Sagol canım. Faranjit olmuşum.Yok sezinim hic niyeti yok pasamin dogmaya cuma 39 olcam insaallah ama tik yok hala bekliyorum..sen benden erken dogurursan hic sasirmam kuzum ben acele ediyorum ya inadina gec gelcek gibi
Gecmis olsun jasemincim insaallah hemen atlatirsin.dikkat et kendine ve bebise iyi haberlerini bekliyoruz![]()
Bende bayılıyorum.canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesindenbüyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..
![]()
Bende de olmus canım. Kabizlik falan olmadıgı halde. Bende agri sizi olmadıgı icin ben birsey yapmadım.slm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ama tüm hikayeyi sunuyorum şimdi sizlere
(bildiğiniz gibi tansiyon problemım çıkmıştı 24. haftamda )
1 eylülde işden ayrıldım dinlenmeye çekildim fakat ne dinlenmek işe yaradı ne işden ayrılmak malesef...
3 eylülde kontrole gittiğimde bebeğimizin gelişmediğini kilo almadığını ögrendim ve dr hafta takibine aldı idrarda protein kaçagına rastlandı malesef ve tansiyonum yüksek seyretmeye başladı 2 gunde bir tahlillerimizi yenilemeye başladık. en son 10 eylülde dr mun fakülteden prof. hocasına gittik ve sonuç olarak bebeğin gelişimi 35 haftalıkken 29. haftada kalmış ve kordondan giden oksijen ve kan sadece beynine yetebiliyormuş heran bebeğimizin ve benim hayatım tehlikeye girebilirmiş.
doğuma karar verdik sonuç olarak. normal doğumu bebeğin gerçekleştiremeyeceğini söyledi dr 1700 gramdı çünkü meleğim. drum narkozda alamayacağımı karaciğerlerim etkilendiği için narkozla birlikte ilerde karaciğer yetmezliğine sebep olabileceğini söyledi ve ben 11 eylülde sabah lokal olarak (belden uyuşturma) sezeryana girdim.
melek yavrum cok şükür hiç bir alete bağlanmadan gelişim gösterdi ve dün itibariyle evimize getirdik.
en yakın zamanda tekrar yazarım öptm hepinizi
Allah analı babalı büyütsün insallah. Bebeğinin bu süreci kolay atlatmasına sevindim.