- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.881
amiiiiiiimn bitanem amiiiiiin inşşşhoşbulduk canımm :) ınsalah bebıslerın sana sımsıkı tutuncak cnm bır daha bu ıgnelrın yuzunu bıle gormıceksın
herkesler gıtmısss saatte 12 ye gelıyo ben ancak gelebıldı :)))
benim çatlatma iğnem tek kullanımlık cam şırıngadaydı, ince uçlu.
anammmm ben geldim herkez gitti yaaa...
kabak çekirdeği ve badem protein yönünden zengin kızlar, o yüzden yararlı.
bir de hep ananası sonra yiyin diyosunuz ama benim gebiş arkadaşıma doktoru maydanoz ve ananastan uzak dur demiş. hatta ben ananasın suyunu almıştım burda okuyup. öyle diyince içmedim.
veee kuru incir ile kuru kayısı ikilisine gelinceeeee; incirinde bağırsakları çalıştırmakla ilgili meziyeti var. muhtemelen ondan deniyor. transfer öncesi de yenmesi yumurtalar açısından iyidir diye dşünüyorum. ben tedaviden önce soğan kürü ve incir kürü yapmıştım. durumumu henüz bilmiyordum da :))) incirden pek haz etmiyorum. valla soğan o kadar zorlamadı yani. boğazım yanıyodu içerken. her gün yenisini hazırladım. 15 tanesini 1 litre suda 20 dk kaynat.koyu bi kıvamıda oluyo. inciri normalde severdim. o kadar tükettim ki artık yiyemiyorum.
bir de ceviz var kiiii, kendisi candır. severiz yeriz :)
bu arada herkeze ıyı geceler anniş adaylarıı
sen bebiş çoktan uyumuştur canım
Gece bekcilerimiz var merak etme:)
aranızda sperm sayı hız morfoloji sebebiyle tedavi olan var mı
Donmuş tedavisinde iyne kullanılmıyor. Taze olunca folikuller kendiliğinden çatlamadığı için progesteron da salgılamıyor. O yüzden iyne veriliyor sanırım.sumeyye benmde domuş doktor ondanmı vermedi igneyi jel kullanıyorum
Kafein yumutlamayı etkiliyor. Yani kahve önerilmiyor. Hatta ben siyah çayı bile az içiyorum artık. Gerçi onun zararlı olması için baya içmek gerekir. Yine de yeşille idare ediyorum.ama ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum :18::18::18:hiç bilmiyodum canım neyi etkiliyodu kibazı yerlerde de yazıyo türk kahvesi çok faydalı için diye
daha sabah içmiştim :84::84:
Arkadaşlar faydalı şeyleri tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir, sayıyla yemek daha doğru. Ben de sonuncu tedaviden önce kayısı kurusu, incir yemiştim. Ama incirin fazlası da prolaktini yükseltiyor, aklınızda bulunsun.Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu
Kabak çekirdeğinin faydasını ben de duydum, ancak onun da zararlı ola bileceyini okumuştum. Bence günde bir avuç çok fazla. En çok duyduğum anasın bile günde en fazla iki dilim yenilmesini öneriyolar. Onu da bebiş tutunana kadar.benim rahim baya bi kalım canımnar yememe gerek yok galiba ama ananası teransferden sonra yemek daha iyi önce mi :44:bide transfeden sonra kabak çekirdeği çok iyimiş her gün bi avuç
duydun mu bacımmmm
Ağrısın, ağrısın. hamilelik belirtisi de öğle oluyor işte, daha ne. InşeAllah ağrı iyiye işaret.Happytobe nerde değeri 35 ti bugun tekrar yaptırcaktı değeri ikiye katlicak mı diye çok merak ettim duyan bilen var mııııııııı???
Kasıklarım çok ağrıo patlşcam sankiiiiii offfffffff:18:
Ben yanlış yazmışım 160.000 değil. 160milyon çıktı yorumunu okuyunca doktorlar çok iyi derken neden böyle yazmış diye yazımı yeniden kontrol ettim 160bin yazmışım. Benim sorunum eşimin 160 milyon spermi varken benim tıbben teşhisi koyulmuş hiçbirşeyim yokken. Sonuç alamamız . O nedenle tüp bebek yapmayı planlıyoruz. Umarım bukezde üzülmem
aynen canım be kez uslu olsun annesini bırakmasın minnoşun iyi geceler canımuyusun bu sefer akılı akıllı yerınde kalsın inşallah bn balkabagına dönüşecem hadi byyyyy
Donmuş tedavisinde iyne kullanılmıyor. Taze olunca folikuller kendiliğinden çatlamadığı için progesteron da salgılamıyor. O yüzden iyne veriliyor sanırım.
Kafein yumutlamayı etkiliyor. Yani kahve önerilmiyor. Hatta ben siyah çayı bile az içiyorum artık. Gerçi onun zararlı olması için baya içmek gerekir. Yine de yeşille idare ediyorum.
Arkadaşlar faydalı şeyleri tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir, sayıyla yemek daha doğru. Ben de sonuncu tedaviden önce kayısı kurusu, incir yemiştim. Ama incirin fazlası da prolaktini yükseltiyor, aklınızda bulunsun.
Kabak çekirdeğinin faydasını ben de duydum, ancak onun da zararlı ola bileceyini okumuştum. Bence günde bir avuç çok fazla. En çok duyduğum anasın bile günde en fazla iki dilim yenilmesini öneriyolar. Onu da bebiş tutunana kadar.
Ağrısın, ağrısın. hamilelik belirtisi de öğle oluyor işte, daha ne. InşeAllah ağrı iyiye işaret.
benim eşimin 30.000 çıktı sperm sayısı ama çalışma şartları pek iç açıcı olmadığından git gide azalıyor.. 30-40 derece sıcaklığı maruz kalıyor hergün hatta zaman zaman koruyucu giysilerle daha fazla sıcağa maruz kalabiliyor haliyle sperm sayısınıda kalitesini de etkiliyor bu durum...
benim ilk denemem inş ilk ve son olur muradıma ererim... tedaviye salı günü başladım ben iğnelerimi iki gündür kendim yapıyorum ve oda sıcaklığında muhafaza ediyorum(umarım yanlış yapmıyorumdur) cumartesi kontrole gideceğim yani 5. gününde birde 8. gününde gideceğim sanırım ozaman mı toplanıyor sonrasında bir daha mı gitmem gerekecek hiiiiççç bilmiyorum ...
inş senin bebek sahibi olmak için emek veren herkesinde rubbim dualarını kabul eder
160 mılyon spermın hızı nasıl cnım ve morfolojısı nasıl sadece sayı yetmıyo cunku hız ve en onemlısı morfolojı cok onemlı morfolojısı kotu olan sperm dolleeme yaapmıyo baktırmısmıydınız?
bu 12 mılyon olan sayı 1 cc dekı sayı sanırım demı canım total sayı mı? hız dusuk sızde cnım ama tup bebekte hız cok onemlı degıl morfolojı bızı de suanda 2 sayımız 102 mılyon hızımız 50 bende devletten rapor cıkardım genetık teslerımız yapıldı cok sukur sonucları guzel geldı ınsallah sııznde guzel gelır benım esım dedıklerının hepsını kullandı kuzu etı yumurta tereyag cevız fındık badem cok fazla tukettı bıder emodex ısımdı takvıyeyeı kullandı cnm prooxed cok fazla kullanmadık kecıboynuzu sayıda cok guzel artıs saglıyor morfolojı ıcın cınko kullanın cok faydası oluyor ama morfolojı bozuklugunun sebebıs saglıksız beslenme esının beslenmesıne dıkkat et dengelı yesın bol yesıllık yesın cnım benımde ılk denemem bayramdan sonra yapılcak bende pco var
cnm yanlış yorumlamak istemem ama anladığım kadarıyla mor 6 çok kötü değil bim doktor 4 ve üstü daha başarılı demiştiMerhaba ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan eşimin sonuçları aşağıda anlayan varsa yorumlayabilir mi?
Meteryal Alınış Yeri Hastane
Cinsel Perhiz Süresi 5 gün 2 - 7
Miktar 3 mL >=2
Görünüm Opak Homojen,gri-opak
Viskozite Normal Normal
Likefaksiyon Süresi 15 dk <60
PH 7,5 6,4-8,0
Aglütinasyon Negatif Negatif
Fruktoz 190 mg/dL 120 - 450
Spermatozoid Sayısı 160 milyon/mL >20
Kruger Strict Kriterlerine Göre Morfoloji *
Normal Yapılı 6 > %4
Baş Anomalisi 78
Boyun Anomalisi 12
Kuyruk Anomalisi 4
Motilite (Hareketlilik) *
+4 ileri-hızlı hareketli 62 % > % 25
+3 Yavas hareketli 7 %
+ 2 yerinde hareketli 12 %
+1 Hareketsiz 19 %
+ 4 ve 3 toplamı 69 % > % 50
1. Saat hareketlilik total 81 % > %75
2. Saat hareketlilik total 73 % >%50
Mikroskopi *
Lökosit 0-1
Eritrosit
teşekkürler..
aynen canım be kez uslu olsun annesini bırakmasın minnoşun iyi geceler canım
ne yiyeceğimizi şaşırdık canım
Öğle. Azı karar çoğu zarar misali. O yüzden her halde doktorlar normal yaşama devam diyorlar.
bu 12 mılyon olan sayı 1 cc dekı sayı sanırım demı canım total sayı mı? hız dusuk sızde cnım ama tup bebekte hız cok onemlı degıl morfolojı bızı de suanda 2 sayımız 102 mılyon hızımız 50 bende devletten rapor cıkardım genetık teslerımız yapıldı cok sukur sonucları guzel geldı ınsallah sııznde guzel gelır benım esım dedıklerının hepsını kullandı kuzu etı yumurta tereyag cevız fındık badem cok fazla tukettı bıder emodex ısımdı takvıyeyeı kullandı cnm prooxed cok fazla kullanmadık kecıboynuzu sayıda cok guzel artıs saglıyor morfolojı ıcın cınko kullanın cok faydası oluyor ama morfolojı bozuklugunun sebebıs saglıksız beslenme esının beslenmesıne dıkkat et dengelı yesın bol yesıllık yesın cnım benımde ılk denemem bayramdan sonra yapılcak bende pco var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?