2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hoşbulduk canımm :) ınsalah bebıslerın sana sımsıkı tutuncak cnm bır daha bu ıgnelrın yuzunu bıle gormıceksın
amiiiiiiimn bitanem amiiiiiin inşşş
herkesler gıtmısss saatte 12 ye gelıyo ben ancak gelebıldı :)))

benim çatlatma iğnem tek kullanımlık cam şırıngadaydı, ince uçlu.

benim de aynen öyle canım çok şükür iğnelerim bu akşam itibariyle bitti yuppiii

ananası bn dıgerndede yedm bışe olmadı zaten 1 tane alıyorm dılım dılım bu arada yarın test gunun dimi heyecan nasl cnm

Ben yanlış yazmışım 160.000 değil. 160milyon çıktı yorumunu okuyunca doktorlar çok iyi derken neden böyle yazmış diye yazımı yeniden kontrol ettim 160bin yazmışım. Benim sorunum eşimin 160 milyon spermi varken benim tıbben teşhisi koyulmuş hiçbirşeyim yokken. Sonuç alamamız . O nedenle tüp bebek yapmayı planlıyoruz. Umarım bukezde üzülmem

sumeyye benmde domuş doktor ondanmı vermedi igneyi jel kullanıyorum
Donmuş tedavisinde iyne kullanılmıyor. Taze olunca folikuller kendiliğinden çatlamadığı için progesteron da salgılamıyor. O yüzden iyne veriliyor sanırım.
ama ben her gün 1 türk kahvesi içiyorum :18::18::18:hiç bilmiyodum canım neyi etkiliyodu ki bazı yerlerde de yazıyo türk kahvesi çok faydalı için diye
daha sabah içmiştim :84::84:
Kafein yumutlamayı etkiliyor. Yani kahve önerilmiyor. Hatta ben siyah çayı bile az içiyorum artık. Gerçi onun zararlı olması için baya içmek gerekir. Yine de yeşille idare ediyorum.
Kuru inciri nie yemememiz lazim kizlar transfer öncesi icin mi sonrası icin mi ay ben her gun yiyom transefirim in 6,gunu
Arkadaşlar faydalı şeyleri tüketirken aşırıya kaçmamak gerekir, sayıyla yemek daha doğru. Ben de sonuncu tedaviden önce kayısı kurusu, incir yemiştim. Ama incirin fazlası da prolaktini yükseltiyor, aklınızda bulunsun.
benim rahim baya bi kalım canım nar yememe gerek yok galiba ama ananası teransferden sonra yemek daha iyi önce mi :44:bide transfeden sonra kabak çekirdeği çok iyimiş her gün bi avuç

duydun mu bacımmmm
Kabak çekirdeğinin faydasını ben de duydum, ancak onun da zararlı ola bileceyini okumuştum. Bence günde bir avuç çok fazla. En çok duyduğum anasın bile günde en fazla iki dilim yenilmesini öneriyolar. Onu da bebiş tutunana kadar.

Happytobe nerde değeri 35 ti bugun tekrar yaptırcaktı değeri ikiye katlicak mı diye çok merak ettim duyan bilen var mııııııııı???
Kasıklarım çok ağrıo patlşcam sankiiiiii offfffffff:18:
Ağrısın, ağrısın. hamilelik belirtisi de öğle oluyor işte, daha ne. InşeAllah ağrı iyiye işaret.

160 mılyon spermın hızı nasıl cnım ve morfolojısı nasıl sadece sayı yetmıyo cunku hız ve en onemlısı morfolojı cok onemlı morfolojısı kotu olan sperm dolleeme yaapmıyo baktırmısmıydınız?

uyusun bu sefer akılı akıllı yerınde kalsın inşallah bn balkabagına dönüşecem hadi byyyyy
aynen canım be kez uslu olsun annesini bırakmasın minnoşun iyi geceler canım

ne yiyeceğimizi şaşırdık canım

İnşallah denemeniz boşa çıkmaz ve ilk denemende bebişin olur. Benimde ilk denemem olacak ama ben önce aşılama yaptırayım diyorum. Aşılama yaptırmadan direk tüpe geçmeyeyim diye düşünüyorum.Sen daha önce aşılama yaptırmış mıydın?

benım esım cnım 2011 yılında varıkoselden amelıyat oldu sonrasında takvıye ve kurlerle sayımız morfolojımız ve hzımız artttı nasıl esının degerlerı?[/QUOTE]

cvp verdiğin için teşekr canım morfolojimiz 2 12 milyon sperm bu tüp bebek yapıldıı gün 17 milyon çıkmış hızlı hareketli 2 çıktıydı haziranda bizde ilk tüp denememizi hazıranda yaptık 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı şimdi araılk ocak gb tekrar yaptıracağız o zamana kadar sperm dna hasar testi kromozan taraması ve bende kan pıhtılaşması testleri için dvletten randevularımızı aldık
eşim prooxed plus a başladı yanındı argin maks ve kara uzum olan bir vitamın sbhları macun ve günde bir tane de evicap 100 lük kullanıyorz bugünden itibarende 1 gün durup 2 gün keçiboynuzu kürüne başlayacağız bakalm ne olacak bir gelişme olur inşallah Allahın izniyle siz napıyorsunuz sizin morfoloji kaç ne kullanıyorsunuz

Merhaba ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan eşimin sonuçları aşağıda anlayan varsa yorumlayabilir mi?
Meteryal Alınış Yeri Hastane
Cinsel Perhiz Süresi 5 gün 2 - 7
Miktar 3 mL >=2
Görünüm Opak Homojen,gri-opak
Viskozite Normal Normal
Likefaksiyon Süresi 15 dk <60
PH 7,5 6,4-8,0
Aglütinasyon Negatif Negatif
Fruktoz 190 mg/dL 120 - 450
Spermatozoid Sayısı 160 milyon/mL >20
Kruger Strict Kriterlerine Göre Morfoloji *
Normal Yapılı 6 > %4
Baş Anomalisi 78
Boyun Anomalisi 12
Kuyruk Anomalisi 4
Motilite (Hareketlilik) *
+4 ileri-hızlı hareketli 62 % > % 25
+3 Yavas hareketli 7 %
+ 2 yerinde hareketli 12 %
+1 Hareketsiz 19 %
+ 4 ve 3 toplamı 69 % > % 50
1. Saat hareketlilik total 81 % > %75
2. Saat hareketlilik total 73 % >%50
Mikroskopi *
Lökosit 0-1
Eritrosit

teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm yanlış yorumlamak istemem ama anladığım kadarıyla mor 6 çok kötü değil bim doktor 4 ve üstü daha başarılı demişti
birede sizin hızlı hareketli ve yavaş hareketli iyyi çıkmış zaten ikisinin toplamı olması gerekenden fazla yani %50 den o yüzden benca bu değerler iyiy ama diğerleri hakında bşy diyemeyeceğim durum kötü değil bana göre

total de 63 mil evet cnm hızımız düşük artık bunları kullandıktan sonra 1 ay kullansında çinko desteğinede başlayacağim
her şey yaradan dan
bide ben kaan aydodun sitesine bu değerleri mail olarak gönderdiğimde değerler iyi normal yoldan çocuğuz olabilir yazmış anlamadım bu doktoru bu doktora giden yada mail atan cvp alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…