- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Bir taşla iki kuş diyorsun yani
tabi canııımm
iki iki masrafta olmaz bütçemize artık ev çevireceğiz daha düşünceli olmalıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir taşla iki kuş diyorsun yani
tabi canııımm
iki iki masrafta olmaz bütçemize artık ev çevireceğiz daha düşünceli olmalıyız
Valla ya ev geçindirmekten çok yemek derdine düştüm ben yaa akşam eve git yemek yap ne yapcam derdi çok fazlada yemek bildigim sölenemez daha doğrusu nasıl yapılcagını bilirim ama pratik yok
Yemek konusundan bende muzdaribim kızlar. Biliyorum bilmesine zaten çoğu da aynı şekilde yapılıyor ama hergün yemek yapan biri olmadığımdan pratik yok fakat iş başa düşünce mecbur yapacağız ve zamanla hızlanacağız.
Ev tutup temizletenler sizler düğüne kaç gün kala temizlik ve yerleşme işine girdiniz? Biz evimizi düğüne tam 2 ay kala tuttuk. Yarında temizliğim var düğüne 45 gün kala. Eşyalarda cumartesiden itibaren gelmeye başlıyor. Sizce erken mi iyi mi yapıyorum sizler neler düşünüyorsunuz? İnsanları aceleye mi getirdim diye düşünüyorum ama kayınvalidemde temizliğini yaptıralım hazır olan herşey yerini bulsun dedi.:44: Neyse artık kadınlar ayarlandı zaten. Bunları düşünmek için çok geç.
ben geldımmm kızlarrr napaysuzzzz
evet arzummm 15:30da bıttıı eve geldımmm aşkosumlaa tlde konstuk azcıkk bıraz temızlkkk yaptımm sımdı evden gırdımmm netee
iş yerındee salak oglanın bırı ıneternettennn farklı sıteleree gırıncee yakalnmsss anlarsnnn yaaa kabak bızım basımızaa patladıı
vay öküz vaayy
canın sağolsun canım evde olduğunda konuşuruz bizde
evettt kuzumm ole yaparzzz artık ama alısmsmmm sızınlee konsmaya varyaa ıcım ıcımı yedıı
sen naptn kuzummm herseyy bıttı dugunu beklemekk kaldı sanırımmmm
sayılır kübüşüm.. Ya hala bitti diyemiyorum iyi mi
şimdi şöyle ki.. Azcık fotoğraf paylaşayım mı??
büyük geliyorlar dur azıcık küçülteyim kübüşüm kaybolma bir yere
arzummm kuzummm ymekkk yapıp namazz kılcamm aksammm burdaymmmm gırrr emı optummm
Eki Görüntüle 767931 salona dair.. tablocum ve perdecim
Eki Görüntüle 767932 mutfağa dair.. perdecim kupalığım ve kaşıklığım
Eki Görüntüle 767933 mutfağa dair.. duvar saatim panom ve askım
Eki Görüntüle 767934 mutfağa dair.. mutfak önlüğüm poşetliğim ekmekliğim ve patates-soğan sepetlerim
Eki Görüntüle 767935 yatak odası ve antreye dair.. perdem tablom ve kapı anahtarlığım
Eki Görüntüle 767938 antreye dair.. halılarım
Eki Görüntüle 767937 salona dair.. orta sehpam fiskosum ve zigon zehbam
maşallah herşey bitmiş sıra küçücük ayrıntılara gelmiş
aşkla yaşayın inşallah evinizde
sağol pembegelin
Allahım razı olsun.. sende gönlünden geçen herşeyi yap inşallah evine