- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...7125-safak-eritirken-biriken-ceyizcikler.html
bunlar aldıklarım 1. ve 3. sayfada ekliler. Muhtemel olucak mobilyalarım da bunlar.
Eki Görüntüle 749317 Eki Görüntüle 749318
Sizce nasıllar
DÜGÜNÜME 98 Gün kaldi
11.10.2013 Istanbul Maltepde dügünümm olucakkk yipii yuhaaaaaaaaa :)) herseyim hazirrr :)
DÜGÜNÜME 98 Gün kaldi
11.10.2013 Istanbul Maltepde dügünümm olucakkk yipii yuhaaaaaaaaa :)) herseyim hazirrr :)
hosgeldınn konyalı42 senınde dugunun benden 11 gun sonra tatlım naptn hazrlkların bıtmss demekkı
çok gusell ve cok uyumluu canım bence bunları al
ay firsat ayagima gelmis Bizde izinde erzincana geliyoruz siz gelinliginizi vs erzincandanmi aldiniz ?
kızlarrr tanısalmmm kaynasalımmm kımse ugramıyo sayfamıza ne ısle mesgulsunz nısanlınz ne ıs yapıyo nezamandan berı bırlktesınnnzzz..ben çağrı merkznde assıstanım kızlar nısanlımda futbolcu amatörde..
çalıştığım için çok dolaşamadık aslında çokda dolaşmak istemiyorum kafam çok karışıyor çünkünese bayramdan sonra ev bakıcaz ona göre karar vericem artık
bende bu topik niye böyle diyorum sonunda biri çıktı canlandırmaya çalışanmerhaba canım bende muhasebeciyim nişanlımda teknisyen.4. Senemiz bizim sonunda muradımıza eriyoruz 6 ekimde
tatlım belırledgını al bence cok kafanı karstrma tatlım vala ben ılk gırdgm yerden begendım aldımmm hepsıde ıcıme sındııı valaa.....
bızde 7 yıldır beraberzzz tatlım nelerden gectıı ama nıhayet kavusuyrz...6 ekımede az kaldııı kuzucukkk benmn dugunumden 7 gun sonraaa....
Nerelısın tatlım
büyük ihtimal alıcam bunları zaten canım.
7 yıl mahşallah size 4 sene bitmek bilmedi bize çok zor ayrı durmak ya.senin düğün ne zaman.istanbul canım bu arada