- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.561
Bizimde ilk denememiz ben 25 esim 34 yasinda esimde dogustan sol sperm cikis kanali yokmus o yuzden mesa oldu
Sizde mesa oldunuz sanirim ?
gogi irenbeyi merak ediorum çok bi daha yaptırsam isterim orya gitmeyi
Kızlar sizlere bir sorum var tüp bebek tedavisi gören öğretmenler transfer sonrası rapor alanlar özellikle memorial gibi sgk anlaşması olmayan kurumlardan rapor alanlar okullarınız bu raporları kabul etti mi yardım lütfennnnn....
Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var
bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...
ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...
aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...
ohhhh çok şükür yaa
işten geldim üzerimi değişmeden hemen sayfaları okumaya başladım, ha bu sayfa ha bi daha ki derken çok şükür 55 dakika sonra güzel habere ulaşabildim. sayfaları okurken o anları yaşar gibi oldum inan...
Rabbim hayırlı mübarek eylesin inş
Kolay bi hamilelik geçirir ve bebiş ya da bebişlerine kavuşursun inş canım
bize de dua et olur mu
merhba arkadaşım..Kızlar sizlere bir sorum var tüp bebek tedavisi gören öğretmenler transfer sonrası rapor alanlar özellikle memorial gibi sgk anlaşması olmayan kurumlardan rapor alanlar okullarınız bu raporları kabul etti mi yardım lütfennnnn....
merhba arkadaşım..
bende öğretmen veya memur değilim ama calışanım sgk anlaşması olmayan kurumlar zaten rapor yazamıyolar bende amayaa arkadaşımız gibi aile hekimimie gidip durumu anlattım ve raporumu yazdırdım canım umarım halledebilirsin
Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var
bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...
ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...
aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...
arkadaşlar hem çalışıp hem tüp bebek tedavi süreci ikisini beraber yürütmekte zorlanan var mı aranızda?
bişey degil canım söz verdiğim gibidansözlerrr için teşekkürlerr canımm saoll
kuzum işine karısmak gibi olmasın ama ben ilk gebelikte yapmıstım sonra kaybedince silmek cok zor olmustu bu sefer nasipse kalp atısını duymadan yapmak istemiyorum benim fikrim buyaaa benn hamilelik takvimi yapmak istiyorum yapimmi kızlar
yaaa benn hamilelik takvimi yapmak istiyorum yapimmi kızlar
ben varım canım, çok sıkıntılı oluyo, istediğin zaman izin alamıyosun
transferimin olduğu gün ben işe geri gittim düşün yanı
yaaa benn hamilelik takvimi yapmak istiyorum yapimmi kızlar
bişey degil canım söz verdiğim gibi
kuzum işine karısmak gibi olmasın ama ben ilk gebelikte yapmıstım sonra kaybedince silmek cok zor olmustu bu sefer nasipse kalp atısını duymadan yapmak istemiyorum benim fikrim bu
mesa ne demek oluo? anlayamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?