evet çağlacım haklısın Allahım onları sağlıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın
Amin tatlım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çağlacım haklısın Allahım onları sağlıklıca kucagımıza almayı nasıp etsın
Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.
Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım![]()
merhaba kızlar nasılsınız ben cuma günü işten bikaç saat erken cıkmak zorunda kaldım adet sancısı gibi özellikle belime vuran bi ağrı yüzündenKorkuyorum kızlar sanki bu kız erken gelecek gibi bi his var içimde:18::18::18:
Kızlar ben de tüm hazırlıkları bitirdim derken hastaneden birtakım şeyler istediler. İstedikleri bazı şeyleri almamıştım, şimdi onları alacağım.
Listede anne için ped, göğüs kremi, göğüs kalkanı, tek kullanımlık kilot var.
Göğüs kalkanını doğum yapar yapmaz ne amaçla kullancaz ki anlamadım![]()
geçmiş olsun canım sonra nasıl oldun peki
ben burdayımmm benim bugün yemek derdim yok eşim düğüne gitti geç gelir ben de kahvatılık yedim gerçi dünden yemeğim vardı ama hiç canım çekmiyor mide yanmasından korktuğum için![]()
canım acile gittin mi bilemedim ama benimde bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo, bazende karnım acayip sertleşiyo zor hareket ediyorum. sağ tarafımda da kramp gibi bi sancı oluyo belden başlıyo kasığa kadar..
aynen canım
mrb cnm hoşgeldin, hiç sıkma canını, seninle haftamız aynı ve o dediğin sancı bende de oluyo.. hem adet olucakmısım gibi oluyo hem wc ye gidesim geliyo hemde makata doğru bi baskı oluyo sanki.. erkende gelse korkma canım, ben artık her an her saniye tetikte duruyorum. her gören karnın aşağı inmiş dedi dün ama diyorum benim karnım hiç yukarda olmadı diye... Allah hayırlısını nasib etsin, sağlıcakla kavuştursun hepimizi, stres yapmak fayda etmiyo :)
ayyy suan aynı durumdayız benım de esım düğüne gitti ilk defa bensız gitti yaaaa bız cok güzel halay cekerdık esımle böle düğünleri kaynatırdık diyorumkı sakın bensız halaya kalkmaevde yanlızım bugün benım de kendimi ıvırzıvıra veresim var can sıkıntısından
![]()
oooo boğazda düğün de iyiymişben de yorulduğum için olduğunu düşünüyorum canım nezaman yatıp dinlensem bi sıkıntı yok ama yorarsam kendimi kesin sancım oluyo ama ne yapayım canım yapmadan da olmuyor kı yemekdi çamasırdı ütüydü annem yakın bana ama ahatsız olduğu için kendi işini zor yapıyo kv de uzak pek bı faydası yo eee eşimle bn kaldık bı basımıza Allahtan yardım edıyo ama ben fazla titizim illa bı elım değecek
![]()
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr... Hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallahhh
Dün doktoruma tahlil sonuçlarını gösterdim, akıntı ve korku için fitil verdi.. mixovul fitil kullanan var mı aranızda.?
bir de krem yazdı, kaşıntı olduğu zamanlarda kullan dedi..
Bu arada doğumda özellikle benim getirmem gereken şeyler neler diye sordum, gecelik ve hasta bezi mutlaka olmalı dedi hemşiresi..
Doğumdan sonra devamlı kontroller olduğu için genellikle hastaneler gecelik giyilmesini uygun görüyolarmış.
Dün giremediğim için haberlerden haberim yokvar mı yeni gelişmeler ?
günaydın cnm bana da verdi ama ben fitil zararlı değilmi zaten kasılmam var deyince zararlı değil 2 tane kullan dedi. ama doğuma bir etkisi yok mantarın bebeğe de zararı yok fitili sadece rahatlaman için veriyorum dedi ben de o zaman kalsın kullanmıyım dedim. zeytinyağı sürdüm dün kaşıntım kalmadı ama akıntı var tabi..
Canımmm çok sevindim gözünüz aydın,minnağını kucağına almışsın ne güzelhayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
hayırlı geceler kızlar
13eylülde minnak paşamı kucağıma aldım henüz 36+3tükçok acele etti paşam doğum sancılarıyla gittim ve doktorum acil sezeryana karar verdi ilk doğumda sezeryan olduğu için 1 gece yattık şimdi evimdeyim çok yoğun geçiyo dua bekliyorum kuzum 2.5kg doğdu sağlıkla büyür inş çok şükür küveze girmedik şimdi koşturuyorum evde sezeryanda ii geçti zorlanmıyorum çok fazla hiç yatmadım zaten sürekli ayaktayım bi bebişle bi diğer bebişimle Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar versin duanızda bizide unutmayın
hayırlı geceler kızlar
hayırlı geceler kızlar
hayırlı geceler kızlar
canim gozun aydin allah anali babali buyutsunhayırlı geceler kızlar
canim gozun aydin allah anali babali buyutsun
5.bebegimizde geldi kizlar darisi bizlere ins