- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.401
yaş 23 sperm sayısı azlığı, medicalpark ,2.deneme test tarihim 10 ekim... teşekkürler canımmm
tüp bebek merkezineee yaptırdm
nereye yaptırdın kan tahlilini canım... Aman bende de mi böyle saat ikide verecekler çatlarım valla ortadan ikiye
inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm
neden aglıyon canımm yaaaaaaaaneyin var hazır ol bak gelecek haber oynayaca zzz inşallahhh
ya bende kendimi bazen tanıyamıyorum canım şu an bile çok tedirginim sonuç olacak diye :18::18::18:3 aşılama yaptırdım bu kadar gerildiğimi kasıldığımı hatırlamıyorum ya offff ne kadar zorlu bi süreçmiş
allah hepimizin yardımcısı olsun
ben ağlayamıyorum annem var yanım da üzülmesin diye
nereye yaptırdın kan tahlilini canım... Aman bende de mi böyle saat ikide verecekler çatlarım valla ortadan ikiye
iyiym kuzucuklar.şimdilik:)
her zamanki gel gitler ışte:))
merak etme tatlım, hiiiiçççç öyle nası söylicem diye düşündüklerini sanmıyorum, pat diye gayet rahat söylüyolar bence
valla canım bizde onunla beraber meraktan çatladık gitti zatensultan yine iyi dayandı bu zaman kadar vde test yapmadan durdu
normaaall kuzumm normall ah bu ilaçlarr ahhh
Valla ben salı 24 eylülde başladım ilk iğneye Cumartesi pazar ve pazartesi(yarın) kontrole çağrıldım. YArın ne dicek dr. bilmiyorum.
bu sefer çok fazla.ilaç kullanıyorum canım ben gerçektende onlardan.herhalde..
6tane estrofem
2crinone jel
folbilol coraspin hibor kan bulandırıcı climaraforte bant kullanıyorum
Carsamba opu olcakmisim hayirlisi ile bu gece catlstma ignemi yapıcam bu arada doktora sordum 15 civariymis yumurta sayim hersey yolunda gidecek ins transfer vs olduktan sonra ki ins olur bi aksilik cikmaz kurban bayramında hamileligim belli olacak offf cok aceleciyim(
Peki kızlar kan testi şart mı idrarda çıkmaz mı hadi sultan hayırlı haberlerinibekliyoruz
Carsamba opu olcakmisim hayirlisi ile bu gece catlstma ignemi yapıcam bu arada doktora sordum 15 civariymis yumurta sayim hersey yolunda gidecek ins transfer vs olduktan sonra ki ins olur bi aksilik cikmaz kurban bayramında hamileligim belli olacak offf cok aceleciyim(
En büyüğü kaç mm olmuş? BEnim 13 mm vardı en büyük. 10 tane falandı yumurtam. Ama öbür küçüklerle 20 tane falan var. O yüzden çarşamba muayeneye çağırdılar. Cuma ya da cumartesi de toplama yapılacak. :18::18:
bn 3 esterofem folbiol 1 jel2 coraspirin clexan bant yok bnde
allah yardımcın olsun cannmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?