- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.801
allah yardımcın olsun canm kısmet inşallah sennın içinde hayırlı bir vakit vardır allah yar ve yardımcın olsun üzülme sakın asla sadece hayırlısını iste allahtan o herşeyin eniyisini biliyor
kızlar transfeim oldu ve eve geldim yalnız beni transfer yapar yapmaz kaldırıp odama yolladılar yürüyerek hiç transfer masasında yatırmadılar odada da bir yarım saat falan yattım sonra eve geldik ilk olduğu için şaşırdım daha önce transfer olanlar sizce bu normal mi
yok izinle alakalı değil canım. bende erken menapoz tehdidi varda yumurta rezerv kısıtlı iğnelerle yumurtam oluştu 2 tane yumurta toplanma sırasında yumurtalar boş çıkmış yumurta hücresi yok dedi doktor olmadı dedi yarım kaldı tüp bebek tedavimyaşım 24
Arkadaşlar transferin 9. günü adetim başladı maalesef çok üzgünüm alt üst oldumtest günüm çarşamba günüydü ama çok fazla kanamam var bebek filan durmaz :2:
kimler ne izleyecek tv de bu akşam
benimde erken menopoz riskim var canım. Rabbim şimdilik vermemiştir, tamamen öyle düşünme. halamın kızı 38 yaşında, ağır bir ameliyat geçirdi çok şükür şimdi iyi. reglden kesildi menopoza girdi ameliyattan sonra, ilaçlarla falan yeniden regl olmaya başladı ama oda çok uzun zaman aldı. bu arada ameliyatından bir yıl sonra evlendi. 2 kez tüp bebek denediler, 2.sinde yumurtaları boş çıktı. doktor yaşının ve geçirdiği ameliyat sonrası kullandığı ilaçların çocuk için umutları yediğini, pek umutlu olmamasını söylemişti. ama ablam regl dönemini bekleyip yeniden tedaviye başlamak istediğini söyledi. ancak regl olmadı, şimdi bir yaşında bi kız çocuğu var. demem o ki, yaş olarak çok avantajlı durumdasın. asla umutsuz olma. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah tez vakitte kucağını doldursun, mucize bebişinle, tedavi gerekmeden... ol desin, yeter....ilk olumsuzluğu öğrendiğimde hüsrana uğramıştım psikolojim bile bozuldu 2 hafta falan oluyo işte takmıyorum artık şimdi üzülmüyorum rabbim vermiyosa vardır bi bildiği diyorum. msjların için teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben ınternetten desperate housewives izliyorum, orjinalını, cok eglencelı. tavsıye olunur :)
ayyyy kızlar bi yerde okumustum avakado iyidir diye, aldım yiyim dedım yarasın diye. 2 ısırık aldım bıraktım su an yaa, hıc yenmıyo buu :S su transferım olsa da ananas yesem bol bolya bu gülücükleri falan nasıl yapıyosunuz ben becereıyorum yapmayı ((
benimde erken menopoz riskim var canım. Rabbim şimdilik vermemiştir, tamamen öyle düşünme. halamın kızı 38 yaşında, ağır bir ameliyat geçirdi çok şükür şimdi iyi. reglden kesildi menopoza girdi ameliyattan sonra, ilaçlarla falan yeniden regl olmaya başladı ama oda çok uzun zaman aldı. bu arada ameliyatından bir yıl sonra evlendi. 2 kez tüp bebek denediler, 2.sinde yumurtaları boş çıktı. doktor yaşının ve geçirdiği ameliyat sonrası kullandığı ilaçların çocuk için umutları yediğini, pek umutlu olmamasını söylemişti. ama ablam regl dönemini bekleyip yeniden tedaviye başlamak istediğini söyledi. ancak regl olmadı, şimdi bir yaşında bi kız çocuğu var. demem o ki, yaş olarak çok avantajlı durumdasın. asla umutsuz olma. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah tez vakitte kucağını doldursun, mucize bebişinle, tedavi gerekmeden... ol desin, yeter....
transferim yapıldı bugün 3. günüm 2 tane transfer edildi onlar 2 ile 5 ci günler normal demişti embriyolarımda birinci kaliteymiş ama endişeliyim ya...:26::26::26::26::26::26:
sökturucu kullanmama ragmen ılac bıttmınden 8 gun gectı ve ben hala adet olmadım bugun doktorumun hemsıresı dıger randevum ıcın aradıgında hala adet olmadıgımı soyledım doktora danıstı bana gerı dondu yarın hemen goreyım demıs( acaba kotu bıseyden mı suphelendı doktor korkuyorum bırkez dhaa ertleencek dıye kotu bısey duymak ıstemıyorum
canım kuzum kötü bişey olmayacak allahın izniyle iyi düşün ki iyi olsun kimin de böyle olur ilaç içse bile gelmez hemen kötüye yorma belki stresten gelmemiş sökülememiştir canım lüften üzülme allahın izniyle yarın iyi haberler alacaksın
ınsallah cnım ılk defa boyle bırsey yasıyorum bukadar gecıkmesı tup bebegın ertelenmesı vs... hersey ust uste geldı offf
benim durumumda da pek bi değişiklik yok transferimin 5. günü şimdilikbel ağrım var ve ateş basmalarım oluyo ara ara
hakkım da hayırlısı
zaten canım bu kadar beklediğin için olmuyo beklemesen gününden önce gelir :26::26::26:kasma kendini lütfen yarın bak seni Ahmet bey nasıl rahatlatacak nasıl seni motive edecek
Kizlar bugun transferimin 4.gunu yaklasik 4 saattir rahimde kasilmalarim oluyo normalmidir bu ? Tedirgin olmaya basladim(
benim karnım şiş değil canım belki de daha iğnelerin etkisi vardır :26::26:benim de 6. gün karnım davul gibi şiş.. sen de var mı böyle bir şey...
inşallah canım bakalım yarın ola hayrola dıyorum ınsallah guzel haberler duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?