2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bizimde ilk denememiz ben 25 esim 34 yasinda esimde dogustan sol sperm cikis kanali yokmus o yuzden mesa oldu

Allahın izniyle yakın zamanda bebişlerimize kavuşucazz,,,, çokkk inanıyorum çok güsel şeler olucak,,, en önemlisi inanmak, şüphe kesinlikle etmemek, Rabbimm bir an önceeee bebişlerimizzzzz olsun dileyen isteyen herkese allah nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Kızlar sizlere bir sorum var tüp bebek tedavisi gören öğretmenler transfer sonrası rapor alanlar özellikle memorial gibi sgk anlaşması olmayan kurumlardan rapor alanlar okullarınız bu raporları kabul etti mi yardım lütfennnnn....

Kızlar sizlere bir sorum var tüp bebek tedavisi gören öğretmenler transfer sonrası rapor alanlar özellikle memorial gibi sgk anlaşması olmayan kurumlardan rapor alanlar okullarınız bu raporları kabul etti mi yardım lütfennnnn....

ben meb de memurum öğretmen değilim ama bizim kurum kabul etmiyor, yani ben kabul edilmiyor diyebiliyorum. ancak ben ilk denemem de aldığım raporu aile hekimine götürdüm ve durumu anlattım oda sağolsun bi rapor yazdı.

Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var

bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...

ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...

aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...

off be canım, ne denilebilir ki şimdi sana... kendini suçlama, bunu sakın yapma..... bildiğim tüm kelimeler şu an yetersiz, keşke senin için yapabileceğim herhangi bir şey olsa.... :(((

ohhhh çok şükür yaa:52::52::52::52:
işten geldim üzerimi değişmeden hemen sayfaları okumaya başladım, ha bu sayfa ha bi daha ki derken çok şükür 55 dakika sonra güzel habere ulaşabildim. sayfaları okurken o anları yaşar gibi oldum inan...

Rabbim hayırlı mübarek eylesin inş

Kolay bi hamilelik geçirir ve bebiş ya da bebişlerine kavuşursun inş canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

bize de dua et olur mu

ayy canımm burda çatladıkk biizz aramadılar benii :50: çok üzdüler bizi allah herkeze nasip etsin bol bol dua ediyorumm :49:

merhba arkadaşım..
bende öğretmen veya memur değilim ama calışanım sgk anlaşması olmayan kurumlar zaten rapor yazamıyolar bende amayaa arkadaşımız gibi aile hekimimie gidip durumu anlattım ve raporumu yazdırdım canım umarım halledebilirsin

Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var

bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...

ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...

aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...

Arkadasim seni cok iyi anliyorum.cunlu bugun benim de 13.gun ve negatif.durumumuz hemen hemen de ayni senle.yasim 31.6,5 yildir evliyim.4,5 yildir korunmuyorum.1,5 yilda 6kez cift doz klomen tedavisi.olmadi.3sene once dogal yolla ikizlere hamile kaldim.ama biri 6haftalik gelismedo.oteki 10haftalik kalbi durdu.o da kismet degilmis.sonra 2kez asilama.olmadi.haziran ayinda tup denedik.tutmadi.dondurulmus vardi.bu ay da denedik.o sa nasip degilmis.bi de ben grip oldum.gecen hafta hem annem hem ablam tasindi.e az da olsa yardim ettim.ben de senin gibi kendimi sucladim bazen.ama kardesim suna emin ol sen ne yaparsan yap olacagi,tutacagi,nasibinde ne varsa o oluyo.hayirlisi degilmis,saglikli degilmis demekten baska cikar yolumuz yok.sen de umudunu kaybetme.ben 2ay sonra yine denicem.olana kadar yilmicam.bi yerde bebisler bizi bekliyo buna eminim.cekirdek ailemle paylastim bu transferi sadece.kankardesime bile soylemedim.icimizde yasadik hani belki nazar degr bilmiyom artik.ha bi de burdaki arkadaslara danistim anlattim hep.biz daima burdayiz.birbirimize destegiz.bunu hic bi zaman unutma canim

Son düzenleme:
dansözlerrr için teşekkürlerr canımm saoll:54:
bişey degil canım söz verdiğim gibi:34:
yaaa benn hamilelik takvimi yapmak istiyorum yapimmi kızlar :49::49:
kuzum işine karısmak gibi olmasın ama ben ilk gebelikte yapmıstım sonra kaybedince silmek cok zor olmustu bu sefer nasipse kalp atısını duymadan yapmak istemiyorum benim fikrim bu:31:

ben varım canım, çok sıkıntılı oluyo, istediğin zaman izin alamıyosun:50::50:
transferimin olduğu gün ben işe geri gittim düşün yanı:47::47:

bende aynen çok sıkılmış durumdayım işi bırakmak istiyorum adapte olamıyorum artık işime falan çevreden de sıkıldım benim gibi olan var mı diye merak ettim senin daha da zormuş:(

bişey degil canım söz verdiğim gibi:34:

kuzum işine karısmak gibi olmasın ama ben ilk gebelikte yapmıstım sonra kaybedince silmek cok zor olmustu bu sefer nasipse kalp atısını duymadan yapmak istemiyorum benim fikrim bu:31:

amaaannn boş ver zaten herkeze söyledik bu sefer 4 kere sakladım şimdi eşim dayanamadı aradı herkezi battı balık yan giderr

Back