2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

taktik belli kuzuşum "kol kırılır yen içinde kalır"
yarın evini temizlemeye çamaşırını makineye atmaya annen ablan kardeşin vesaire gelmeyecekse eşinle olan sorununu çözmeye de senden başka kimsenin dili dimağı yetmeyecek.. gel şikayetini burda bizlere yabancılara et.. desarj ol ailenin sıkıntısını kocan.. kocanın sıkıntısını ailen bilmesin.. hatta iki tarafında gönlünü hoş tutmak adına birbirleri hakkında sana veryansın etseler dahi arada köprü vazifesi görmelisin çünkü yarın kocanla öpüşür koklaşır barışır unutursun ama ne ailen kocanın yaptığını ne de kocan ailenin yaptığını unutur.. asla unutmazlar.. kaydederler.. sana olur olan.. kobay fare gibi labirentte dolanır durursun öbür türlü.. ben eminim bundan sonra daha dikkatli olacağına.. daha 1,5 ay var.. ölende genç olmadığı için müziksiz falan olmaz merak etme.. ölü evinde ağlanır düğün evinde oynanır..

Hoşgeldin ayça büşra bende memnun oldum çok bir şeyin kalmamış seninde stres sıkıntı yapıcak bir durum yok.Sıra beklemye gelmiş seninde

Evet kuzum evet bak çok az kaldı.Biraz daha dayan.Geçte olsa akıllanman iyi bir şey bir daha yapmazsın olur biter.Nasılsa nişanlında kapatmış konuyu bakBu arada düğün müzikli olur canım evden çıkarken diyorsan davul zurna olmaz diye onlar istemezse o kadarınıda dert etme dua ile çıkarsın.Güğündede kurtlarını dökersin.:):)Evi bizde daha tutmadık kuzum ya hiç bir şey yapasım yok işin tuhaf yanı daha şurda 2 3 hafta önce strese giriyordum şimdi niyeyse dert etmiyorum üstelik bir çabada harcamıyorum nie böle oldum ki

Enişteninde mahşallahı var arzucum hem romantik hem esprili yaşlanmazsınız siz böle tabi aşktan eriyip bitmezseniz

Son düzenleme:

oyy arzummmm enısteye bak yaaa hep mutlu olun ınslahhh canım benmmm

Düğüne cok az kalmısss kuzum yaaa umarımmm sorunsuzzz bı sekıldee atlatrsnnnn ve bızıdee bıldılendrrsnnnn

arzucummm aynen ole sımdı aılemm nısanlımı sucluyo hemen laff sokuyolarrr falann:44:buda benı uzuyo ama ben yaptmmm ve cokta pısman oldum bıdaha asla 4 duvar arasındakı sorunlarımı kımseye anlatmıycamm dedıgın gıbı buraya gelıp sızlerlee paylascammm ıyıkı varsnzz kuzum

evet büşümm ole yapcammm azcık daha dısımı sıkcammm ve olumlu dusuncemmmm,acıkcasııı bende yasları oldugu ıcın evden davulla cıkmak ıstemıyorum onlara saygıszlık yapmak ıstemem oyuzden dualarla cıkarımmm dedıgınnn gıbı dugundedee doktururummm
Buarada umarım ıkımızdee evv bulurzzz ıcımızee sınennn kuzummm zaman daralıyo ev tut badana yap temızle falan derkennn bıde bakmszz dugun gunu gelmss rabbım hepımızın yardımcısı olsunnnnn

Sen naptn balayı ıcın yer ayarlıyabldnz mı

Günaydin kizlar :) Zaman bana hic gecmiyormus gibi geliyor ama baksaniza allatki yazi da hep geriye sayiyor hemencecil gecsin istiyorummmm

oyy arzummmm enısteye bak yaaa hep mutlu olun ınslahhh canım benmmm

Düğüne cok az kalmısss kuzum yaaa umarımmm sorunsuzzz bı sekıldee atlatrsnnnn ve bızıdee bıldılendrrsnnnn

sormayın kızlar tencere kapak style bu aralar sevindirik

herşey yoluna girer endişelenme kübüşüm

Merhaba,ben de geldim sizleri takip etmeye çalışıyorum ben de :) ortak heyecan :)

hoşgeldin sznn hayırlı olsun heyecanımız

Günaydin kizlar :) Zaman bana hic gecmiyormus gibi geliyor ama baksaniza allatki yazi da hep geriye sayiyor hemencecil gecsin istiyorummmm

günaydın engel.. geçiyor hemde paldır küldür geçiyor da bize öyle geliyor

Aynen öle yap canım düşün taşın öle hareket et:)

valla bu arada canım damatlığı ayakkabılarımızı kalan eksiklerimi hallettim.perdelerimi begendim.Mutfak halımı beğendim öle işte
Balayınıda daha tam anlamı ile netleştirmedik ama marmara adasında mola hotel diye bir yer var odalarını çok beğendim sakin huzurlu bir yer belki orası olabilir

Merhaba,ben de geldim sizleri takip etmeye çalışıyorum ben de :) ortak heyecan :)

meraba kızlar bnde 05.10.2013 gelınıyım:)

sznn ve ay03 hoş geldiniz tanıtsanıza kendiniziBen büşra bu arada

büşraa bak bi bana? sizinde nikah salonda kıyılacaktı yanlış hatırlamıyorsam değil mi?

Evet canım düğün salonunda olucaktııHayırdır

nikah memuru kuzenimin arkadaşını dolandırmış da bende sana diyecektim aman diyeyim nikah memuru para isterse vermeyin biz ücreti evlendirme dairesine ödedik deyin yazık garibim hem 300 lira evlendirme dairesinde ödemişler bir 300 de memur isteyince düzen böyle heralde diye vermişler e makbuz da olmayınca ellerinde şimdi hiç birşey iddia edemiyorlarmış

işe bakar mısın? herkes çakal olmuş yaaa

Canım biz gittik başvuru yaptık bize sadece bir kart yazdı verdi o kadar.Ödeme nasıl nereye yapılıyor dedik salonda alıcaz dedi.Nasıl yani şimdi ne yapmam lazım benm

Canım biz gittik başvuru yaptık bize sadece bir kart yazdı verdi o kadar.Ödeme nasıl nereye yapılıyor dedik salonda alıcaz dedi.Nasıl yani şimdi ne yapmam lazım benm

tamam işte kuzum bir yerde veriliyor normalde bizimkiler iki kere ödemiş olmuşlar.. iki kere ödemeyin diye uyarıyorum seni de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…