Nereye gidicez balayında o zaman ya denizede girilmezse 1 hafta boyunca nasıl vakit geçicek ki
hani sen iftardan sonra geliyordun? Bekle allah beklee.. Hıhhh..
Davetiyen çok güzel olmuş güle güle ağız tadıyla dağıtın..
orjinal bir fikir ama görmeden ne kadar sağlıklı onu bilemem.. örnek göndersinler bir adet numuneye bak ona göre sipariş ver bence
kuzumm yaaa gelemedımmm ablamlarr gelıverdıı cay may hazrlaa derkennn gıı du tlımı ozeldenn yazımmm arada msjlasrzzz olmamııksr bkmaa lutfennnnnn
ztn ıs yerındee ınternetı kapadılarrr arzumm artıkk evden gırcemm
Bıde su halılarını nerden aldın kuzumm yaa
100 adet isticem şişe davetiyeden..nternetten resimerini gördüm hoş en azından farklı canım ya 200 tl ödeyeceğiz kargo dahil.hani büyük zarar olmayacak en azından beğenmezsek...200 tane de klasik zarflı davetie bastırıcaz.
o kadar çok eksik var ki canım hangi birini nasıl yetiştiricem hiç bir fikrim yokben burda baba evinde beklemekteyim.nişanlım orda bensiz bişey yapamıyor.düğün salonu, mobilya, çeyiz tamam. ev belli ama tadilatta hala. gelinlik, davetiye, halılar, perdeler öylece benim gidip kendilerini seçmemi bekliyor.ayrıca ev temizlenecek daha yerleşecek. aklım almıyor kızlar bu işin altından kalkabilecek miyim?
çok begendım tatlım gule gule kullan bnde bugun utumu ve utu masamı aldımmhalılar merinosun kaydırmaz yollukları arel-10 serisi..
Canın sağolsun canım görüşüyoruz işte bir şekilde..
Yetişecek içini ferah tutar mısın biraz??
Herşey hallolur soğukkanlılıkla hepsinin üstesinden geleceksin ve sonra beraber düğün-dernek-balayı açıkoturumu yapacağız
çok begendım tatlım gule gule kullan bnde bugun utumu ve utu masamı aldımmaldıgm maass hoopp aldgmmm gıbı bıttı valaa
sağol kübracıımm
sende güle güle kullan ağız tadıyla inşallah.. vallahi ateş pahası herşey ama işte almak lazım diye alıyoruz ödüyoruz yapıyoruz birşeyler bakalım nerede tükeneceğiz
ya evlendikten sonra da eksikler tamamlanır canım. eşya işi kolay ..bikaç şeyin eksikliği de öldürmez sonuçta:) siz büyük ölçüde hazırlıkları tamamlamışsınız sakin sakin düğüne doğru yol alıyorsunuz.benim koşturmacanın arkasında düğün gelecek.. Allah hepimizin işini denk getirir inşallah.
Selam kızlar beni de alın aranıza 19 ağustosda nişanım, 15 eylülde de düğünüm var ve benim hiçbirşeyim yokk. Gelinlik ve nişanlığımı aldık. Çeyizlik hiçbişey almadım şimdiye kadar 1 ayda herşeyi halledebilirim değil mi
Evi de tutmadık daha. Tarihler yeni belli oldu
büşüm napıyonnn
Ayvalıga mı gıtmeye karar verdınzz kuzum bnm arkadasımda gıtmstı gecen ekım ortasında bırazz soguk gıbıymısss ama ekım basınaa kadar sıcak oluyo oraası kuzummm oranın denızı bıldıgımmm kadarylaa cok sıcak dııl zatennn kuzummm...
Sızdee gelıvernn antalyayaaa
belkı karsılasırszzzz
canım gelin sizde Kapadokya ya:)
KIZLARRRR YENI GELDIMM:79::79::79: EVE GIDIPP GELINLIKK AYAKKABIMI ALDIM TAM ISTEDGMM GIBI AZZ TOPUK COKKK ŞİRİNNN
AYRICAA DAVETYEMIDEE INTRNETTEN SIPARISINI VERDIKKK HEMEN MODELLL EKLIYORUMMMM
Düğün Davetiyeleri : 0134 - Özel 134
UYGUN HEMM ARKADASIMDA BU SITEDENN YAPTRDII ONA GUVENEREKKK SIPARISINI VERDIKK YAZI OLARAKDA SOLE YAZDIRCAZZ
SİZİ DÜĞÜNÜMÜZE KONUK,MUTLULUGUMUZA TANIK OLMAYA DAVET EDIYORZZ ....
NASIL SIZCEE
Eki Görüntüle 767931 salona dair.. tablocum ve perdecim
Eki Görüntüle 767932 mutfağa dair.. perdecim kupalığım ve kaşıklığım
Eki Görüntüle 767933 mutfağa dair.. duvar saatim panom ve askım
Eki Görüntüle 767934 mutfağa dair.. mutfak önlüğüm poşetliğim ekmekliğim ve patates-soğan sepetlerim
Eki Görüntüle 767935 yatak odası ve antreye dair.. perdem tablom ve kapı anahtarlığım
Eki Görüntüle 767938 antreye dair.. halılarım
Eki Görüntüle 767937 salona dair.. orta sehpam fiskosum ve zigon zehbam
Selam kızlar beni de alın aranıza 19 ağustosda nişanım, 15 eylülde de düğünüm var ve benim hiçbirşeyim yokk. Gelinlik ve nişanlığımı aldık. Çeyizlik hiçbişey almadım şimdiye kadar 1 ayda herşeyi halledebilirim değil mi
Evi de tutmadık daha. Tarihler yeni belli oldu
hoşgeldin cekuu
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. iş başa düştümü 1 ayda da hallolur 1 haftada da.. kendi becerinle alakalı.. yetişirsin hiç korkma sadece planlı programlı çık evden..
atıyorum
"bugün mutfak eşyalarımı ve mobilyalarımı alırım da eve dönerim
yarın da beyaz eşyalarımı avizelerimi alırım
aksesuar perde ve halı işini de ertesi gün halledeyim ki işim bitsin de rahatlayayım.." şeklinde konumlandır kendini de müstakbel nişanlını da.. yetişirsinizz
Hoşgeldin canım yaş kaç nerelisin tanıt kendini biraz
Yetişir canım yetişir merak etme daha kübüşümle bende evsiziz bulamadık birde bizim önceden belliydi yani aylardır sallanıyoruz öyle
tokatlıyım burda yaşıyorum, nişanlım da burda. Yaşım 27 geçmişi okumadım sizler nerelerdensiniz acaba. Benim de evim yok hala
İstanbuldayım canım ben burda yaşıyorum nişanlımda burda.Ama ev bulamadık biz yaaa kiralık ev yok altın değerinde olanlarda:44::44:
istanbul da ev bulmak sorun. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?