• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Hay sen cok yasa :1: sorun cikarmazlar degilmi :17:

altin zor ya kazak fln giyin en iyisi yani uzun kollu veya ceket ve eve gelene kadar kimseye gosterme kameralardan fln bakiyorlarmis

Güzel diyorsunda mesela türkiyede gelinlik 1300 ytl ise burada 1300 € ya satiyorlar

gecenlerde bir Üye demisti diktirmek daha ucuza geliyor diye bugun gelinlikciye gitdik kadin dedi ayni paraya geliyor ha diktirmek ha hazir almak anlamadim gitdi :17:

hic bir sorun yok kiz... :3::3: birde benim hesaplama göre bir kisi giderse sirf 430 euro.. yani sen ailenle berbaer gitsen veya annenle.. hic sikuntti cikmazz hic merak etme.. :16::16:
hatta iki arkadas bu sene ayni sekilde yapti:28: birisnin bavulu acildi :D direk kapatilar fis fln da görmek istemediler..:10::10: kesinlikle türkiyedn al gelinliyinii .. almanyaa harbiden cok kazik :33::33:

slm kızlar naslsnz ben bu hafta pek gıremıyorum malum gce vardıyasndaym gunduz uyuyorum nasıl gecıyo kızlarr....

Nerelerde bu millet çok mu hızlandı hazırlılar :emir_bebek::nazar: Kızlar bu arada yaşlar kaç çok merak ediyorum.Ben 22 yaşındayım:1::1:

slm kızlar naslsnz ben bu hafta pek gıremıyorum malum gce vardıyasndaym gunduz uyuyorum nasıl gecıyo kızlarr....

kendi adıma iyiyim şimdilik hazırlıklar devam.. sıcak.. :)
değişik bi durum yok şimdilik.. sende ne var ne yok?

Nerelerde bu millet çok mu hızlandı hazırlılar :emir_bebek::nazar: Kızlar bu arada yaşlar kaç çok merak ediyorum.Ben 22 yaşındayım:1::1:

eee zaman daraldıkça iyice hızlandık tabi..
gerçi araya ramazan girince frenledik bi nebze sanırım :1:

26 yaşındayım ben..

uzakdan dugununu dusunmek ayarlamak zor oluyor degil mi kizlar bende almanyadayim dugun Turkiye de.
Sizce kina yapmalimiyim ? Ben aslinda istemiyorum ama aileler ilerde ah keske deme diyorlar????

eee zaman daraldıkça iyice hızlandık tabi..
gerçi araya ramazan girince frenledik bi nebze sanırım :1:

26 yaşındayım ben..

Bizde hızlandık ev bulamıyoruz darlandım ya:(

bende yeni 22 oldumm :16::16::16:

Ben sonundayım artık 22nin:1:Bazı çok bilmişler yaşımı küçümser gibi konuşuyor ve bu çok morelimi bozuyor o yüzden sorma gereği hissettim nedense:1::1::1:

uzakdan dugununu dusunmek ayarlamak zor oluyor degil mi kizlar bende almanyadayim dugun Turkiye de.
Sizce kina yapmalimiyim ? Ben aslinda istemiyorum ama aileler ilerde ah keske deme diyorlar????

Eminim zordur canım benim her şey elimin altındayken zorlanıyorum Allah sana kolaylık versin:nazar:Bencede yap kınanı öle abartılı olmasada kendi evinde arkadaşlarınla ailenle ufak bir şey yapmalısın o duyguyu yaşamalısın bence:16::16:

kızlar beni de alın aranıza:16:
düğün tarihimiz artık belli oldu ben de eylül geliniyim:16:

selam kızlar üyeliğim yeni ilk defa yazıyorum iyi ki denk gelmiş burayı görmüşüm, tüm düğün hazırlıklarımda hepinizin yardımı oldu :)

kara kara balayı için yer düşünüyorum sakin sessiz kafa dinleyebileceğim bir yer istiyorum açıkçası, siz neler düşündünüz tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

canim benimde dügünüm türkyiede olcak.. bende almanyada yasiyorum.. evt canim biraz sikintili olabilir.. ama ben türkiyedeykene baktik salinlara.. sonra beyendigim gelinlk.. bedenimi ölcütler.. iki ay önce.. üc ay sonrada dügnüm var.. ozamana kadar hazirlicaklar.. aslinda daha cok esin olacak kisi ayaralamasi lazim.. :6::6: sen bunlara kafana takma cnm:16::16: nezaman dügünün olcak ve nerde...:23::23:

bence kina yap derim... hatta türkiyede deildeee almanyada yap.. arkadaslarinn türkiede dügüne gelemicektir.. sanirim.. bence almanyadiklerle bir eylence yapman senn icin cok güzel bise olurr.. düsün derim:nazar::nazar::nazar: benimde öle bir fikrim varr bakalim:17::17:

hic bir sorun yok kiz... :3::3: birde benim hesaplama göre bir kisi giderse sirf 430 euro.. yani sen ailenle berbaer gitsen veya annenle.. hic sikuntti cikmazz hic merak etme.. :16::16:
hatta iki arkadas bu sene ayni sekilde yapti:28: birisnin bavulu acildi :D direk kapatilar fis fln da görmek istemediler..:10::10: kesinlikle türkiyedn al gelinliyinii .. almanyaa harbiden cok kazik :33::33:

Ah ne mutlu benim genelde sansim yok:43:

Ben dün neredeyse vazgeciyordum dügünden allah kv de de sorsun ahimi :43::43::47::43::43:

niyee canim... sacmalmaa dügündenn vazgecilmezzz aslaaa :16::16: kizin hayali budur.. ömr boyu niye yapmadim diye kizarsin kendinee :26::26:

Kiz tek dügünden degil nisanlimdan :43: iblisin teki ay ne yapcam ben :43::43: Cok korkuyorum nisanlim pisirigin teki ya uffffff:47::47:

IYIYIMMM COK SUKUR TATLIMMM RAMAZAN BASLADIIII HAZRLKLARA BIRAZCIK ARA VERDIKKK BRIDE TAM GECEDYMMM UYKU PROBLEMM VARRRRR BEBEGIMMMM BURDAMSN SIMDI

ah ne mutlu benim genelde sansim yok:43:

Ben dün neredeyse vazgeciyordum dügünden allah kv de de sorsun ahimi :43::43::47::43::43:

aman allah korusnnn tatlım:(
dugun stresı falan ondandr..
Vala bnde bugun nısanlıma dıyom bırz dahamı bekleseydkkk oda zavallm dıyo 7 yıldır yetmedımııı falan ama dugune yakınnn vazgecme psıkol.oluyomsss her gelındee...umarım atlatcazz tatlımmmm

Kiz tek dügünden degil nisanlimdan :43: iblisin teki ay ne yapcam ben :43::43: Cok korkuyorum nisanlim pisirigin teki ya uffffff:47::47:

istiyosan özelden mesaj at canim anlat:6::6: belki yardimci olabilirm sana:15: inan bu dönem kolay bi dönem deil .. erkekler cok korkak insanlar bu konuda... :51: güclü olmalisn .. ve dim dik durup ne istiy i göstermelsin ona.. hiccc pes etme canimmmm :3::3::3:

istiyosan özelden mesaj at canim anlat:6::6: Belki yardimci olabilirm sana:15: Inan bu dönem kolay bi dönem deil .. Erkekler cok korkak insanlar bu konuda... :51: Güclü olmalisn .. Ve dim dik durup ne istiy i göstermelsin ona.. Hiccc pes etme canimmmm :3::3::3:

haklısnnn canımerkeklerr cok korkakkk ana kuzularııı masalhhh...ayyy valaa bazenn ınsanı bıktrıyolarr ınsan ıkı arada bı derede kalıyooo

Back