2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

offf ablaaaa:17::17::17::17::17: Dua et patlayacamm

az kaldı sultan az daha sabır... Güzelhaberler bekliyoruz

hangi fakülteye gidiyorsunuz.biz egeye gidiyoruz yazmıştım biliyorsun zaten.ücret konusu şöyle benim ssk gün sayım yetmiyor eşimde özel sigortalı bu yüzden biz devlet desteği olmadan yaptırıyoruz.toplamda 5000 tl civarında gider diye söylediler.bu güne kadar dosya için 100 tl spermlerin saklanması için 190 tl sulu ultrasoniçin alınan katatere 40 tl ödedik.eşimin mikro tesesi ve muayenelerini kendi sigortası benim muayene ve tahlillerimide ssk karşıladı onlar için bi ücret ödemedik.sanırım önümüzdeki günlerde opu öncesi kullanacağım iğne ve ilaçları kendimiz almamız gerekecek ve transfer ücreti ödeyeceğiz diye düşünüyorum.nelere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz yani.

canım ben 3750 tüp bebek için verdim 2250 ilaçlara verdim 150 muayene 300 civarıda tahliller vs tuttu ...

hangi fakülteye gidiyorsunuz.biz egeye gidiyoruz yazmıştım biliyorsun zaten.ücret konusu şöyle benim ssk gün sayım yetmiyor eşimde özel sigortalı bu yüzden biz devlet desteği olmadan yaptırıyoruz.toplamda 5000 tl civarında gider diye söylediler.bu güne kadar dosya için 100 tl spermlerin saklanması için 190 tl sulu ultrasoniçin alınan katatere 40 tl ödedik.eşimin mikro tesesi ve muayenelerini kendi sigortası benim muayene ve tahlillerimide ssk karşıladı onlar için bi ücret ödemedik.sanırım önümüzdeki günlerde opu öncesi kullanacağım iğne ve ilaçları kendimiz almamız gerekecek ve transfer ücreti ödeyeceğiz diye düşünüyorum.nelere ne kadar ödeyeceğimizi bilmiyoruz yani.

anladım canım kaç gün olması gerekiyor sigorta

rabim dermansız dert vermesin canım inş bizim de yüzümüz güler :34::34:

geçmiş olsun canım :34:dikkat et yat dinlen :16:

sen iğneye başlayacaksın çok yecanlısın benim de 7 ekim de test günün :18::18::18::18:allahım hepimizin yardımcısı olsun

slm canım bende de pko var bu ay ilk denememi yaptım transferimi oldum ugün 5. günüm beklemedeyim test günlerimiz bir gün arayla inş pozitif sonuçlar alırız :52::52::52::52:
sende herhangi bi belirti var mı :26::26:

aynen canım belirti her zaman kişiden kişiye değişiyor ama şimdi bizde merak olduğu için hep bişeyler arıyoruz :1::1:
benim ilk günden beri belim kasıklarım ağrıyo sende de öyle olmuşmuydu :1:

benim de canım acayip bel ağrım var bide kasık ağrım başka da bişey yok :50:inşş iyiye hayırlara işarettir :26:

hayırlısı olsun canım inş rabbim nasip eder bebişini :16::16:

canım sonuçta rüya o kadar üzme kendini takılma yani boş yere:44::44:

bende o bile yok canım:50::50: belki de bebişinin yerleşme lekesi gelmiştir :16::16::16:

ayyyyy hadi bakalım rabbim inşş pzitif haberler vermeni nasip eder canım :52::52::52::52::52::52:merakla heyacanla bekliyorum kuzum :52::52::52::52:

cnm sanmıyorum jelden kaynaklanıyordur o pembe renk diyorum,
bende de kasık ağrısı olmadı cnm yalnız oturduum yerden kalkarken ve hapsırırken kasıklarıma sancı girdi bi kaç kez ama bebekle bi alakası varmıdır bilemiyorum, hayırlısı olsun cnm,
bugun işe başladım ben de daha güzel vakit geçiyor burda, evde çok sıkılmıştım iyi geldi burası

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız yuvarlanıp gidiyorum pek keyfim yok bugün gribim bide üstüne içim daraliyo:((
negatif olan arkadaslarima Rabbimden sabır diliyorum..

sultancim sendende haber bekliyoruz hadi bakalım.

inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm:53:

aramadılar hala bekliyorum bide babam geldi yaaaaaaaaaaaaaaaa:17:
canım inan benim de kalbim sanıl atıyo heyecandan ellerim titriyo valla :18::18::18::18:allahım inş yüzümüzü güldürür :16::16:
hoşgeldin aramıza cnm cok gencsin daha Allah yolunu açık eylesin:16:
özlemmm canım test günüm 7 ekim tatlım listeye ekleyebilşrisin :34::34::34:
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
beni sorarsanız yuvarlanıp gidiyorum pek keyfim yok bugün gribim bide üstüne içim daraliyo:((
negatif olan arkadaslarima Rabbimden sabır diliyorum..

sultancim sendende haber bekliyoruz hadi bakalım.
canım bu ara herkez hasta valla salgın var galiba dikkat edin kendinize bebişlerinize iyi bakın :21::21:benim de bu günlerde içim daralıyor bunalıyorum isyanlardayımmm :24::24::24::24::24::24:
cnm sanmıyorum jelden kaynaklanıyordur o pembe renk diyorum,
bende de kasık ağrısı olmadı cnm yalnız oturduum yerden kalkarken ve hapsırırken kasıklarıma sancı girdi bi kaç kez ama bebekle bi alakası varmıdır bilemiyorum, hayırlısı olsun cnm,
bugun işe başladım ben de daha güzel vakit geçiyor burda, evde çok sıkılmıştım iyi geldi burası

hııı anladım canım bende şimdiye kadar öyle bişey olmadı :30::30:normalsa sorun yok canım:26:beni düne kadar kasıklarım da ağrı var dı yine var ama faza değil ama bel ağrım sürekli var :18::18:inş hayra alamettir :30::30:

inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm:53:

olumsuz negatif diye duymadığın sürece aklına kötü şeyler getirme eğer duyarsanız kötü şeyleri o zaman düşün canım.şimdi.değil..

canım inan benim de kalbim sanıl atıyo heyecandan ellerim titriyo valla :18::18::18::18:allahım inş yüzümüzü güldürür :16::16:

canım bu ara herkez hasta valla salgın var galiba dikkat edin kendinize bebişlerinize iyi bakın :21::21:benim de bu günlerde içim daralıyor bunalıyorum isyanlardayımmm :24::24::24::24::24::24:

hııı anladım canım bende şimdiye kadar öyle bişey olmadı :30::30:normalsa sorun yok canım:26:beni düne kadar kasıklarım da ağrı var dı yine var ama faza değil ama bel ağrım sürekli var :18::18:inş hayra alamettir :30::30:

kasık ağrısı ve bel ağrısı iidir cnm ya ben inanıyorum senın güzel haberlerini alıcaz burda inş..:16:

canım bugün sabAhtan beri bende çok bunaldim az önce baya ağlayıp kendime geldim şimdi iyiym cok şukür

canım bugün sabAhtan beri bende çok bunaldim az önce baya ağlayıp kendime geldim şimdi iyiym cok şukür

ya bende kendimi bazen tanıyamıyorum canım şu an bile çok tedirginim sonuç olacak diye :18::18::18:3 aşılama yaptırdım bu kadar gerildiğimi kasıldığımı hatırlamıyorum ya offff ne kadar zorlu bi süreçmiş :30::30::30:
allah hepimizin yardımcısı olsun :25:
ben ağlayamıyorum annem var yanım da üzülmesin diye :43::43:

yaaaa 2:30dan sonra arıyolarmış eşim aradı dayanamadı oda of buneya 9da verdm kanııı:17::18:

nereye yaptırdın kan tahlilini canım... Aman bende de mi böyle saat ikide verecekler çatlarım valla ortadan ikiye

yaaaa 2:30dan sonra arıyolarmış eşim aradı dayanamadı oda of buneya 9da verdm kanııı:17::18:

nereye yaptırdın kan tahlilini canım... Aman bende de mi böyle saat ikide verecekler çatlarım valla ortadan ikiye

Back