Yalnız kızlar herkestemi var bilmiyorum masraflar arttıkça düğün yaklaştıkça para yüzünden hep sorun yaşamaya başladık bu yüzden tartışıyoruz falan.Kaynanamla biraz gerildik sanki
herkeste var bitanecim
hiç takılma geçecek.. aşklar yanı başımızda olunca bütün sıkıntılar evin kapısından çıkıııpp gidecek
Çok yoruldum arzummm ya bilmiyorum artık bitsin her şey istiyorum en ufak şeyler bile sorun haline gelmeye başladı geçsin şu zaman herkes kabuğuna yuvasına çekilsin
Çok yoruldum arzummm ya bilmiyorum artık bitsin her şey istiyorum en ufak şeyler bile sorun haline gelmeye başladı geçsin şu zaman herkes kabuğuna yuvasına çekilsin
Büsracim uzme kendini herkes gerginlesiyor büyük gün yaklastikca gayet normal.Ama sen icini freah tutmaya calis ( benim adim da pozitif dusun ferah tut dedikce polyanna geline cikacak) Sinirlendigin zaman hemen sevdiceginle aile olmana ne kadar az sure kaldigini dusun ve kendine rahatlat. Bu donemde bazi seyleri duymayacagiz yoksa simdi cikan tatsizliklar evlendikden sonrada devam eder.
yapma büşümm.. inan bana hepsi bitiyor bizim aileler de neredeyse gırtlak gırtlağa geliyordu ama atlattık.. normal sorun yaşanması.. sen sadece güvenmemeyi öğreniyorsun şu sıra.. o kadar..
üzme tatlı canını fıstığım benim
Haklısın canım aileler bile ana babada olsa seni zor duruma sokup ortalığı geriyorlar böyle
bak kuzum önünde en yakın tecrübe benim işte..
o diyor la öteki diyor lo.. aha! arada kaldın mı? ne la diyebiliyorsun ne lo..
o yüzden kapa kepenklerini geç! sessiz kal mesela kim ne diyorsa desin sen önüne bak..
sevdicekle keyifle eşya seç yerleş.. hayal kur
3 maymunu oynama zamanıdır düğün zamanı.. duyma görme konuşma.. yoksa hepsi için ayrı ayrı gerilirsin ilişkini yıpratırsın en güzel zamanların çekişmeyle geçer.. işe ilk olarak sevdiceği olayların dışında tutarak başlayabilirsin unutma o günah keçisi değil
sana güvenim tam! atlatacağız beraber
Haklısın canım oda arada kalıyor hep kime ne dese suçlu oluyor aslında.Mesela evin boyası temiz annesi yapmayalım demiş.Bende olsun bir kat yapalım dedim burdan çıktımı bir kavga kaynanamla değil tabiki nişanlımla o aramızda kalıyor işte
işte tam olarak bunu söylüyorum kuzucum arada maşa olmasın kocalarımız.. yazıktır..
Ama ne yapıcağımı bilmiyorum kı şimdi kuzum boyatsak kaynanam kendin boyat demiş e biz para biriktircez diyoruz ikide bir masraf çıkıyor nasıl olucak.Boyatmasak bilmiyorum olur mu
pis gibi gördüğün yerlere duvar kağıdı yaptır hem daha ucuza gelir hemde değişiklik olsun diye yaptırmak istediğinizi ima edin? sayılmadığı endişesine kapılmaz böylece..
açıkcası pis bir yeri yok canım temiz daha 1 sene olmamış yaptıralı kadında tek yaşıyormuş zaten anlıcağın gerek yok gibi ama ne bilim işteeee
e aşkolsun pis yeri yoksa niye üzüyorsun kendini de çocuğu da kuzum.. bak bizim ev de öyleydi snoopyle daldık duvarlara yüzey temizleyici çamaşır suyu sildik duvarları ooohhh miiisss
daha zamanınız var gidin silin duvarlarınızı yeter
olur mu diyosun öyle ne bilim canım yeni gelin evi ya olmazmış gibime geldi işte hem kendimi üzdüm hem nişanlımıııElalem ne der diye düşünmekten oluyor bunlarr hep:2:
kız güzelce silin kim bilecek boya mı silme mi?
sıkma canını tamam artık telafi zamanı.. girişin duvarlara bak valla mis gibi oldu benim evin duvarları
İçimi rahatlattın canım ya valla dünden beri bu yüzden sorun yaşıyorduk hepFarkındayım temizdi boyası silmesen bile temiz yani o kadar ama olmaz diye tutturmuştumm off çok dengesiz davranıyorum bu aralar
olabilir insanlık hali.. ayrıca da geliniz biz olur o kadar
nese sevdiceğimin gönlünü alıyım bari
halledersin şüphesiz..
ya heyecan tavan bu arada aklımdaykeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?