al benden de o kadar
maşallahhhhh tosunumaa

rabbim hayırlısıyla kavustursun kuzum, plasenta yaşlanması bi noktadan sonra görülebilen bişeymiş, erken dönemlerde olmadığı sürece korkulcak bişey olmadığını duymuştum.
hb zullummm nerelerdesin kıss denk gelemiyoruz hiç.. bebişin maşallah aldı başını gidiyo, onca çektiklerine değdi fazlasıyla

benden uyku hali, ağrı ve yanmalar hiç geçmiyo ama yatamıyorumda bunlar yüzünden.. bebişte iyi şükür haftaya kontrolümüz var bakalım ne olcak :)
sirkeli suyu denicektin denedin mi cnm ? elmaçok fayda ediyodu önceden ama şuan ne yaparsam yapıyım nafile.. sabah kan ilacımı içiyorum bu saatlerde yanmaya başlıyo, gece olanı içiyorum o da 3 te kesin başlıyo uff..
heh işte aynennn benimde öyle. gece 3te mutlaka uyanıp bi süre evin içinde dönüp duruyorum. bulantı desen yanma oldukça zaten geçicek bişey değil. kaburga ağrısı 6.aydan beri malesefki geçmiyo. alt taraftaki ağrı konusunda da aynıyız =)) daha sayabilceğim bi dünya sorunum var anlıcağın :) sen bir de çalışıyosun, rabbim dayanma gücü versin.. hepimizin yardımcısı olsun insallah..