• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ay hamileyim yazuom yazıom çıkmamış sitedeeeeeee gönder diye nerelere batım ayol kim bilir dedim size ellerim titirio yzamaıom die bak bi paragra yazının tek satırj çıkmamış

çok sevindim darısı başımaa

Son düzenleme:
Aman canim bilmiyordum kabak çekirdeğinin kötü olduğunu bilmiyorum :( hergün yiyorum iyi diye. Calisiyor musun canim evde misin zaman gecmiyor bi arkadasin varsa onla zaman gecirsen iyi olur ama az kaldi oy nasil heyecanli iyi olacak canim ben hissediyorum ;)

Evet canm fistik findik ceviz badem kabak cekirdegi int okudum bende. Yok canm evdeyim ben calismiyorum arkadasim cok ama hepsi calisyo benm surekli aklimda oldugu icn zamn durdu sanki. Testimi bu aksam yaptrmayi dusunuyrum cunku esim izin alamiyo is yernden ee bende onla gtmk istyorum kafam cok karisik yani napcsm blmiyrum. Ins ii olur canm benm

yok canım adet olunca baslıyacagım iğnelere..bayramdan sonra donecekmıs hoca...dr a kontrol ıcın gıt tabıı ıhmal etme...ne yapalım geç olsun güç olmasın....

canım adet ne zaman yani iğneler ne zaman başlıycak biz seninle ilk başladığımızda 23 eylül dü sanki ben 21 eylül de oldum ama bir ay ötelenince muhtemelen bayramda adet olucam arada kontrole giderim sorun cıkmazsa bayramda başlar iğnelerim

Canıııııııııııımmmmmm, hamilesiiiiiiiiiinnnnnnn. Bütün gün aklım sendeydi, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Sağol canım benim darısı yarın senin güzel haberlerine bende merakla onu bekliyorummmmmmmm:16:

Back