- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.021
ayyyyyyyyyyyyyyNasaıl 132den 40 amı düştü
Bu ikinci test miydi bi dk anlayamadım bi yanlışlık olmasın(
doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin
doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin
beta hcg 40.35 nedir? ilk gebelik pozitif olduğunda 132 idi. sanırım kaybettim, yarın Dr. uma gidiyorum. uyuşmuş gibiyim
ben de anlamadım, maalesef daha düşük. Ilk testi özel de yaptırdım, diğerinde devlet hastanesi. Referans aralıkları farklı ama okuyunca anlaşılıyor. Kaybettim bebeklerimi .yarın dr. Da kese ve kalp atışı kontrolü falan
vardı.sadece koca bir boşluk. Derin, kapkaranlık....
Offf kimyasal mymış yani
evet 2.testti.bugün sabah yapıldı,devlet hastanesinde standart gebelik testlerinin yanında yapıldı.bende anlamadım, hiç kanama ağrı sızı yoktu. şok oldum, üstelik hamile olduğum için standart kan testleri yatırmaya gitmiştim, tekrar testi devlet Dr. u istedi. inanamıyorum hâlâ. eşime söyledim ve telefonu kapattım konuşmadım bile, şaşkın ve çok üzgünüm
sanırım evet....
az önce eşim aradı beni...eşimide doktorumuz aramış ...benim sonuç çıkmış....DEĞERİM 756 İMİŞ...
evet 2.testti.bugün sabah yapıldı,devlet hastanesinde standart gebelik testlerinin yanında yapıldı.bende anlamadım, hiç kanama ağrı sızı yoktu. şok oldum, üstelik hamile olduğum için standart kan testleri yatırmaya gitmiştim, tekrar testi devlet Dr. u istedi. inanamıyorum hâlâ. eşime söyledim ve telefonu kapattım konuşmadım bile, şaşkın ve çok
üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?