- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.041
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım artık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım artık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
canım derhal dr u ara kötü düşünmeyelim hemen panik yapmadan hareket edelim
beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim
yine olmadıYine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet
kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğimBir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecek ben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağım artık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya
Tebrik ederim canım hayırlı olsun..
bu nasıl bir gun boyle anlamadım sevinç üzüntü birbirine girdi..[
inanki sevinemırom şuanda
Doktotorn bana soledigiiii sizi muayene etmeme bile gerek yokk sizin hic biseyiniz yokkk ama genede bi bakim dediiiii bu nedirrrr yaaaaaaa neyinnnnnnn kafasiniiii yasiiiiiooo bu doktorlarrrr agrimm vr diorummm adam bana dioki biseyin yokkk!!!!!!!!!!!!!! Kontrol edio agrimayan yere agrio diyip bizi sakin yaniltmayin diiiiiiioooooo bu nedirrrrrr bole yaaaaaaaaa bana aciklarmisinizzzzzz bu adam neyin kafasini yasiooooooooooooo oooofffffffff eve geldim agladimmmm suan yaaaaaaaa
yemin ederim kendime sevinemıyorum...sana ve elmaturtaya çok üzgünüm şuanda
yeter canım transfermi ertelendi ayrıca allahtan ümit kesilmez gülüm rabbim sabrını versin
demekki daha dualarının vakti dolmadı demekki imtihanın devam ediyo kendini bırakma umutsuzluğa kapılma inan bana bigun sende anne olacaksın.. Yeterki pes etme..
maşallahın var şekerim, yazdıklarını okudum az önce ve kendimi cahil hissettim vallaayrıca çok pozitifsin maşallah :) inşallah bu pozitifliğin testine de yansır :)
hayır aramayacağım, önce kendimi sakinleştireceğim, zaten yarın sabah randevum var, ayrıca sonuçları kağıt üzerinde görmek isteyecek ,anlaşılıyor zaten, ne bekliyordum ki 38 yaşımda bu kiloda bu kadar şeker yüksekken, erken menopoza girmişken gerçekten hamile kalmak mucizeydi. Devam edeceğini düşünmek, sadece kendimi komik duruma düşürmekmiş. Kendi kendime acıyorum ve kızıyorum.
şimdi müsadenizle,, forumdan çıkıp, bir köşede kendime acıyacağım. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim kısmet değilmiş.
kızlar bu benim 7. Denemedi her defasında umutla sarıldım ama artık yıprandım yoruldum
elif gözünaydın kuzum..lütfen hamile arkadaşlar bize duaa edin sizlerin duası kabul olur..
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr neolur üzme kendini allah inancın var senn neoluryaaaaaaaaaaaaaaaaaabugün maffettiniz beni sen ve elmaturtaaa
canım valla şuan ben ağlıyorum çok kötü oldum yazdıklarından..Ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı moralim bozuldu
arkadaşlar merhaba, benim bugün transferin 6.günüm ve e2 progesteron testi sonuçlarım e2:2104,03 progesteron:60.00
sizce değerler nasıl ayrıca ne hormonu olduklarınıda bilmiyorum bana iki embriyo konulmuştu bir tanesi birinci kalite dendi diğeri iyi kalite imiş.bilen varsa yorum lütfen
hayır aramayacağım, önce kendimi sakinleştireceğim, zaten yarın sabah randevum var, ayrıca sonuçları kağıt üzerinde görmek isteyecek ,anlaşılıyor zaten, ne bekliyordum ki 38 yaşımda bu kiloda bu kadar şeker yüksekken, erken menopoza girmişken gerçekten hamile kalmak mucizeydi. devam edeceğini düşünmek, sadece kendimi komik duruma düşürmekmiş. kendi kendime acıyorum ve kızıyorum.
şimdi müsadenizle,, forumdan çıkıp, bir köşede kendime acıyacağım. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. benim kısmet değilmiş.
kızlar bu benim 7. Denemedi her defasında umutla sarıldım ama artık yıprandım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?