- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #5.441
valla şimdi ben arayacam tam adını bilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşşş bitanem inşşinşallah kuzular 1tanesine bile raziyim..
Rabbim.nasip etsin yeterki..
SEN SÖYLE NUMARASINI BEN ARIYCAM YETER AYOL
ara kuzum ya ne bu kadar bizi merakta bıraktılar![]()
inşşş bitanem inşş
ara kuzum ya ne bu kadar bizi merakta bıraktılar![]()
bende patladm sizdeeee![]()
görüşme yaapıyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
valla şimdi ben arayacam tam adını bilsem
inşşş bitanem inşş
bende patladm sizdeeee![]()
ayyyyyyyyy şimdide bakmıyolar az kaldı taksiye atlayıp gıdecemm![]()
valla taşıkardim arttı nereye gidiyosan gittt hadii![]()
Hemsiresine 25 ,35,23 diye yazdırdı cok mu buyuk normal mi bilemedimhadi bakalim hayirlisi canim
vallahi arıyom bi açsınlar fırçalayacm hepsini akşam oldu be akşammm açmıyolar yaaaaaaaaaaaa[/QUO
BEN TANIMIYORUM AMA BEN BİLE ÇATLADIM MERAK ETTİM BEKLİYORUM SONUCU BİZDE SENİ DAHA ÇOK STRES YAPTIRDIK HERALDE SAKİN OLMAYA ÇALIŞ TABİ ELDE DEĞİL ASLINDA AMA SENİN HEYECAN YAPMAMAN LAZIM ÇOK :) GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM
vallahi arıyom bi açsınlar fırçalayacm hepsini akşam oldu be akşammm açmıyolar yaaaaaaaaaaaa![]()
allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın nasıl daha çıkmaz sabah verdıgım kan yaa offf labaratuvardan haber beklıyomuş alınca arayacakmş hemen sizin vereceniz haberide sizide ................. fiyecem zor tutyorum kendimi alınca haber verrm size sinirden patlayacam
kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn![]()
ya valla transferimin 4.günü ilk defa dışarı çıkalı m dedim eşime şu sultan yüzünden çıkamıom eve tıkılddım gene hadiii öğrende çatlıcammm :)))
bilmez canım tabi ne çektiğimizi ne yaşadığımızıallah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın nasıl daha çıkmaz sabah verdıgım kan yaa offf labaratuvardan haber beklıyomuş alınca arayacakmş hemen sizin vereceniz haberide sizide ................. fiyecem zor tutyorum kendimi alınca haber verrm size sinirden patlayacam
aaaaaa bitanem sen daha öğrenemedinmi bende diyorum sonucu çoktan yazmıştır hatta kızlarda tebrik mesajlarını geç kaldım diyodum...niye bu kadar uzadı ya insanı bu durumda bekletince çok sinir oluyorum onlara ya bizim her saniyei nasıl geçirdiğimizi anlamıyolar heralde
kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn![]()