- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.681
hadi hayırlısı bakalım kaç yumurtan toplandı hangi ilaçları verdiler nasıl kullanacaksın
akşamdan alayım bari kayısıyı.. ben incirde aynı işi görür diye düşündüm ama... bir an önce kabızlığımı çözmem lazım.. kullandığımız ilaçlar kabızlık yapabiliyormuş
KIZLARRRRRrrrrrrrr YUMURTALARIMI SABAH SABAH TOPLATTIM GELDİMMMM....
İşlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiRABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN YÜCELİKLER YAPARSIN KİMSE SANA BENZEMEZZ....
İşlemim 15-20dk sürdü yumurtalarımı toplatmak kızlarrrrr ilaçlarımı aldım eve geldimm,, hafif lekelenme şeklinde kanamam o da çok normalmişşşşş embriyologdan telefon beklemek kaldı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiRABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN YÜCELİKLER YAPARSIN KİMSE SANA BENZEMEZZ....
kayısı çok ii geliyor ama turuncu olanı kımyasal bir maddeyle sarartıyorlarmış en sağlıklısı rengi kahverengi olan ve diğerine göre daha çabuk çözüyor kabızlığı:26:
ayy yarinda benim toplanacakk cok heyecanliyimm nasıl gecti canim kac tane topladilarr hadi bakalimm hayırlısı
Ayy yarinda benim toplanacakk cok heyecanliyimm nasıl gecti canim kac tane topladilarr hadi bakalimm hayırlısı
oğlum küçük oldugundan çok giremiyorum. Benide aranıza alırmısınız kızlar ? cumartesi dondurulmuş embryo ile transfer yapılacak ama sanki olmuycak gbime geliyor. donmuş oldugundan sanırım. Bazende çok saçma düşündügümü düşünüyorum. Nolur bişeyler yazın ya, saçmamı düşüünüyorum?:44:
bnmde donmuşş ve ben hamileyimm
gel yarın yaptıralım olmadı perşembe de yaptırırz.
oleyyyyyyyyy oleeeeeyyyyyyyy hadi gözün aydın darısı o embirişlerin bebiş olarak kucağına gelmesi dileğiyle...
Gerçktenmi maşallah :)) 1 embriyomu transfer ettiler? bende ilk bebeğim gibi heyecanlanmaya baladım. 2 yaşında tüp bebek bir oğlum var :)
malesef bende grip oldum.ve çok üzgünüm.grip bebeğimi etkilermi?tam yavruma kavuşmuşken onu kaybetmek istemiyorumallahım nolur yardım et...
elifcim doğru gülüm ama ben dayanamayıp gidip yaptırıp geldim sonuç 28
Bthcg mi yaptirdin canim 28 neyin sonucu
iyimi kötümü onuda bilmiyorum 21 eylül transfer tarihim 3. gün embriyosu 2 embriyo koymuşlardı
elifcim doğru gülüm ama ben dayanamayıp gidip yaptırıp geldim sonuç 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?