2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

allah yardımcın olsun canm kısmet inşallah sennın içinde hayırlı bir vakit vardır allah yar ve yardımcın olsun üzülme sakın asla sadece hayırlısını iste allahtan o herşeyin eniyisini biliyor

ilk olumsuzluğu öğrendiğimde hüsrana uğramıştım psikolojim bile bozuldu 2 hafta falan oluyo işte takmıyorum artık şimdi üzülmüyorum rabbim vermiyosa vardır bi bildiği diyorum. msjların için teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bıldıgım kadarıyla 30-45 dak. yatırıyolar. ama olacağı varsa her sekılde olur, bunları kafana takmamaya calıs. onlarında bi bildii vardır belki. olacak bebişi bişey durduramaz

canım benım bı arkadasım var, cok umıtsız bı vakaydı, rezervı cok azalmıstı ve ılk denemesındı gebe kaldı, cok sukur (maasallah:) tavsıyem iyi bi merkez!! ve ıyı bi doktorla!!, ve tabıkı pozıtıf enerjınle yenıden baslaman

Arkadaşlar transferin 9. günü adetim başladı maalesef çok üzgünüm alt üst oldum test günüm çarşamba günüydü ama çok fazla kanamam var bebek filan durmaz :2:

(( canım umarım bir dahaki dememende yüzün güler. yumurta varsa umutta var, Allah umutsuz bırakmasın.

benimde erken menopoz riskim var canım. Rabbim şimdilik vermemiştir, tamamen öyle düşünme. halamın kızı 38 yaşında, ağır bir ameliyat geçirdi çok şükür şimdi iyi. reglden kesildi menopoza girdi ameliyattan sonra, ilaçlarla falan yeniden regl olmaya başladı ama oda çok uzun zaman aldı. bu arada ameliyatından bir yıl sonra evlendi. 2 kez tüp bebek denediler, 2.sinde yumurtaları boş çıktı. doktor yaşının ve geçirdiği ameliyat sonrası kullandığı ilaçların çocuk için umutları yediğini, pek umutlu olmamasını söylemişti. ama ablam regl dönemini bekleyip yeniden tedaviye başlamak istediğini söyledi. ancak regl olmadı, şimdi bir yaşında bi kız çocuğu var. demem o ki, yaş olarak çok avantajlı durumdasın. asla umutsuz olma. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah tez vakitte kucağını doldursun, mucize bebişinle, tedavi gerekmeden... ol desin, yeter....

Canım avokadoyu marul salatasının içine domates ilave etmeden bol limonlu dene tavsiye ederim

canım çok teşekkür ederim. bende 3 kez ameliyat oldum işte onların çok etkisi var dediğin gibi. inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

sökturucu kullanmama ragmen ılac bıttmınden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım bugun doktorumun hemsıresı dıger randevum ıcın aradıgında hala adet olmadıgımı soyledım doktora danıstı bana gerı dondu yarın hemen goreyım demıs ( acaba kotu bıseyden mı suphelendı doktor korkuyorum bırkez dhaa ertleencek dıye kotu bısey duymak ıstemıyorum

transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:

allah bebişlerini sana bağışlasın inşş sana sıkı sıkı tutunurlar canım daha dur bakalım yeni koyuldu meleklerin herşeyi allah bilir o istese neler olmaz ki

Merhaba arkadaşlar

Benim transfer günüm belli oldu 4 ekim... yarın gebelik aşısı yapılacak cuma da transfer benim bu 3. Denemem olucak. Dondurulmuş embriyo ile. Ilk ikiside dondurulmustu. Ama olmadı Inşallah bu sefer bebisim annesine tutunur.

canım kuzum kötü bişey olmayacak allahın izniyle iyi düşün ki iyi olsun kimin de böyle olur ilaç içse bile gelmez hemen kötüye yorma belki stresten gelmemiş sökülememiştir canım lüften üzülme allahın izniyle yarın iyi haberler alacaksın

benim durumumda da pek bi değişiklik yok transferimin 5. günü şimdilik bel ağrım var ve ateş basmalarım oluyo ara ara

hakkım da hayırlısı

ınsallah cnım ılk defa boyle bırsey yasıyorum bukadar gecıkmesı tup bebegın ertelenmesı vs... hersey ust uste geldı offf

ınsallah cnım ılk defa boyle bırsey yasıyorum bukadar gecıkmesı tup bebegın ertelenmesı vs... hersey ust uste geldı offf

zaten canım bu kadar beklediğin için olmuyo beklemesen gününden önce gelir :26::26::26:kasma kendini lütfen yarın bak seni Ahmet bey nasıl rahatlatacak nasıl seni motive edecek

zaten canım bu kadar beklediğin için olmuyo beklemesen gününden önce gelir :26::26::26:kasma kendini lütfen yarın bak seni Ahmet bey nasıl rahatlatacak nasıl seni motive edecek

inşallah canım bakalım yarın ola hayrola dıyorum ınsallah guzel haberler duyarım

benim de 6. gün karnım davul gibi şiş.. sen de var mı böyle bir şey...
benim karnım şiş değil canım belki de daha iğnelerin etkisi vardır :26::26:
inşallah canım bakalım yarın ola hayrola dıyorum ınsallah guzel haberler duyarım

inşş canım yarın haberini merakla beklicem kaçta randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…