2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

coooook şükürr sultan burda hamile kalmadan sayende dokuz doğurdukkk :9:

sultancım o öyle oldu bu da böyle olacak diye bişi yokk... sen rabbime sığın bol bol dua et sağlıklı bi hamilelik geçirmek için... benim de kendiliğinden gerçekleşen ilk gebeliğimde 8 haftalıkken alındı ki kalp atışını bile duyamadan.. ama ben şuan aklıma onu bile getirmiyorum sende öyle yap...

canım bnmde 2 normal hamılelık 1 asılama 1 tup oldu bende normal kalabılıyorm ama pıhtılaşmadan düşmüş ilk3 sonradan ögrendk hayırlısı artık:49::49:
canım bende de kan pıhtılaşması var yarın giderken iğnemi ve coraspirini yanımda götürecem doktor ne derse ona göre kullanacam.. ben zaten o demeden bebek aspirini kullanıyordum zatii :9:

ahahahahhahah :9::9::9:süper oynuyolarr tiyolar alalımmm :8::8:

hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar Rabbime binlerce kez şukurler olsun ki değerlerde düşüş yok haftaya sali kese görmeye çağırdı hala inanamıyorum şaka gibi her an kaybedivercekmişim gibi geliyor bekleyen tüm arkadaşlarıma da pozitif sonuç alanlara da Rabbim en güzel en hayırlı en sağlıklı evlatları nasip etsin ben de hepinizden dua istiyorum :D

coooook şükürr sultan burda hamile kalmadan sayende dokuz doğurdukkk :9:

yeter abla sakın ha sakın allahtan ümidini kesme:20::20: doktorun hiç ummadığı folikülden yumurta çıktı ki bi tane toplandı rabbime binlerce şükür döllendi:16: senin şuan yapacağın tek şey bol bolll dua etmek tesbih çekmek... sekine duasını et çok etkili bi dua... internetten bak nasıl okunduğuna.. meryem suresini oku ama asla umudunu yitirme:20:
pozitif düşün bu kez olacak diye kendini telkin ettt....kalbini bozmaaa!! içine bi kuruntu düştüğü an inancı azalırr.. inancını kaybetmeee:19:

sultancım o öyle oldu bu da böyle olacak diye bişi yokk... sen rabbime sığın bol bol dua et sağlıklı bi hamilelik geçirmek için... benim de kendiliğinden gerçekleşen ilk gebeliğimde 8 haftalıkken alındı ki kalp atışını bile duyamadan.. ama ben şuan aklıma onu bile getirmiyorum sende öyle yap...

arkadaşım her şeyin vakti zamanı var bunu asla unutma:34: benim bu sene tedavim 2 kere ertelendi ve şuan henüz transfer olmadı ama rabbimden çook umutluyum.... her ertelenmesinde vardır bunda bi hayır dedimmm. ben işe gittim ondan düştü diye düşünme allah nasip etseydi onlar ona engel olmazdı.. demekki rabbimin bi bildiği var diye düşün... kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın .. yılmak yokkk :20:yeterki senin yumurtan eşinin spermi olsun

canım dua ediyorum sürekli

Tamam canim hadi bakalimm gelsinn yumurtalarrr ::)) hersey guzel olacakk ben inaniyorumm ins sorunsuz saglicakla bebislerimiz olacak habeleselim tatlim ;)

Canım arkadaşım yumurta toplama öncesi hazırlıklarımı tamamladım gibiii ojelerimi sildim, ılık bi duş aldım bu akşam 12den sonra bişi yemek yok, sabah tekrar ılık duş alıcam, kesinlikle parfüm sıkmak yok, yumurtaları öldürüo işlem sırasında, takı yok ve ojeler yok seninde aklında bulunsun cnm.....:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Canım arkadaşım yumurta toplama öncesi hazırlıklarımı tamamladım gibiii ojelerimi sildim, ılık bi duş aldım bu akşam 12den sonra bişi yemek yok, sabah tekrar ılık duş alıcam, kesinlikle parfüm sıkmak yok, yumurtaları öldürüo işlem sırasında, takı yok ve ojeler yok seninde aklında bulunsun cnm.....:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Saat ve alyansta mı yok? ve bu yasakla kaç saat sürücek? bişi dediler mi?

Azra 71 sizdeki problem neydi? Bizdeki problem eşimdeki varikosel ve morfoloji 0 ilk denememiz sizin?

slm elifcim bende aynı duygular içindeyim benim test günümü perşembe demişlerdi ama yarın bir kan testi yaptırıcam çünkü olmadı gibi geliyor

yok ben sabırla test günümü bekleyecem bu güne kadar geldim zaten..birde hadi erken diye çıkmadı napacaksın bence sende bekle arkadaşım.

Cok sagol canım taki ve oje olayini bilmiyordum parfumu duymustum ama uyardigin iyi oldu canim ;)

kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn:49::49::49::49::49::49::49:

ohhhh çok şükür yaa:52::52::52::52:
işten geldim üzerimi değişmeden hemen sayfaları okumaya başladım, ha bu sayfa ha bi daha ki derken çok şükür 55 dakika sonra güzel habere ulaşabildim. sayfaları okurken o anları yaşar gibi oldum inan...

Rabbim hayırlı mübarek eylesin inş

Kolay bi hamilelik geçirir ve bebiş ya da bebişlerine kavuşursun inş canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

bize de dua et olur mu

Back