selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum
ayy ıni bende cesaretımı toplayıp normal dogururum allah bagışlasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum
maşallah canım çok tadlular...bakalım benim gelin ne zaman gelecek...böyle tutup kaçırcak oğlum iremikonun kızını..
benimde bebis kız bende geç geleceğini düşünmeye
başladım o kadar yürüyorum tık yok iki saat yürüyorum
olmuyor
bende de oyle oldu Cnm
ama ne yapalım gelmiyorlar bebise
yoksa seninde mı kız bu arada
sancılar geceleri ve sabahları
çok olur çünkü kadınlar bu vakitlerde
doğuruyor
senin gelin paşadan sonra gelecek biraz beklemeniz lazım
benim gelin oğlumdan büyük
arkadaşlar bugün çatı muayenesi var da benim sorum doktorunuz bu muayeneyi yaparken çatal denen masaya çıkarıyor mu yoksa normal ultrason için yattığımız sedyede mi yapıyor çatala çıkmak bu halde zor olur diye düşünüyorum nasıl yapıyo :26:
Merhaba kızlar dün doktora gittim doktor 14 ekim demişti doğuma ama suyum azalmış 10 Ekim'e aldı doğumu eşimde 10 ekim doğmuş sevindi bakalım. Şu an 37.haftadayım bebeğin kilo ve boyu sanki 1 hafta önde gidiyor
aynen kuzum ama gelinim fazla bekletmez herhalde....kız zengin olulrlar işte..bizim burada öyle derler kadın erkekten büyük olursa zengin olurlarmış...
hadi ya :44: sağolasın cevabın için...maalesef canım o masaya çıkacaksın korkma ama kolay bişey
dünyalar güzeli bir anne ve kızçesinin fotosunu gördükte kuzum onu yazmış zizag...zizagın gelini bana bak diyo nasıl diye...
ama çok tatlı dimi gelinimmmmm
kızlar benim bobreklerim ağrıyor Sizinde
agri oluyor mu
hadi ya :44: sağolasın cevabın için...
arkadaşlar bugün çatı muayenesi var da benim sorum doktorunuz bu muayeneyi yaparken çatal denen masaya çıkarıyor mu yoksa normal ultrason için yattığımız sedyede mi yapıyor çatala çıkmak bu halde zor olur diye düşünüyorum nasıl yapıyo :26:
cnm benim de senin gibi 40. haftam doldu, dün doktordaydık, 3900 olmuş kilosu, doktor almamız lazım dedi, sancı falan da olmadığı için, 4 ün üstüne çıkarsa riskli dedi..hatta bu günden için gel alalım sezeryanla dedi..yarın gelmezsen bile en geç cuma günü almamız lazım, çünkü bebek büyüyüor dedi..yani cumaya kadar da bişi olmazsa sezeryan olacam artıkk..senin doktor daha beklemeye kararlı heralde..