2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Olamaz ya nasıllllllll
Elma senin ikinci test günün çoktan geçmeiş miydi ne zamandı bu kaçıncı testin aynı yerde mi yaptırdın bunuda
Çok üzgünüm inan gerçekten en korktuğum şey işte bu baştan negatif olsu böle olmasın dedim hep kendime
Sadece çok üzgünümmmmmm
Doktorun ne dedi???

Olamaz ya nasıllllllll
Elma senin ikinci test günün çoktan geçmeiş miydi ne zamandı bu kaçıncı testin aynı yerde mi yaptırdın bunuda
Çok üzgünüm inan gerçekten en korktuğum şey işte bu baştan negatif olsu böle olmasın dedim hep kendime
Sadece çok üzgünümmmmmm
Doktorun ne dedi???

canım sonu pozitif olsunda bigün daha bekleyelim... inşallah pozitiftir sabah erkenden alırmısın peki sonucu

canım sonu pozitif olsunda bigün daha bekleyelim... inşallah pozitiftir sabah erkenden alırmısın peki sonucu

Bu ikinci test miydi bi dk anlayamadım bi yanlışlık olmasın (

evet 2.testti.bugün sabah yapıldı,devlet hastanesinde standart gebelik testlerinin yanında yapıldı.bende anlamadım, hiç kanama ağrı sızı yoktu. şok oldum, üstelik hamile olduğum için standart kan testleri yatırmaya gitmiştim, tekrar testi devlet Dr. u istedi. inanamıyorum hâlâ. eşime söyledim ve telefonu kapattım konuşmadım bile, şaşkın ve çok üzgünüm

olamazzzzzz allahımm ben bile bukadar kötü olduysam sen ne durumdasın canımm şuan beynim uyuşuyor çok kötüyümmmm Dayanamıyorum artık acıya yaaaaaaa teselli bile edmiyorum seni

Bence baska bir klinikte de yaptir testi canım ne olur ne olmaz vardır bi hayır üzülmemek elde degil ama iyi olanı düşünmeye çalış

yine olmadı Yine yarım kaldı ümitlerim ..yılmadan defalarca denedim :44::44:ama kısmet işte olmassa olmuyormuş Benim bebeklerim olmayacak Ben onlara bayramlıklar alamayacağım okullara gönderemeyeceğim Onlarla ilgili hayallerim olmayacak yılar önce koymayı hayal ettiğim isimler hep içimde kalacak Hiç bir zaman o isimlerle evlatlarımı çağıramayacağim Veee hani evlet kokusu cennet kokusudur diyorlar ya :26::26::26: Ben asla cennet kokusunu içime çekemeyeceğim Bir bayram günü elimi öpmeye evladım gelmeyecekben bir evlada sarılmak nedir asla bilemeyeceğim Hep dışardan insanlara hayran hayran bakacağımartık her şey bitti Ben bu yola çıkarken kendimi hazırlamıştım olumsuzluğa :44::44:ama içim çok yandı bu sefer Bu yangın hiç sönmeyecek biliyorum Her gün her gün beni yakacak çok yoruldum çok yıprandım nedenleri niçinleri attım bir kenara Ama gücüm kalmadı artık olumsuzluk yaşamaya

çok ama çok üzüldüm ikisidemi düştü ama ikiside düşse sonuç 0 olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…