merhaba kızlar :) Ekim geliniyim ve çok heycanlıyım :) beyaz eşyalar ve küçük mutfak eşyaları hazır. yavaş yavaş her gun birşeyler düşünup eksıklıklerı tamamlayarak dugun gununu beklemek güzelll :) ilerleyen zamnlarda mekan ve mobılyalara bakacagız. hepınıze boll mutluluklar ve aşk dolu ewlıkler dılerımmm :*
Bende Eylul geliniyim :) Allah izin verirse Eylul'un 7 si dugunum. Ama benim icin hazirliklar cok zor geciyor. Ailemle birlikte Ukrayna Kievde yasiyorum ancak Azeri bir aileye gelin gittim ve dugunum bakude olucak.. Anlicaginiz Istanbul-Kiev-Baku arasinda gitgeldeyim.. En onemlisi ev hazir, gelinligim hazir, dugun mekani hazir. Ceyizimde yavas yavas hazirlaniyor... Kina icin herhangi bir hazirlik yapamadim dahaonerisi olan varsa cok sevinirim :) su anda kievdeyim ama yakinda istanbula gelip kina icin gerekenleri almak istiyorum... Balayi icinde onerileri alabilirim :))) simdiden herkese mutluluklar !!! :)))
Günaydınlar!
Kızlar ekimde düğün var ama beyaz eşyaları alma zamanı çok mu erken? Acaba fiyatlar eylül ayı gibi düşer mi? Eylülü beklemeli mi yoksa hemen parasını ödeyip oturulacak yere zamanında fabrikadan mı göndermeli? Bilemedim
hayırlı olsun.mağza sahibi ile görüşüp orada bekletebilirsin.yeni model çıkarsa da farkını veriyorsun bildiğim.şuan bir kampanya var mı bilmiyorum, göremedim
daha doğrusu.istersen acele etme, zamanın var.kampanyalar olacaktır mutlak.
Eylülcüm peki sen neler aldın? çeyizin ne alemde?
bana iki yere gitmek zor gelirken sen bir üçgen çizmişsinnAllah kolaylık versinn
merhaba canm. beyaz eşyalarımı arçeliken aldım şuan aldıgımız mağazada beklıyor. ewı tuttuktan sonra getırtecegım.Merhabalar;
Ben de Ekim'de İzmir'de gelinim inşallah:) Beyaz eşyalarını tamamlamışsın canım; çok sevindim zira büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından:) Sorabilir miyim hangi marka aldın?
merhaba canm. beyaz eşyalarımı arçeliken aldım şuan aldıgımız mağazada beklıyor. ewı tuttuktan sonra getırtecegım.
Günaydınlar!
Kızlar ekimde düğün var ama beyaz eşyaları alma zamanı çok mu erken? Acaba fiyatlar eylül ayı gibi düşer mi? Eylülü beklemeli mi yoksa hemen parasını ödeyip oturulacak yere zamanında fabrikadan mı göndermeli? Bilemedim
gunaydın. borçlar bır an once odensın dıe erken davrandık canım. arçelik aldım. çok pahalıya kaçmadım ucuzada kaçmadım bulaşık m+çamaşır m+buzdolap+ocak+fırın kampanyadaydı 4500 tl tuttu canm
Bende Arçelik alanlardanım. Şuan için çamaşır, bulaşık ve buzdolabını arçelikten aldık. 6 bini geçti bu üçü. Televizyonumuzu Samsung aldık. Taşınacağım evde ankastreler takılı olur diye daha ocağı, davlumbazı ve fırını almadık.
Mobilyalarımızı da Doğtaş ve NdesigN'dan aldık. Artık Ağustos gelsede yerleşsek.
güle güle kullanın canım senınde mı düğünün eylülde? modeller arasında baya fark edıyo heralde fiyatlar diğer arkadas hepsini almıs ama daha ucuza sen inox mu aldın dolabı falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?