2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Kolay mı kuzumm 17 günün kalmış yaaa anammmmNasıl böle evine gidince ne hissediyorsun çok güzel bir şeydir dimii

böyle evi kapatıp gelince çocuğumu yalnız bırakmış gibi aklım kalıyor evimde

gelin yatağımı yaptım dün

fotoğrafladım hepsini ama makinemi evde unutmuşum hepsini göstericiim sizlere de fikir olur kuzum

sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, kayınvalideme odama girme dememe rağmen bugün girmiş baan süpriz olsun diye kullanmayacağım odaya perde ve güneşlik almış, ya ben girme dediysem neden inatla girityorsun.. nişanlıma laf diyorum o da kadın iyiliğimiz düşünmüş diye beni azarlıyor, iyi dedim o zamn evlenince de yatak odamıza girer çıkar töbe yarabbim. vermicem evin anahtarını gerekirse kapınun kilidini ayda 1 değiştireceğim. hiç sorun yokken sorun edecek şeyle rçıkıyor, biraz huzurlu herşey yolunda hisset bir gelip yıkıyor..

Bir ayrıcalığımı var gelin yatağının kuzum ay hiç düşünmemiştim onu bilmiyordummResimleri yayınla bir an önce sen artıkkkk
Bende sabırsızlanıyorum bir an önce yerleşsin herşey diye.dün akşam perdelerimi beğendim sipariş verdim. haftasonu mobilya almaya gidicez.Bir daha ki haftasonu temizlik yapılır artık gerisi kısmet

Canım bence şu an eşinle bir arada olmadığın için giriyordur düğünden sonra giricek kadar düşüncesiz değildir.En kötü olmuyorsa değiştir kilidi istersede gerek yok anne ben sevmiyorum öle şeyleri dersin hatta sen bile deme eşine söyle o desin canım.:26:

yani daha süslü bir yatak örtüsü takımı alınıyor gündeliğe göre büşracım eve gidiyorum şimdi akşama paylaşıciim ayrıca mutfak perden çok güzel güle güle kullanın inşallah

yani daha süslü bir yatak örtüsü takımı alınıyor gündeliğe göre büşracım eve gidiyorum şimdi akşama paylaşıciim ayrıca mutfak perden çok güzel güle güle kullanın inşallah

Hmm öyle süslü püslü bizde aldık bakalım kuzum Bekliyorum canımmmm

Masalcım bende 20 eylul gelınıyım ve acaıp stres yaptım alerjı oldum yuzum falan sıvılcelendı ız kaldeı uff sınır bozucu

şekerim stres yapcak ne var bütün eksiklerin tamamsa.3 ay önce bende stresten alerji olmuştum hiç bi şeyi kafana takma ve sadece mutlu olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…