorum ne desek boş ama sadece ümidini kaybetmeni istemiyorum.. daha güzeli daha hayırlısı olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…