2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

yaş 23 sperm sayısı azlığı, medicalpark ,2.deneme test tarihim 10 ekim... teşekkürler canımmm:16::16:

Benide ekleyebilir misin canim yeni uye oldugumdan ozelden yazamadim :(
25 yasimdayim esim 34 yasinda 2 yildir evliyiz esimin dogustan sol sperm cikis kanali yok bu ay mesa oldu 3 tup toplandi 2 sonra opu olacagim ;)

inşallah patlayacam ben yaa kalp krızı geçirebilirim aramayınca korktummm bende hemşire nasıl söyleyecem diyemi düşünüyo dedmmm:53:

merak etme tatlım, hiiiiçççç öyle nası söylicem diye düşündüklerini sanmıyorum, pat diye gayet rahat söylüyolar bence

neden aglıyon canımm yaaaaaaaa:43: neyin var hazır ol bak gelecek haber oynayaca zzz inşallahhh:24:

ya bende kendimi bazen tanıyamıyorum canım şu an bile çok tedirginim sonuç olacak diye :18::18::18:3 aşılama yaptırdım bu kadar gerildiğimi kasıldığımı hatırlamıyorum ya offff ne kadar zorlu bi süreçmiş :30::30::30:
allah hepimizin yardımcısı olsun :25:
ben ağlayamıyorum annem var yanım da üzülmesin diye :43::43:

iyiym kuzucuklar.şimdilik:)
her zamanki gel gitler ışte:))

nereye yaptırdın kan tahlilini canım... Aman bende de mi böyle saat ikide verecekler çatlarım valla ortadan ikiye

valla canım bizde onunla beraber meraktan çatladık gitti zaten :52::52::52::52:sultan yine iyi dayandı bu zaman kadar vde test yapmadan durdu :23::23::23::23:

merak etme tatlım, hiiiiçççç öyle nası söylicem diye düşündüklerini sanmıyorum, pat diye gayet rahat söylüyolar bence

yaaaa benm hemşirem benmle çok ilgili saolsun oyüzden öyle düşündüm geçen kanamam oldugunda gittimde ben aglayarak gttm düştü diye merkeze yaşadıklarını ögrennce masada baktm oda aglıyodu ama bnde merkezi ayaga kaldırdım sekretere bagırmıştımmm:17:

Valla ben salı 24 eylülde başladım ilk iğneye Cumartesi pazar ve pazartesi(yarın) kontrole çağrıldım. YArın ne dicek dr. bilmiyorum.

Carsamba opu olcakmisim hayirlisi ile bu gece catlstma ignemi yapıcam bu arada doktora sordum 15 civariymis yumurta sayim hersey yolunda gidecek ins transfer vs olduktan sonra ki ins olur bi aksilik cikmaz kurban bayramında hamileligim belli olacak offf cok aceleciyim :((

Carsamba opu olcakmisim hayirlisi ile bu gece catlstma ignemi yapıcam bu arada doktora sordum 15 civariymis yumurta sayim hersey yolunda gidecek ins transfer vs olduktan sonra ki ins olur bi aksilik cikmaz kurban bayramında hamileligim belli olacak offf cok aceleciyim :((

En büyüğü kaç mm olmuş? BEnim 13 mm vardı en büyük. 10 tane falandı yumurtam. Ama öbür küçüklerle 20 tane falan var. O yüzden çarşamba muayeneye çağırdılar. Cuma ya da cumartesi de toplama yapılacak. :18::18:
Benimkide bayram sonuna denk geliyo öğrenme zamanı.

Son düzenleme:
bn 3 esterofem folbiol 1 jel2 coraspirin clexan bant yok bnde

canım diğerinde bende seninle aynı kullandım ama bu sefer dr um tedavide haplarının değiştirsin bide 3bebek.olunca böyle oldu hayirlisini bakalım 1hafta var bekleyip göreceğim

Back