2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar ben transferun 3. Gunu grip oldum varmi basina gelen be yediniz ictiniz yardimmmmm
canm transferimin 5. günü ve ben grip oldum bolbol Cvitamini alıyorum bal limon zencefilli ılık su içiyorum ıhlamur içiyorum hiç hap almadım cok şükür bugün biraz iyiyim
gec miş olsun

günaydın kızlarr benım de transferden sonraki 4. gunum,
kasıktaki ani haraketler sonucu olan kasılmaları hayramı yorayım korkiyımmı bilemedim,
hapsırınca nefesım kesiliyor bikaç kez oldu gerçi de ayağa kalkınca aniden bir de..
tecrubeli arkadaşlar ne diyorsunuz bu tarz belirtiler için erken mi daha acaba belirti aramıyım dıyorum boşuna ama olmuyor:50:

selam cnm...benim de ilk denemem ve bugün 4 günüm ve hayırlısıylan 8 ekim test tarihim RABBİM hepimizin yarıdmcsı olsunn hiç kendi vucudumdaki hareketleri bu kadar dinlediğimi hatırlamıyorummm:((abartmış boyuutayımmm vee aşırı hassasiyet ve duygusallık var hep ağlama modundayım :( inşallh hepimiz pozitif sonuçlar alırız

canm transferimin 5. günü ve ben grip oldum bolbol Cvitamini alıyorum bal limon zencefilli ılık su içiyorum ıhlamur içiyorum hiç hap almadım cok şükür bugün biraz iyiyim
gec miş olsun

Cokk sagol canim.benim sanada gecmis olsun kacinci gunun senin bugun transfer sonrasi benim 4. Gunum ara ara kasiklarim agriyo sende varmi degisiklik belirti

arkadaşlar hem çalışıp hem tüp bebek tedavi süreci ikisini beraber yürütmekte zorlanan var mı aranızda?

ben zorlandım. kontroller için izin almak sıkıntı. öğlenleri iğne için yemek aranı kullanma. yorgunluk hali. herkesin bu ne yapıyor diye gözetlemesi. sorular sorular. ama ben işe yeni başladığım için biraz göze battım.

bende aynen çok sıkılmış durumdayım işi bırakmak istiyorum adapte olamıyorum artık işime falan çevreden de sıkıldım benim gibi olan var mı diye merak ettim senin daha da zormuş:(

işyerimde ve çevremde kimse bilmiyodu, o yüzden izin almam kontrollere gitmem çok sıkıntılı oldu. yarından sonra izinliyim ama ne işe yarar en önemli transfer günümü ve 3. günümü böyle sıkıntılı geçirdim. senin transferin yapıldı mı canım?

gec miş olsun

bn gribin köşesinden döndüm bol bol sıvı tükettim özellikle limonlu su... sıcak çorba falan içtim hamdolsun 3 güne atlattım.. geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın

İnsallah canim cok tesekkur ederim

Back