• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

kızlar benımde dugunume 100 gun kına geceme 99 gun kaldı gelınlgımı kına kıyafetımı aldım..cok heceyecanlıyım ama aılemden ayrılcagım ıcın de uzuluyorum ıkızım vardı onun dugunu gecen ekımde oldu antalyaya gelın gıttı sımdı aılem o gıdınce dırek bana baglandılar kıyamammm ya onlara hem mutluyummm hem uzululuyorum sızlerde boyle olumusunuz

kızlar benımde dugunume 100 gun kına geceme 99 gun kaldı gelınlgımı kına kıyafetımı aldım..cok heceyecanlıyım ama aılemden ayrılcagım ıcın de uzuluyorum ıkızım vardı onun dugunu gecen ekımde oldu antalyaya gelın gıttı sımdı aılem o gıdınce dırek bana baglandılar kıyamammm ya onlara hem mutluyummm hem uzululuyorum sızlerde boyle olumusunuz

bende senin gibiydim şehir dışında oturacaktık yüzde doksan dokuz ama nişanlımın ataması kendi şehrimize çıkktı haliyle ailemde bende çok sevindik

06.10.2013 evlilik tarihimiz ama biz hala kına yapacağımız yeri bulamadık :(
İstanbul -Anadolu yakası uygun fiyatlı birşeyler bulmak bu kadar mı zor :2:

Merhabalar herkese! Kızlar; nikahım 6 eylül inşallah, düğünüm 19 ekimde. çeyizim hazır, gelinliğim alındı ama ağustosta gelecek. Nişanlım bu hafftaasonu buradaydı mobilyalarımıza karar verdik ama almadık. sadece firmamızı belirledik:) beyaz eşya falan hiçbişiyimiz henüz alınmadı. :))) Güldüğüme bakmayın da; acaba çok mu rahatız? :) çeyizi hazırlarken erkenden başladım hemen de bitti. Şimdiyse çok yoğun çalışıyorum ve bu tempo eylül sonuna kadar böyle gidecek; ne dersiniz son aya yetişir mi işler? :))

Yazın sıcağında düğün yapamam eylül ekim ideal ay diyenlerdenmisiniz? çeyiz hazırlıkları kesin başlamıştır,düğün yeri bakıldımı? Gelinlik için ocağı beklemek en iyisi:)

ben yeni katıldım canım :) benimde düğün tarihim belli değil ama büyük ihtimal kışın olacak nişanlım bence süpriz yapıp 12 şubata alacak tarihi çünkü o gün doğum günüm :) umarım yapar

bende senin gibiydim şehir dışında oturacaktık yüzde doksan dokuz ama nişanlımın ataması kendi şehrimize çıkktı haliyle ailemde bende çok sevindik

ÇOK SEVINDIM TATLIM AILE COK FARKLI HEM SEVDIGIMIZE KAVUSUYORZ HEM AILEMZDEN AYRILIYORZ BILMIYORUM UMARIM HEPIMIZ COK MUTLU OLURZ TATLIM

Merhabalar herkese! Kızlar; nikahım 6 eylül inşallah, düğünüm 19 ekimde. çeyizim hazır, gelinliğim alındı ama ağustosta gelecek. Nişanlım bu hafftaasonu buradaydı mobilyalarımıza karar verdik ama almadık. sadece firmamızı belirledik:) beyaz eşya falan hiçbişiyimiz henüz alınmadı. :))) Güldüğüme bakmayın da; acaba çok mu rahatız? :) çeyizi hazırlarken erkenden başladım hemen de bitti. Şimdiyse çok yoğun çalışıyorum ve bu tempo eylül sonuna kadar böyle gidecek; ne dersiniz son aya yetişir mi işler? :))

merhaba tatlım ben KÜBRA BENIM DUGUNUMDE 29 EYLUL ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN BIZDE BUTUN ESYALARIMIZI ALDIK BENIMDE GELINLIGIM KINA KIYAFETLERIM HAZIR AMA SON ANA BIRAKMA DERIM MUMKUNSE SIMDIDEN HERSEYINI HALLET DUSUN BUYUK ESYALRIMIZI ALMAMIZA RAGMEN YINE BIR SURU EKSIK CIKIYOR CANIM SIMDIDEN HALLET DERIM

Evet kızlar zaman ılerlıyor hersey haloldugu halde bır suru eksık cıkyor kına geceme:96 düğünüme son:37 kızlar sızlerın kaç gunu kaldı hazrlıklar ne durumda ısmım buarada kubra kızlar

bende 28 eylül geliniyim, haftaya nikahım olacak :16: hazırlıklara gelince beyaz eşyaları aldık, balayı,fotografçı, kuaför ayarlandı...

en büyük eksikliğim gelinlik ve mobilya...Mobilyalara haftaya bakacağız ama nerde oturacağım belli olmadığı için almak istemiyorum aslında... evim küçük mü olacak geniş mi , tayinim çıkacak mı hepsi sorun valla... ama gelinliğimi muhtemelen temmuz başı gibi beğenir sipariş veririm...mobilyaları da temmuz ortası kesinleştirir, ağustos başı alırız...ankara sitelerden almayı düşünüyorum ben mobilyayı, haftaya gidip gezeceğim, kınalığımıda temmuzda alacağım, her şey yetişir kızlar yeter ki biz stres yapmayalım :34:
merhaba canım düğün tarihimiz aynıymış yazayım dedim. benim eksikler sende tam, senin eksikler de bende tam. ama yetişir ben inanıyorum. yalnız eğer taşlı işlemeli gelinlik istiyosan siparişini vermelisin. çünkü modaevleri genelde ramazanda çalışmanın yavaşlayacağını ve anca yetişeceğini söylüyolar. ben de geçen hafta verdim siparişini ;)

Kızlar yardım edin lütfen...
Bizim düğün tarihimiz 6 ekim olarak değişti. bir hafta sonra bayram var.Balayına anca ayın 8de gidip 12 yada 13ünde geri dönmemiz lazım. İstanbulda yaşıyoruz.Normalde antalyaya falan gidicektik ama durum böyle olunca yakın bir yer tercih etmemiz gerekti. Ama bir türlü aradığım gibi bir yer bulamadım.İlla çok lüks balayı otelleri aramıyorum hatta öyle bir yer hiç istemiyorum. Sakin sevimli bir yer olsun istiyorum.Ama sakın ağva şile demeyin çünkü memleket orası bizim ve her yaz ordayım farklı bir yer olsun istiyorum :):)

bugün tatilim başlıyor ve ben gidip son gaz hazırlıklara başlayıp aynı hızla bitiriyorum cok güzel ceyizcikler gelinlik ve kızna kıyafeti alıyorum kendime inşallah :10:
umarım hepimizn gönlüne göre olur hersey :52:

bugün tatilim başlıyor ve ben gidip son gaz hazırlıklara başlayıp aynı hızla bitiriyorum cok güzel ceyizcikler gelinlik ve kızna kıyafeti alıyorum kendime inşallah :10:
umarım hepimizn gönlüne göre olur hersey :52:

hadi pembem göreyim seni :1: :1:

detayları paylaş meraktayım cınıımm..

06.10.2013 evlilik tarihimiz ama biz hala kına yapacağımız yeri bulamadık :(
İstanbul -Anadolu yakası uygun fiyatlı birşeyler bulmak bu kadar mı zor :2:

Düğün tarihimiz aynı ben kınayı 4 ekimde yapıcam :)O konuda bende çok dolaştım caanım ya her yer çok pahalıydı.Sonunda uygun fiyatlı bir yer buldum ama. Senin bütçen ne kına için ona göre yardım etmeye çalışırım:)

Son düzenleme:
kızlar gunaydın;
yardımnza ıhtıyacım var dun saat 5,30da ısten cıktım arkdasla kafeye gıttık nısanlım dedı nerdesın dddm kafedym cık bı goreyım senı tamm dedım oan tayt gymstm oda taytan nefret edıyor dedıkı benı ole gorunce kafann dıkıne gore hareket et dedı ve benı bıraktı gıttı 6dan bu saat e kadar aradım tlmı açmıyo msjlarıma karslık vermıyor sızce napayım yardımcı olrmsnz

eylul gelınlerııı sayfaya ugramazzz oldu nerdesnzzz gelın adaylarııı:)9
dugunume 87 gun kaldı bugun aşkitoyla nikah ıcın tarıh almayaaa gtcezz cok ama cok heycanlıyımmm zaman gecıyooo balayı ıcıın antalyarixoss otele gıtcezzzz kızlar sızler naptınzzz

eylul gelınlerııı sayfaya ugramazzz oldu nerdesnzzz gelın adaylarııı:)9
dugunume 87 gun kaldı bugun aşkitoyla nikah ıcın tarıh almayaaa gtcezz cok ama cok heycanlıyımmm zaman gecıyooo balayı ıcıın antalyarixoss otele gıtcezzzz kızlar sızler naptınzzz

şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. topic canlanmalı biraz harbiden.. gelinler hazırlıklarla boğuşmaktan sayfayı mı boşluyoruz ne :1:

bizde haftasonu ev tutucazz ramazandan sonrada kanaryamın damatlığı alınacak tamaaamm hazırız :16: :16:

Bende burdayım bende. Yazan olmayınca uğramıyorum pek.

Bugün bindallımı ve aksesuarlarını teslim alacağım. Haftaya çarşamba ise ilk gelinlik provama gidiyorum.

Bugünde internetten bir ev beğendim, telefon açtım görüştüm kirası düşündüğümüz max. kiranın 100 tl üzerinde cumartesi o evi görmeye gideceğiz yalnız ya çok beğenirsem o zaman da tutmak için erken değil mi? Ben Ağustos başı tutarız diye düşünüyordum.

Biz ev tuttuk, eşyalar yerleşti. Bayramdan sonra çeyiz götürülecek kızlar. Çok erken değil aslında son aya çok bir şey bırakmamak gerek. Aceleye getirilirse gönlümüze göre evi, eşyaları seçemeyebilirdik. Tek kötü yanı yapacak çok bir şey kalmayınca zaman geçmiyor gibi geliyor :26:

aynen kızlar erken deılll onumuz ramazan ramazanda pek bıseyle ugrasılmaz gıbı benmde gelınlgım bındallım kına kıyafetım herseyım hazr kızlar...evımızde ramazandan sonra tutcaz ınsalahhh kuzucuklar....ama cok degısık psıkol.sahıbım buaralar evden ayrlcammm ona uzuluyorum ama 7 yıldır bırlkıte oldugum erkegıme kavsuuyrm ona senıyorum kızlar napcezzz allah yardmcmz olsn

kızlar sayfamızı bos bırakmaylm ya bırde su alttan kaç gun kaldıgını nasıl yaptnzzz kuzucuklar bana da yardmcı olrmsnz

Back