ayyy kuzummmmmmsaolasınnnn ama benm kv.annemı asla aramıyo annemde dıyo bnı onun araması gerekıyo velhasıll arada ben gıdıyom ama hep sustum sustummmm artıkkk yeterrr dedım bugundee aradım soledımmmm herseyyıııı ahhh bı atlatı verseydıkkk su gunlerııı kuzumm yaa okadar strestlı selerrkııı allahım hepımızın yardımcısı olsnnnnnn
az kaldi tatlim cogu gitti azi kaldi sakin olmaya calisalim ( ama cok zor fakindayim ) Daha gecen gun gereksiz yere annemlere cattim sonra uzuldum. Ama neyseki insanin kendi anne babasi anliyor cocugunun stresini heyecanini ....
isin komigi benim kv benden heyecanli o gun heyecandan bayilacak diye korkuyorum
anladım canım zor olcak biraz senin için sanırım.Allah kolaylık versin...
kübüşümmmm çok sessiz kaldı buralar tek kaldım benHadi gözün aydın çeyizinide halletmişsiniz.
Benimde dün yani pazar günü gitti o karmaşada çurcunada hiç bişi anlamadım karman çormann koyuldu hepsi.Artık ben gidip yerleştircem sonraaa
oyy büşümmm yirim senııııınan aklım burdaa ama molalrımdaa gırmeye calısyommmmmm ohh negusell gtmss ceyzınnnn benımkını hala goturmedılerr desemmmm guya yarın gotrcekler ama dun aksammm tartskkk ve konsmuyrzzz cok kırıldımmm büşrammm aglıyorummm suannnn annesıı anneımı aramıyo kendımzz yapmaya calısyozz ama yoruldmmm cıldrcammm yaaa
büşrammmmYine ne oldu kuzum ya niye tartıştınız ki yineOnlar aramıyorsa kaynananı arıcaksın anne yeter vaktimiz daraldı çıkartmamız lazım gelip bizimkilerle konuşun bu konuyu çıksın artık diceksin kuzucum
büşrammmmaradım ogun dedım kadın benımle haledıyoo guyaaa
dün aşkımlaa evımızee gıttık halletık sevgımızz ustesınden gelıyoama ıstee aıle sorunlarından dolayı tartsyrzz
ama artık umursamıycammm bugun gelıp cıkartcaklardıııı bıde buzdolabı kanepeler ve fırınn ablamın evındee onun bos bı odası vardı alıp oaraya getrmsılerdııı onlarda gıtcegıı ıcın buyuk araba lazımmm ama malsefff bugundee gelmıyolarmsss ama artık umursamıyrmmm dedımm nezaman gelıp alıyosanz alınnn surda 12 guncukkk kalmısss strest stresttt büşüm yaaaa
sen naptn kuuzummm yerlestrdın mıı evınıı bıtanemmm
büşrammmmaradım ogun dedım kadın benımle haledıyoo guyaaa
dün aşkımlaa evımızee gıttık halletık sevgımızz ustesınden gelıyoama ıstee aıle sorunlarından dolayı tartsyrzz
ama artık umursamıycammm bugun gelıp cıkartcaklardıııı bıde buzdolabı kanepeler ve fırınn ablamın evındee onun bos bı odası vardı alıp oaraya getrmsılerdııı onlarda gıtcegıı ıcın buyuk araba lazımmm ama malsefff bugundee gelmıyolarmsss ama artık umursamıyrmmm dedımm nezaman gelıp alıyosanz alınnn surda 12 guncukkk kalmısss strest stresttt büşüm yaaaa
sen naptn kuuzummm yerlestrdın mıı evınıı bıtanemmm
boşver kuzum üzmeyin bizde başkalarının yanında bu dönemlerde geriliyoruz.ben kabul ediyorum çok sinirliyim hemen parlıyorum.oda bir yere kadar dayanıyor tabi tartışıyorz.sonra başbaşa kalınca bizim sorunumuz başkaları aşkım yalnızken hiç derdimiz yok az kaldı sıkalım dişimizi diyor.sizin içinde öyle canım sık dişini biraz daha...en kötü ihtimal haftasonu çıkar kuzum merak etme sen
Valla kuzum tam olarak yerleşmedi kıyafetlerimiz ortalarda kaldı asamadık daha.nevresimleri yıkamam lazım.haftasonu gidip halledicem onlarıda.bizimki zaten yerleşti şimdiden eve çok harika bir şey bu diyordüğüne kadar kendi evimizde kalıcak yani.
sevindim canim aranizda hallettiginize. Basbasa kalinca bak nasilda cozuyorsunuz herseyi guzel guzel. Eninde sonunda hersey yoluna girecek siz birbirinizi kirmayin. Kayinvalideyi de salla ( sinirlendim bende senin kayinvalideye goren komsu oglu evleniyor der). Siz sevginize zarar vermeyin 12 gun sonra evlenip kari koca olup birbirinize kalacaksiniz bunu hic unutma ...
Benimde 10 gun kaldi ama grip oluyorum galiba stresden vücud direnci filan kalmadi . Bende bugun ankaraya geldim son dugun islerini halletmeye az kaldi umarim hepsi biter guzel guzel
büşrammmmmm canım arkadasımmm benım
Dün k.v.aradı dedı bugun ceyızı almaya gelıyoznişanlımın dayısı kanser suan baya bı ılerlemss yatyorms oyuzden annesı demıs anneme kara kara yanıyoz dıye...ben bıraz bencıllık yaptım sanırım dun kına malzemelrını halletık bıde kına yuzuguuu aldılar...cumartesıde gıdıp ceyızımızı yerlestrcez kuzummm...onun kokusunu dun evımızdee ıcımee cektım yırım onu bennn busummmmmm
tatlımmmm saolaynen dedıgın gıbı onlar yanımızda olduktan sonra asamycagımzzz hıc bı engell yokkk
bende senın gıbıyımmm kuzummm grıbımmm ayrıca bıde cıldım fena olduu tatlım strestennn hayrlısıylaa atlatıppp kocişlerimizee kavusalmmm musmutluu olalımmmm
canımmm hadi gözüün aydın bak çıkmış çeyizindekına yüzüğü ne tatlım ya bilmiyorum ben öyle bir şey
Bu arada hepimiz aynıyız yorgunluk ve grip var bendede korkuyorum hasta olcam diyee
Bu arada gelinliğim hala hazır değil dün teslim almaya gittik ama yine yapamamış kızlarrr bıktım yaaa
Canımmm hadi gözüün aydın bak çıkmış çeyizindekına yüzüğü ne tatlım ya bilmiyorum ben öyle bir şey
Bu arada hepimiz aynıyız yorgunluk ve grip var bendede korkuyorum hasta olcam diyee
Bu arada gelinliğim hala hazır değil dün teslim almaya gittik ama yine yapamamış kızlarrr bıktım yaaa
tatlışımmmmmmm saollllkına yuzugu kına gecesınde kına yakılırken gelının parmagına takılır ve bırde sut hakkı olarak altın konur avcunaaa kuzucukkkkkk
sıkmaa o guzell canınııı yetıscekk allahınn ıznyleee tamammı balımm benımyetıscekk ve senn prensesler gıbı olcannn
18 günde neler hallolur cnm sıkma canını tecrübeliyim ayıptır söylemesigelinliğin yetişir cnm bende kaç sefer gidip gelmiştim strese giriyor insan ister istemez
arkadaşlar cok heycanlı :))
herkesin çok az günü kalmış
Bu arada ben düğün günü regli olabilirim kara kara düşünüorum geciktirici kullanınca çok şişkinlik olur mu?
canım şişkinlik yapıyomuş ve bir sonraki regl döneminde çok ağrılı geçiyomuş daha önce kullanıcakken araştırmıştım ama hiç kullanmadımarkadaşlar cok heycanlı :))
Bu arada ben düğün günü regli olabilirim kara kara düşünüorum geciktirici kullanınca çok şişkinlik olur mu?
arkadaşlar cok heycanlı :))
29 eylül'de evleniyorum bende. Maalesef benimde regl zamanıma denk geliyor. Ben kullanacağım geciktirici. Daha önce kullanmıştım tatile giderken. Şişkinlik yapmadı. Bir sonraki adetim de her zamankinden daha sancılı geçmedi. Ama ilacı kullandığım süre boyunca şiddetli yumurtalık ağrısı çektim. Hareketlerini kısıtlamıyor ama ağrı yani. Bünyeden bünyeye fark eder tabi de, ben kullanacağım yani.
of yaa aynı dertten bende müzdaripim araştırdım da birazda korktum yanii benimde tam düğün günüme denk geliyo hadi düğünü kurtarsam balayında kesin denk gelicek yanii kaçış yokk :26: var mı bildiğiniz az yan etkisi olan bi geciktirici ya bide araştırırken bişey daha gördüm ne derece etkili bilmiyorumda adet erken getirici varmış bilen kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?