2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Merhabalar;
Ben de Ekim'de İzmir'de gelinim inşallah:) Beyaz eşyalarını tamamlamışsın canım; çok sevindim zira büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından:) Sorabilir miyim hangi marka aldın?

Bende Eylul geliniyim :) Allah izin verirse Eylul'un 7 si dugunum. Ama benim icin hazirliklar cok zor geciyor. Ailemle birlikte Ukrayna Kievde yasiyorum ancak Azeri bir aileye gelin gittim ve dugunum bakude olucak.. Anlicaginiz Istanbul-Kiev-Baku arasinda gitgeldeyim.. En onemlisi ev hazir, gelinligim hazir, dugun mekani hazir. Ceyizimde yavas yavas hazirlaniyor... Kina icin herhangi bir hazirlik yapamadim daha onerisi olan varsa cok sevinirim :) su anda kievdeyim ama yakinda istanbula gelip kina icin gerekenleri almak istiyorum... Balayi icinde onerileri alabilirim :))) simdiden herkese mutluluklar !!! :)))

Son düzenleme:

bana iki yere gitmek zor gelirken sen bir üçgen çizmişsinn Allah kolaylık versinn

Günaydınlar!
Kızlar ekimde düğün var ama beyaz eşyaları alma zamanı çok mu erken? Acaba fiyatlar eylül ayı gibi düşer mi? Eylülü beklemeli mi yoksa hemen parasını ödeyip oturulacak yere zamanında fabrikadan mı göndermeli? Bilemedim

hayırlı olsun. mağza sahibi ile görüşüp orada bekletebilirsin.yeni model çıkarsa da farkını veriyorsun bildiğim.şuan bir kampanya var mı bilmiyorum, göremedim
daha doğrusu.istersen acele etme, zamanın var.kampanyalar olacaktır mutlak.

Eylülcüm peki sen neler aldın? çeyizin ne alemde?

11 eylül kına 13 eylül düğün tarihlerim. yazın bunaltıcı havasında olmasın istedik ama şimdide tedirginim ya yağmur yağarsa diye. kır düğünü yapacağız.

selam kızlar stres şu bu derken benimde düğün 7-8 eylül de olacak inşallah:)ufak tefek şeyler dışında çeyimiz hazır gibi ama eksik bitmiyor bir türlü...nişanlım mayıs sonu askerden gelecek yavaş yavaş başlayacağız mobilya gelinlik falan.mobilyalarımı bursa inegölden almayı düşünüyorum orada hem çok uygunmuş hemde çok çeşit varmış bi kaç arkadaşım oradan aldı memnunlar.gelinliğide izmirden düşünüyorum bakalım nasip:)Rabbim kuracağımızda yuvalarda mutluluk sağlık huzur versin inşallah.herşey gönlümüzce olsun arkadaşlar....:)

Merhabalar;
Ben de Ekim'de İzmir'de gelinim inşallah:) Beyaz eşyalarını tamamlamışsın canım; çok sevindim zira büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından:) Sorabilir miyim hangi marka aldın?
merhaba canm. beyaz eşyalarımı arçeliken aldım şuan aldıgımız mağazada beklıyor. ewı tuttuktan sonra getırtecegım.

merhaba canm. beyaz eşyalarımı arçeliken aldım şuan aldıgımız mağazada beklıyor. ewı tuttuktan sonra getırtecegım.

hayırlı olsun canm baya erken almıssınız bizde bakıcaz da haftaya falan ama hala hangı marka alacagımıza karar veremedım ben :26:ne kadar tuttu bütün beyaz esyalar

gunaydın. borçlar bır an once odensın dıe erken davrandık canım. arçelik aldım. çok pahalıya kaçmadım ucuzada kaçmadım bulaşık m+çamaşır m+buzdolap+ocak+fırın kampanyadaydı 4500 tl tuttu canm

hayırlı olsun mutlu güle güle kullanın, sağlıkla..
beyaz eşya da ben de siemens ve arçelik arasında bir yerdeyim..bir yerde servis ağı gelişmiş, yılların arçelik i var.ama son yorumlar canımı sıkıyor, malum
söylenen şeyler.sürekli arıza veriyor falan diye okuyorum.gerçi bizim evde de arçelik var baştan aşağı.bir sorun olmadı bulaşık makinesi dışında.onu da geç de
olsa hallettik.tek can sıkıcı kısmı plastik parçaların sararması , bir de ocaktaki düğmelerin son derece kullanışsız olması..

diğer yandan siemens in anakstre serisini çok beğeniyorum.ama kiracı olacağımız için büyük ihtimal olamayacak bir şey.diğer ürünleri de çok güzel.
tayinci olduğumuz için de olası bir sorun da servis sıkıntısı yaşar mıyız bilmiyorum..

yani sözün özü, isteklerimize uygun, ihtiyaçlarımıza cevap veren ürünleri tercih etmek mühim.marka ikinci sırada geliyor bu durumda, benim açımdan.

canım dediğin gıbımarka onemlı değil bizim ewddede arçelık var hiç bi sorun gormedıgım için arçelık aldım ve tabıkı kullanışlı buldugum için.

Canım bende Eylül geliniyim biz beyaz eşyalarımızı ve hatta mobilyalarımızı bile aldık.

Bende Arçelik alanlardanım. Şuan için çamaşır, bulaşık ve buzdolabını arçelikten aldık. 6 bini geçti bu üçü. Televizyonumuzu Samsung aldık. Taşınacağım evde ankastreler takılı olur diye daha ocağı, davlumbazı ve fırını almadık.

Mobilyalarımızı da Doğtaş ve NdesigN'dan aldık. Artık Ağustos gelsede yerleşsek.

güle güle kullan canım uygun almıssnz baya ne güzel dediginiz gibi arcelık yılların markası bı de bi sorunla karşılasmadan kullanırsn inş canm

güle güle kullanın canım senınde mı düğünün eylülde? modeller arasında baya fark edıyo heralde fiyatlar diğer arkadas hepsini almıs ama daha ucuza sen inox mu aldın dolabı falan:26:

güle güle kullanın canım senınde mı düğünün eylülde? modeller arasında baya fark edıyo heralde fiyatlar diğer arkadas hepsini almıs ama daha ucuza sen inox mu aldın dolabı falan:26:

Evet canım benim hepsi inox ve bulaşık makinam ankastre.

Çeyiz başlığımda var resimleri. Bir tek çamaşır makinamı koyamadım onu daha önce aldığımız için resmini bulamadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...iinin-ceyiz-topigine-buyrun.html#post28666415

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…