• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

inşallah canım :24:
benim tayinim bi çksaydı hayırlısıyla çok şey var evime yapıcak ama bakalım :31:

öyle bir gün geliyor ki bir anda dekorasyon mağazasında aksesuar seçerken buluyorsun kendini canım :9: :9:

o mu bu mu tercihini yapacağın gün gelsin inşallaaaahhhh :nazar:

aminnn inşallahhh :10:
ayy ben karar da veremem cok kararsızımdır zaten :46:

ah canım bi bilsen birden bire Rabbim üzerine bir olgunluk mu veriyordur ne? :9: :9:

büyüyorsun sanki işlerinin bir an önce bitmesi için çırpınıyorsun falan komik komik :1: yani seçim dediğin öyle bir kolaylaşıyor ki sana anlatamam :1: :1:

kızlar davet,yem, cam şişeli olanlardan yapmaya karar verdim. internetten uygun bir site buldum. güvenilir mi bilemyorumm..olmadı kapıda ödeme yaparız neyse. kızlar nasıl fikir sizce şişede davetiye?

kızlar davet,yem, cam şişeli olanlardan yapmaya karar verdim. internetten uygun bir site buldum. güvenilir mi bilemyorumm..olmadı kapıda ödeme yaparız neyse. kızlar nasıl fikir sizce şişede davetiye?

orjinal bir fikir ama görmeden ne kadar sağlıklı onu bilemem.. örnek göndersinler bir adet numuneye bak ona göre sipariş ver bence :34:

Yemek konusundan bende muzdaribim kızlar. Biliyorum bilmesine zaten çoğu da aynı şekilde yapılıyor ama hergün yemek yapan biri olmadığımdan pratik yok fakat iş başa düşünce mecbur yapacağız ve zamanla hızlanacağız.

Ev tutup temizletenler sizler düğüne kaç gün kala temizlik ve yerleşme işine girdiniz? Biz evimizi düğüne tam 2 ay kala tuttuk. Yarında temizliğim var düğüne 45 gün kala. Eşyalarda cumartesiden itibaren gelmeye başlıyor. Sizce erken mi iyi mi yapıyorum sizler neler düşünüyorsunuz? İnsanları aceleye mi getirdim diye düşünüyorum ama kayınvalidemde temizliğini yaptıralım hazır olan herşey yerini bulsun dedi.:44: Neyse artık kadınlar ayarlandı zaten. Bunları düşünmek için çok geç.

aynı duyguları paylaşıyoz adama duvarları kemirtecem heralde bende :9: :9:

hoş iş başa düşünce yapılıyor diyor yeni evlenenler ama :34:

Gerçekten de iş başa düşünce yapılıyor bir kaç kez yemek yapmak zorunda kaldım hiç yapmadığım şeyleri denedim dedim şans artık yapcam ya güzel olucak yada millet mide fesatı geçircek:1::1: Ama oldu yani.Mantık aynı iş pratiğe dökmekte kızlar:1::1:

ah canım bi bilsen birden bire Rabbim üzerine bir olgunluk mu veriyordur ne? :9: :9:

büyüyorsun sanki işlerinin bir an önce bitmesi için çırpınıyorsun falan komik komik :1: yani seçim dediğin öyle bir kolaylaşıyor ki sana anlatamam :1: :1:

ayy inşallah rabbim bana da versin o olgunluktan :9:
kolayca en güzellerini seceyim :16:

Gerçekten de iş başa düşünce yapılıyor bir kaç kez yemek yapmak zorunda kaldım hiç yapmadığım şeyleri denedim dedim şans artık yapcam ya güzel olucak yada millet mide fesatı geçircek:1::1: Ama oldu yani.Mantık aynı iş pratiğe dökmekte kızlar:1::1:

hiç bişii olmaz :9:

ellerin dert görmesin şimdiden..

Kızlarr Ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur:37:

kesinlikle girilmez canım :1:

ağustos ayında böbreklerimi üşüttüm 6 ay çektim :5:

ya kızlar bende eylülde kına yapayım diyorum, 30 kişilik bir mekan arıyorum Anadolu yakasında ama Allahım yok işte ! 90 kişilik yerler var hep. şöyle temiz pak biryer bulsam Maltepe Kadıköy civarında , 30/40 kişilik parti evi gibi mesela müziği eğlenceyi falan ayarlicam dışardan araştırıp ama of yaw yer bulamıyorum :( koca koca kafeler var , onlarda 100e yakın para istiyolar sadece mekan kirası için offf, bunun yemesi içmesi eğlencesi kıyafeti .........

ya kızlar bende eylülde kına yapayım diyorum, 30 kişilik bir mekan arıyorum Anadolu yakasında ama Allahım yok işte ! 90 kişilik yerler var hep. şöyle temiz pak biryer bulsam Maltepe Kadıköy civarında , 30/40 kişilik parti evi gibi mesela müziği eğlenceyi falan ayarlicam dışardan araştırıp ama of yaw yer bulamıyorum :( koca koca kafeler var , onlarda 100e yakın para istiyolar sadece mekan kirası için offf, bunun yemesi içmesi eğlencesi kıyafeti .........

canım naçizane 100liraya yer buluyorsan hiç deme tut.. burda kıytırık kahveler kokudan durulmuyor 250den aşağı kiralamıyorlar..

1000'e yakın demek istedim :)

Eki Görüntüle 767931 salona dair.. Tablocum ve perdecim :nazar:

Eki Görüntüle 767932 mutfağa dair.. Perdecim kupalığım ve kaşıklığım :nazar:

Eki Görüntüle 767933 mutfağa dair.. Duvar saatim panom ve askım :nazar:

Eki Görüntüle 767934 mutfağa dair.. Mutfak önlüğüm poşetliğim ekmekliğim ve patates-soğan sepetlerim :nazar:

Eki Görüntüle 767935 yatak odası ve antreye dair.. Perdem tablom ve kapı anahtarlığım :nazar:

Eki Görüntüle 767938 antreye dair.. Halılarım :nazar:

Eki Görüntüle 767937 salona dair.. Orta sehpam fiskosum ve zigon zehbam :nazar:

arzummmm bunlarr ne yaaa kırk bın kere masalahhh rabbım agız tadıylaa oturmayı nasıp etsın hepsı bırbrndenn guseelll herseyyy bıtmsss ozellıkleee mutfagnaaa bayıldımmm:16::16:

KIZLARRRR YENI GELDIMM:79::79::79: EVE GIDIPP GELINLIKK AYAKKABIMI ALDIM TAM ISTEDGMM GIBI AZZ TOPUK COKKK ŞİRİNNN

AYRICAA DAVETYEMIDEE INTRNETTEN SIPARISINI VERDIKKK HEMEN MODELLL EKLIYORUMMMM :46::46:

Düğün Davetiyeleri : 0134 - Özel 134

UYGUN HEMM ARKADASIMDA BU SITEDENN YAPTRDII ONA GUVENEREKKK SIPARISINI VERDIKK YAZI OLARAKDA SOLE YAZDIRCAZZ

SİZİ DÜĞÜNÜMÜZE KONUK,MUTLULUGUMUZA TANIK OLMAYA DAVET EDIYORZZ ....

NASIL SIZCEE:34::34:

arzummmm bunlarr ne yaaa kırk bın kere masalahhh rabbım agız tadıylaa oturmayı nasıp etsın hepsı bırbrndenn guseelll herseyyy bıtmsss ozellıkleee mutfagnaaa bayıldımmm:16::16:

hani sen iftardan sonra geliyordun? bekle Allah beklee.. hıhhh..

davetiyen çok güzel olmuş güle güle ağız tadıyla dağıtın..

kızlarr ayvalık hakkında bilgisi olan varmı ekim ayında denize falan girilir mi hava nasıl olur:37:

büşüm napıyonnn:16::16:
Ayvalıga mı gıtmeye karar verdınzz kuzum bnm arkadasımda gıtmstı gecen ekım ortasında bırazz soguk gıbıymısss ama ekım basınaa kadar sıcak oluyo oraası kuzummm oranın denızı bıldıgımmm kadarylaa cok sıcak dııl zatennn kuzummm...:50::50::50:

Sızdee gelıvernn antalyayaaa

belkı karsılasırszzzz:1::1::1:

Back