- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
GÜNAYDIN KIZLARRR
BIRAZ UZGUNUM ASLINDA BENCILLIKMI YAPIYORUM BILMIYORUM NİŞANLIMIN BABASI YOK GECEN AY ANNANESINI KAYBETTI EN YAKIN OLARAK DAYISI VAR YALNIZ DAYISIDA LENFOMA KANSERI
1 HAFTADIR YATIYORDU DUN GECEDE HASTANEYE KALDIRMISLAR..
RABBIM DAYIMIZI AILESINE ESINE VE COCUKLARINA BAGISLASIN CUNKU GERCEKTEN COK GENÇ ALLAH KORUSUN BIRSEY OLURSA DUGUNUMUZ IPTAL OLABILR MI KIZLAR 9 GUNUMUZ KALDI EVIMIZ DIZILDI
TABIKI MEVLAM HAKKIMZDAN HAYRLISI NEYSE ONU NASP ETSIN HEPIMIZE...
KAFAM COK KARISIK ACABA NOLCAK DIYE
büşrammmmmm
of yaa aynı dertten bende müzdaripim araştırdım da birazda korktum yanii benimde tam düğün günüme denk geliyo hadi düğünü kurtarsam balayında kesin denk gelicek yanii kaçış yokk :26: var mı bildiğiniz az yan etkisi olan bi geciktirici ya bide araştırırken bişey daha gördüm ne derece etkili bilmiyorumda adet erken getirici varmış bilen kullanan var mı?
Melodi(büşracım)veee arzummmmmmmmm nırılerdee kaldınızzzzfıstıklarımmm umarım herseycıklerr yolundadırrrrrrrrrrrr
Ballarım börekleriiimmm günaydın
Hepinize kokulu öpücük
Çok özledim hepinizi.. Şafaklar erimiş bile.. Heyecanınız heyecanımdır
Büşra kübra özlendiniz çokcaaaa.. Herşey yolundadır umarım..
kuzucuklarr herşeyi atlatmış taze bir gelincik olarak geldim tekrar :))
arzucuk büşracık kübracık ve diğer tüm gelinlere selam
kınası gelin alması düğünü ilk gecesi balayısı derken herşey arkamda kalmış inanamıyorum hala :)
şu an anneciğimin evindeyim bu ilk kavuşmamızdı gözyaşı sel oldu bundan daha uzun ayrı kalmıştık ama bu bambaşka bir duyguymuş:) şirin yuvamıza internetimiz bağlanmadı henüz o yüzden buraya gelince neti bulur bulmaz atladım buraya :))
inanın anlatcak o kadar çok şey var ki nerden başlasam bilemiyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşmak istiyorum ama bi duygu yogunlugu yasamaktayım:))
sadece düğünü yaklaşan gelincikler lütfen gerilmeyin kendinizi kontrol edin bunlar gelip geçiciymiş şimdi daha iyi anlıyorum ilerde gerçekten güzel aşk dolu mutluluk dolu günler sizi bekliyor buna inanın
bız ayrıldık bıttı dugun ıptal oldu dualarınza ıhtıyacm var
kübram neler oluyor özelden mesaj bekliyorum şimdi şok oldum ya.bir sorun yoktu ne oldu böle canım benim ya.
canım........Ne dicemi bilemedim kaldım öyle Bu kadar az kalmışken ne olduda bitti ya inş. Doğrudur kararın hayırlısı olsun dualarımız seninle...
erz24 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm
Umarım düzeltebilceğiniz bi konudur, hayırlısı ..
kesin mi tatlım ya
Dualarımız seninle canım.. Herşeyin hayırlısı
zor bir durum gerçekten, ama zaman herşeyi törpülüyor acıları da ve devam ediyor. Her şeyde vardır bir hayır.umarım hakettiğiniz mutluluğu çok geçmeden bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?