2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Yok dügün almanyada olucak burda bakicam bu hafta birde erzincanda bakim dedim dersimliyim ama evimiz erzincanda tmm cok tsk ederim uygun dedigin ne kadardan basliyor ?

yok dügün almanyada olucak burda bakicam bu hafta birde erzincanda bakim dedim dersimliyim ama evimiz erzincanda tmm cok tsk ederim uygun dedigin ne kadardan basliyor ?

ayyy almnyayamı gıdıyon tatlımmm ...
Valla 500 tl den baslıyooo en uygunu 500 ve bastte dııl emınım beyenrsnn

aaaaa bizden 1 hafta önce ne güzelbalayına çıkıcakmısınız nereyi düşünüyorsun. Gelinligini belirledin mi

evet tattlımmmm:) balayı ıcın antalyaya gıdyz 1 ekımde ıkız kardesım antalyada evlı onlara ve 2 gunluk otel ayarladıkkk bebegım gelınglım kınam hepsı hazrrrr .:))benden sonrda senı gondercezz artıkın balayına sen naptn nere gıdıyonz bellımı

Bizde baştan Antalya/adrasanı düşündük ama bizim düğünden 1 hafta sonra bayram var işte canım ya o yüzden maşukiye sapanca falan diye düşünüyoruz şimdide ama bilmiyorum belli değil daha

bizde baştan antalya/adrasanı düşündük ama bizim düğünden 1 hafta sonra bayram var işte canım ya o yüzden maşukiye sapanca falan diye düşünüyoruz şimdide ama bilmiyorum belli değil daha

aa evet yaa 14 ekımde bayrammm dımııı sızde yakın yerler dusununnn tatlımmmm uygun bır zamanda da tatıle cıkarsnz ınsalhhh bebegımmm..

Kızlar benım mesaım bıtmek uzreee bırazz makyajj falan yapım bugun resım cekımlerımz var nıkah ıcın dua edınn optm

ayyy almnyayamı gıdıyon tatlımmm ...
Valla 500 tl den baslıyooo en uygunu 500 ve bastte dııl emınım beyenrsnn

Yok almanyada yasiyorum zaten hicbirseymis ben herhalde ordan alirim gelinligi yani turkiyeden cok tsk ederim

hazırlıklara dalan bi sürüüü gelinciğimiz var çok büyük ihtimalle benim de az zamanım kaldı..
mobilyalarım beyaz eşyalarım çeyizim ve mutfak alışverişim tamam kına kıyafetim tamam gelinliğinde 3. provası haftaya salı günü.. balayı yerimiz tamam nikah işlemlerimiz tamam Bu haftasonu ev tutucaz Allah izin verirse

sonra eşyaları depolardan getirtiriz yavaş yavaş.. heee evi tutar tutmaz perdeciyle eve girip tül-perde işini hallederiz sonrasında da avizeler..
bayramdan sonraki haftasonuda çeyizimi çıkartırız yerleşip muradımıza ereceğimiz günleri bekleriizz

gönlümüze göre olsun herşey inşallaahhhh

herşey gönlünüze göre olsun.Mutlulukla kullanın aldıklarınızı

hosgeldınn konyalı42 senınde dugunun benden 11 gun sonra tatlım naptn hazrlkların bıtmss demekkı

evt canim ben almanyada yasiyorum.. esim türkiyede nikahimiz besinci ayda oldu.. kismetse ekimdede dügünüm olucak..
mecburen hepsini en son besinci ayda geldyimde ayarlamk zorunda kaldm.. gelinliym yapiliyor suan.. kuaäfrde tamam.. nikahda yaptirmsiitm baya bir memnun kaldm.. dügün salon vs onlarida esim hespini halletti davetiyleer hazir

ceyiz esyalarimin hepsii tamamiyle bittiii... cok fazla var kück evin neresine koycam bilmiyorum.. esim almanyaya gelicek.. kiracimiz yan evdn cikip ben evi dösemeye baslicammm mobiyalari bile satin aldm sadece kiraciyi bekliyoruzz

baya bir anlattimm sen cnaim dügün nerde olcuak :))

bir gün var aramizda bende 12 de daha gelinlik fln bakmadim herhalde hepsini 8 ci ayda yapicaz yani hazirliklari

acelesi yok ztn canim .. ben almanyada yasiyorum esim ve düügnüm türkyiede olucagii icn son geldiymde ayarlamak zorunda kladimmm daha varr üc ay herseyi halledersnnnn

Merhaba tatlım sen herseyın haletmsnnn masalhhhh bı kocacıgnn yanına gelmesı kalmıss:))
benım dugunum erzncanda olcak tatlım erzıncanlıyım nısanlımda erzıncanda benımde herseym hazr dun nıkah ıslemlerını halettık bakalım napcazzz bızde evlılk kervanına katlıyrz...umarım coooook mutlu olcazz

hazırlıklarla yata kalka bi hal olduk

ama çok şükür iyiyim sen nasılsın?

hazırlıklarla yata kalka bi hal olduk

Ama çok şükür iyiyim sen nasılsın?

bıraz gec oldu kuzum kusra bakma calısyorumm anca yazıyommm :)

bende cok sukur ıyyımmm valaa hazrlkılar son hız devam dugun tarıhın nezaman tatlm

bıraz gec oldu kuzum kusra bakma calısyorumm anca yazıyommm :)

bende cok sukur ıyyımmm valaa hazrlkılar son hız devam dugun tarıhın nezaman tatlm

olsun olsun sen bak işine sorun değil..

5eylül-perşembe kınam
6eylül-cuma da düğünüm var Allah izin verirse.. yani bugün tam 2 ay kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…