2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

göreceksin bak...sadece gec tutunmadır... bebişin sağlıkla olacak canım benim.

Ben de crinone dan nefret ediyorum ya. Bende yanma göğüslerde assasiyet hatta gaz bile yapıyor. Bütün yan etkilerini yaşıyorum.

bnm geçti canm saol 6.gunumde öyle olmuştu şimdi hasretime yardımcı olmaya calışıyom saol ilgin için

çok sevindimmmmm. kuzum hayırlı olsun o zaman. lütfen bizede dua et. hasretim sende dediklerimi unutma

hepp dua ediyom canımmallah yardımcınız olsun inşallah hepimizin evi yuva olur neşelenirr

kızlar arada ağrı oluyomuydu kasıklarda bi de alt karın kısmı kasık altı yani hafif dolgunluk oluyomuydu? :18::18::18::18::18::18::18:

ben geldim sonuuuuuuuuuç felan yok delirecem sabahtam beri öldüm geberdim ...sabah gittik doktorum dedi öğleden sonra gel eyse bende o ara aneneme gittim öğleden sonra gittim testimi verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler bekledim gelmedim vee şimdi sonuca gittik cihazlar bozulmuş yarın alırsınız dediler.doktor muayene etti ultrasondan baktı göbekten tabi rahim kalınlığı 12-14 iyi ...sonucu yarın alacaz ben nasıl dayanacam 1 gece daha ..uyku felan kayboldu stresten ölecem yaaa

AKSİLİGİN DAniskasııı yaa NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YARIN SABAH SEVİNİRİZ BİZDENE FARK EDER HA BU GÜN HA YARIN YETERKİ GÜZEL SONUÇ GELSİNN

AKSİLİGİN DAniskasııı yaa NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN YARIN SABAH SEVİNİRİZ BİZDENE FARK EDER HA BU GÜN HA YARIN YETERKİ GÜZEL SONUÇ GELSİNN

doktorada sinir oldum salak adam sabah gidiorum vereceğim bi kan ne diye gönderdin beni geri..bnm de kafa durmuş ne bilim muayene edecek başka bişiler felan derken geri ..sabah gittim geri gönderdi öğlen 1 bucukta gel dedi ....böle olacağını bilseydim ordan çıktığım gibi başka hastaneye kendim kaçar giderdim..eşimde bi tuhaf bi sakin

yapacak birşey yok canımmm bekleyeceksinn bekleyecezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…