• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yok sezinim hic niyeti yok pasamin dogmaya cuma 39 olcam insaallah ama tik yok hala bekliyorum..sen benden erken dogurursan hic sasirmam kuzum ben acele ediyorum ya inadina gec gelcek gibi :1:

Gecmis olsun jasemincim insaallah hemen atlatirsin.dikkat et kendine ve bebise iyi haberlerini bekliyoruz ;)
Sagol canım. Faranjit olmuşum.
canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesinden:16: büyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..:8:
Bende bayılıyorum.
slm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana
Bende de olmus canım. Kabizlik falan olmadıgı halde. Bende agri sizi olmadıgı icin ben birsey yapmadım.
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ama tüm hikayeyi sunuyorum şimdi sizlere
(bildiğiniz gibi tansiyon problemım çıkmıştı 24. haftamda )
1 eylülde işden ayrıldım dinlenmeye çekildim fakat ne dinlenmek işe yaradı ne işden ayrılmak malesef...
3 eylülde kontrole gittiğimde bebeğimizin gelişmediğini kilo almadığını ögrendim ve dr hafta takibine aldı idrarda protein kaçagına rastlandı malesef ve tansiyonum yüksek seyretmeye başladı 2 gunde bir tahlillerimizi yenilemeye başladık. en son 10 eylülde dr mun fakülteden prof. hocasına gittik ve sonuç olarak bebeğin gelişimi 35 haftalıkken 29. haftada kalmış ve kordondan giden oksijen ve kan sadece beynine yetebiliyormuş heran bebeğimizin ve benim hayatım tehlikeye girebilirmiş.

doğuma karar verdik sonuç olarak. normal doğumu bebeğin gerçekleştiremeyeceğini söyledi dr 1700 gramdı çünkü meleğim. drum narkozda alamayacağımı karaciğerlerim etkilendiği için narkozla birlikte ilerde karaciğer yetmezliğine sebep olabileceğini söyledi ve ben 11 eylülde sabah lokal olarak (belden uyuşturma) sezeryana girdim.

melek yavrum cok şükür hiç bir alete bağlanmadan gelişim gösterdi ve dün itibariyle evimize getirdik.

en yakın zamanda tekrar yazarım öptm hepinizi

Allah analı babalı büyütsün insallah. Bebeğinin bu süreci kolay atlatmasına sevindim.

bende hiç sanmıyorum kızım gününü beklesin ya ben doğurdummmu buraya haberde veremem ya..benim evde bilgisayarım netim falan yok eşim diyor bana sen şifreni sölersin ben girip yaarım haber veririm diyor hiiç veririmiyim şifremi o kadar onu çekiştiriyorum anasını çekiştiriyom burda okuusn hepsini sonra evde çıksın büyük çatışma:1::1:
ay ben sana ne diyimmmm:9::9::9:
şifrenden önce nickini söleme kiiii giriş yapmasına gerek kalmadan okumuş olur :1:
hayırlısıyla ve sağlıcakla gelsinlerde gerisi önemli değil kuzum ya =)

cnm bebeğin kızmı bide masallah kilosuda iyiymiş nerde doğum yapıosun??
Bebeğim erkek canım inşallah adını da babası ensar koydu.gebze deyim ben
hayırlı olsuunn, sağsalim kucağına alırsın inşallah ne şekilde olursa olsun :) uuff ne heyecan vardır şimdi evinizde.. dualarımız seninle ve minik tosuncukla :emir_bebek:

Sağol canım inşallah sağlıkliolsun da.heyecan doruk ta

Kızlar güzel dilekleriniz dualariniz için allah razı olsun sizden en kısa zamanda görüşürüz inşallah .güzel haberlerle..

ediyorum canım elimden geldiğince yiyorum dediklerini :) eee sen artık karadenizli sayılırsın :))) bende oralıyımda orada yaşamıyorum malesef :)

kız ılk yıl ben bı baktım heryerde trbzo bayrakları maç oldugu gunlaer öğrencılerım formalı hepsiii gol atınca sıraların tepesinde sevınıyolar sonra bı baktım ben trabzonsporlu olmusum koyu evde eşimle ızlıyom falan buyulu bır seheır gercektn yaşamak lazım burayı:1::1: a dedım ben nodlum daalga gecerdım konuşmalarıyla mudurumun falan ssonra bende aqynı konuşmuyayım mı bana gulduler ya sen mıydın bızle dalga gecen mesela şey dıyolr -yürüme yürüdüm- ya yurudum dıyın sadece derdım bıgun bn dersten cıkınc sey demişim -bu çoccuklada anlama anlamıyolar - öğrretmenler odasın da herkes guldu nden guluyosunuz dıyorum dün farkında değilim:1::1::1::1::1:olmuşum bnde laz

evet herşeyimiz aynı ya benimde boğazım yara gibi malesef ve faranjiti tetiklediği için çok acıyoo :1: yemek yerken yana yana inişini hissediyorum :1: kızlar erkeklerden önce doğar derler ama benim sıpa durur mu bilmem :1: hayırlısı cnmcım..

maşallah bebeğineee:nazar::nazar::nazar: ne zaman olursa olsun Rabbim sağlıcakla kucaklmayı nasib etsin, hakkında hangisi hayırlısıysa o doğum şekliyle olsun inşallah.. ayy çok garip bi duygu yaa, ne zaman doğurucağını bilmek hem güzel hem aşırı heyecanlı.. Güzel haberlerini bekliyoruz artıkın :) dualarımız seninle..

geçmiş olsun kuzu.. Faranjitin hamilelikteki genel sebebi reflüymüş jaminim, benimde reflü tetikliyo malesef.. bebişinede maşallah gayet iyi kilo almış :nazar::nazar::nazar: hayırlısı ne ise o olsun :)

aminnn inşallah cnm.. :)
ohh geçmiş olsun caty'mmm eline koluna sağlık, biraz da rahatın için istirahat :) bizde görelim en kısa zamanda =)

a.slm sebimmm hosgeldinn :46: oyy ne güselll yaa. hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.. bu arada en son gittiğinde nasıldı, ne zaman gittin ?
hoşbulduk canım son gittiğimde 32 haftalıktık 2200 dü oğluşum 35 haftalık olduk bakalım kaç kilo almışız sende durumlar nedir tatlım

Canım doktorumla bu durumunu paylaştın mı? Danışsan için daha rahat eder belki tavsiyede bulunur..Şahsi fikrim bol bol sıvı alman çünkü sıvı kaybediyosun bu bebek için de çok gerekli..

Sıvı tüketimini iki katına çıkardım doktoru aradım takip et artarsa gel dedi çok yoğun değil sanırım ondan rahat davrandı

slm kızlar dun kontrolumuz vardı ve moralım bozuk bı sekılde cıktım odadan bebegımın gelısımı yavasladıgını 1 hafta gerıde oldugunu soyledı doktor 2 kılo dedı minyon dedı artık 1 haftaya dustu kontrolum dogum tarıhını 20 28 ekım olabılecegını soylemıstı onceden sımdı 11 kasım dedı bır kac kan tahlılı ve ıdrar ıstedı yaptım sonuc ıcın gıttım her sey temız dedı
ama ben tedırgın oldum moralım cok bozuk :( kendı haftasına gelırmı nedne yavaslamıs olabılır

Canım bende de aynı sıkıntı var ama dr. bu kadar telaş yaptırmadı bana bizimki 2 hafta geride üstelik 7.aydan beri bu böyle gidiyor önemli olan farkın giderek açılmaması ben bunun sebebini araştırmak içn dr.um tavsiyesiyle renkli dopplere tekrar girdim bebeğe giden damarlarımda çentik çıktı bebek az besleniyormuş ama bebeğim sağlıklı bi sorun yok bence sen de stress yapma farklı bir dr.a da görünebilirsin

Kızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin gerçekten çok heyecanlı , Allah yardımcın olsun...

Tılsım7888 Allah hayırlısını versin benim oğlum da 3200bakalım ne olacak bu arada bayanlar ishal oldum ilaç kullanmak istemiyorum akşama eşime bişeyler sipariş ettim tavsiyesi olan var mı yardım edin terliyorum ama bulantı yok denecek kadar az :2:

Geçmiş olsun en başta bol su içmeni öneririm pilav yemeni ve bir tatlı kaşığı çiğ kahveye limon sıkıp yutmanı tavsiye ederim ben bir kez bu ikisini yapınca 3 günde geçiremediğim ishalimi anında geçirmiştim belki sende de işe yarar

hoşbulduk canım son gittiğimde 32 haftalıktık 2200 dü oğluşum 35 haftalık olduk bakalım kaç kilo almışız sende durumlar nedir tatlım
oyy maşallah cnm :)
benim 33.haftada 1980 gr.dı.. Önümüzdeki hafta kontrolümüz var bakalım ne olucak durumlar =)
cuma günüde sağlık ocağında kontrolümüz var, belki yarında gidebilirim evin durumuna göre. 0rda dr bi bilgi vermiyo ama bu gittiğimde sormayı düşünüyorum bakalım bu kez bişi dicek mi :)

bende hiç sanmıyorum kızım gününü beklesin ya ben doğurdummmu buraya haberde veremem ya..benim evde bilgisayarım netim falan yok eşim diyor bana sen şifreni sölersin ben girip yaarım haber veririm diyor hiiç veririmiyim şifremi o kadar onu çekiştiriyorum anasını çekiştiriyom burda okuusn hepsini sonra evde çıksın büyük çatışma:1::1:

guldurdun kız benı :1::1::1::1:
bi ele gecırseler benımkı bılıyo şifremi ya arda okur mukı bak dusunmedım:1::1::1:

3200 gramla biz geldik teyzeleri hersey yolunda boyle kılo almaya devam edersek sezeryan olucaz galiba
Oh maşallah :)
Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey
Aman yinede dikkat et canım sen.
Seninle aynıyiz. Bizimki de bugun 2900 cikti :) 400 gr almış bir haftada. Gecen hafta cok dusuk diye üzülmüştüm.
Kızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.
Hangi dogum sekli hayırlıysa o olsun insallah canım. Bebeğinin kilosu da gayet iyi maasallah. Sende Allah'a emanet ol. Hayırlı doğumlar olur insallah.
Sonunda kızımın odasını yerleştirmeyi bitirdim ama fena yoruldumm:37:
Ben de gitgide çok heyecanlanıyorum arkadaşlar,bu inanılmaz bir duygu:16:Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
Simdi dinlen canım. Cok da yormamaliyiz kendimizi.
yeni doğum yapan arkadaşlar neslihakan mexx Rabbim hayırlı uğurlu eylesin sağlık versin

tılsım cnm hakkında hayırlısı inş yarın sağlıkla kavuşurusn paşana maaşalalh kilosu çok güzel hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun yeterki ikinizde sağlıklı olun eğer sezeryana girersende o anları yaşamış biri olarak sadece güzel düşün sütünün hemen geleceğine inan ve bolll dua et humana still tea mutlaka iç doktor artık sıvı tüketebilirsin dediği andan itibaren başla özellikle kayısı hoşafı çok lazım yanında götür mutlaka iç gaz çıkarmak ve tuvalete çıakbilmek çok önemli Allahım yardımcın olsun kolaylık versin cnm

buarad ilk gün sütüm gelmedi ama hep emzirdim 2.günden itiabren hamdolsun yetiyo artıyo:)Rabbim hepimize bol bol sütler versinbebişlerimiz için
Ne güzeldir simdi bebeğini kucağında tutmak, emzirmek :)
geçmiş olsun kuzu.. Faranjitin hamilelikteki genel sebebi reflüymüş jaminim, benimde reflü tetikliyo malesef.. bebişinede maşallah gayet iyi kilo almış :nazar::nazar::nazar: hayırlısı ne ise o olsun :)

Bende pek reflu olmuyor canım ama biraz da üşüttüm ya, hissettim zaten yukarından aşağı dogru indi boğaz agrisi.
Simdi de gözlerim akmaya basladi yaa. Hapsiriyorum da yone arka arkaya.
Antibiyotik verdi 12 saatte bir alacağım icin 11 gibi icerim diye bekliyorum. Ne fena birşey bu yaa.

Slm kızlar sizin minikler en çok nerde hareket ediyor

slm, benim miniğim en çok annesinin göğüslerini tekmeliyor kafa aşağıda olduğu için göbek deliğimden yukarısı hareket ediyor ama bazen kafasıyla baskı da yapıyor sanki alttan ağrı oluyor senin minik de nasıl hareketler? :)

oyy maşallah cnm :)
benim 33.haftada 1980 gr.dı.. Önümüzdeki hafta kontrolümüz var bakalım ne olucak durumlar =)
cuma günüde sağlık ocağında kontrolümüz var, belki yarında gidebilirim evin durumuna göre. 0rda dr bi bilgi vermiyo ama bu gittiğimde sormayı düşünüyorum bakalım bu kez bişi dicek mi :)
size de maşallah canım zaten son haftalarda kilo alıolarmış bebişler bakalım hyırlısı sağlıklı olsunlar da ama yine de insan kilosu az olunca sağlıksızmış gibi hissediyo umarım sağlık sorunu olmaz hiçbirimizde güzel güzel doğururuz yavrularımızı alırız kucağımıza ne güzel arkadaşlar bebişlerine kavuşmuşlar Rabbim bize de sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlıyım valla kuzum hele de yaklaştıkça daha da bi düşünür oldum herşeyi

Slm kızlar sizin minikler en çok nerde hareket ediyor
benimkinin elleri ve ayakları sağımda. ama kıpırdamaya başlayınca karnımın hepsi birden oynuyo resmen :1:
Bende pek reflu olmuyor canım ama biraz da üşüttüm ya, hissettim zaten yukarından aşağı dogru indi boğaz agrisi.
Simdi de gözlerim akmaya basladi yaa. Hapsiriyorum da yone arka arkaya.
Antibiyotik verdi 12 saatte bir alacağım icin 11 gibi icerim diye bekliyorum. Ne fena birşey bu yaa.
çok geçmiş olsun kuzum ya, antibiyotikler 2 güne etkisini gösteriyo, inşallah seninde bir an önce geçer.

Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey

çok sevındım senın adına canım kordon problem olmadına haydı bakalım ıyı gıdıyosunuz

Back
X