- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
ahh bebegımmm gel bana sor valla bu 7 yılı ama galıba bu sfer bıtıyo tatlım benım dugunumde 29 eylulde canım
ivettt tatlım erzıncandan aldımmmm gelll bebegım dugunn burdamı olcakkk erzıncanlımsın ..bak tatlım eger gelınlgını erzıncandan dusunursennn narin gelinlik var erzıncann favorı gelınlıcı hem cok uygun hem cok yardımcı oluyolar tatlım tavsıye ederım yeraltı carsısında
yok dügün almanyada olucak burda bakicam bu hafta birde erzincanda bakim dedim dersimliyim ama evimiz erzincanda tmm cok tsk ederim uygun dedigin ne kadardan basliyor ?
aaaaa bizden 1 hafta önce ne güzelbalayına çıkıcakmısınız nereyi düşünüyorsun. Gelinligini belirledin mi
evet tattlımmmm:) balayı ıcın antalyaya gıdyz 1 ekımde ıkız kardesım antalyada evlı onlara ve 2 gunluk otel ayarladıkkk bebegım gelınglım kınam hepsı hazrrrr .:))benden sonrda senı gondercezz artıkın balayına sen naptn nere gıdıyonz bellımı
bizde baştan antalya/adrasanı düşündük ama bizim düğünden 1 hafta sonra bayram var işte canım ya o yüzden maşukiye sapanca falan diye düşünüyoruz şimdide ama bilmiyorum belli değil daha
ayyy almnyayamı gıdıyon tatlımmm ...
Valla 500 tl den baslıyooo en uygunu 500 ve bastte dııl emınım beyenrsnn
Kızlar benım mesaım bıtmek uzreee bırazz makyajj falan yapım bugun resım cekımlerımz var nıkah ıcın dua edınn optm
hazırlıklara dalan bi sürüüü gelinciğimiz var çok büyük ihtimalle benim de az zamanım kaldı..
mobilyalarım beyaz eşyalarım çeyizim ve mutfak alışverişim tamam kına kıyafetim tamam gelinliğinde 3. provası haftaya salı günü.. balayı yerimiz tamam nikah işlemlerimiz tamam Bu haftasonu ev tutucaz Allah izin verirse
sonra eşyaları depolardan getirtiriz yavaş yavaş.. heee evi tutar tutmaz perdeciyle eve girip tül-perde işini hallederiz sonrasında da avizeler..
bayramdan sonraki haftasonuda çeyizimi çıkartırız yerleşip muradımıza ereceğimiz günleri bekleriizz
gönlümüze göre olsun herşey inşallaahhhh
herşey gönlünüze göre olsun.Mutlulukla kullanın aldıklarınızı
hosgeldınn konyalı42 senınde dugunun benden 11 gun sonra tatlım naptn hazrlkların bıtmss demekkı
bir gün var aramizda bende 12 de daha gelinlik fln bakmadim herhalde hepsini 8 ci ayda yapicaz yani hazirliklari
Yok almanyada yasiyorum zaten hicbirseymis ben herhalde ordan alirim gelinligi yani turkiyeden cok tsk ederim
evt canim ben almanyada yasiyorum.. esim türkiyedenikahimiz besinci ayda oldu.. kismetse ekimdede dügünüm olucak..
mecburen hepsini en son besinci ayda geldyimde ayarlamk zorunda kaldm..gelinliym yapiliyor suan.. kuaäfrde tamam.. nikahda yaptirmsiitm baya bir memnun kaldm.. dügün salon vs onlarida esim hespini halletti davetiyleer hazir
ceyiz esyalarimin hepsii tamamiyle bittiii... cok fazla var kück evin neresine koycam bilmiyorum.. esim almanyaya gelicek.. kiracimiz yan evdn cikip ben evi dösemeye baslicammmmobiyalari bile satin aldm sadece kiraciyi bekliyoruzz
baya bir anlattimm sen cnaim dügün nerde olcuak :))
hazırlıklarla yata kalka bi hal olduk
Ama çok şükür iyiyim sen nasılsın?
bıraz gec oldu kuzum kusra bakma calısyorumm anca yazıyommm :)
bende cok sukur ıyyımmm valaa hazrlkılar son hız devam dugun tarıhın nezaman tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?