2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim sivilcelenme olduğu için kaşınıyodu canımcım, akıntıdan dolayı bi kaşıntım olmadı şükür. ama mutlaka sor sonradan kokuda başlıyo.. benden gecelik istedi cnm, normalde de sezeryanda da kullanışlı oluyomuş. bebişi görmedim cnm 2 hafta sonra kontrolüm var, o zaman görücez sanırım. doktorumun bu sıra ameliyatları vardı, zar zor bi randevu ayarladım, hemen sonucları verdim ilaçları yazdırıp çıktım. senin doğum tarihin ne zamandı =)

benim daha belli değil salı günü belli olacak tam doğum tarihim bayram haftassına gelio aslında ama bayramdan öncemi alır sonrayamı bırakır bilmiyorum .....malum tatil 10 gün o arada bişi olurdiekorkuyorum eğer almazsa bebeği

kızlar benim sırt ağrılarım çok arttı 2 gündür :( sinir stres çok etkiliyor galiba beni :-/

canım gormedım yaaa kı herkesle tek tek yazdımm çok korktum bugun büşram çoookkk ve hala korkuyorum bılıyormusun 20 haftaya kadarda korkuyordum ondan sonra sahıcı geldı hamılelıgım şimdı kucağıma alabılırmıyım dıye bır his geldııı ürktüm gerek ölçumler gerek kordon benı çok etkıledı bugun bı araya gıt usg ye gır bı burda gır eşimin suratı tedrgın benımkı bı garip dr bişey sormıyosun kotu bişey dıcek dıye sustum kaldımmm et büşüm dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım bırının duası kabul olurmuş mesela o bızım içinde ederse bızımkılerde kabul olurmuş belkı oyle kullardansındır duaları kabul olanlardansındır o yuzden once başkaları için sonra kenımız için dua edecekmişiz

Oyy kuzum ya nasil korktugunu düsünebiliyorum ama insaallaah sagliklica hepimiz alcaz kucagimiza öyle seyler sakin birdaha düsünme kizarim bak elifcigide üzersin rabbim hepimizin yavrularini korusun insaallah bugün biraz daha rahatlamissindir sezinimm
şimdi buldum aradım şeker arkadaşım tk korkum 3 haftada hep onun harektlerını dınlıcem canım sen nasılsın senın kontrolun ıymıydı acıklık varmı nasıl geçtı

canikom insaallah hic bir sorun cikmaz inan dualarim hep seninle ;) birdahaki kontrolün ne zaman?bende gittim demir hapi verdi aciklik yokmus sancida yokmus birde akintilarim yüzünden fitil verdi simdilik bakalim yavrumu göremedim haftaya cuma tekrar gitcem yine ebe bakcak catiya fln insaallah dogururum haftaya yaaa benim pasam hic gelcek gibi durmuyor sezinim ne yapsamda dogursamki :1:

Marie Mongan’ın HypnoBirthing kitabında bu ön hazırlık kasılmaları için kısaca şöyle diyor:

Doğum öncesi alıştırmaları

Bebeğinizin doğumu yaklaşırken doğanın size, doğumun neye benzediğine dair bir mesaj göndermesi hiç de sıra dışı değildir. Bu erken kasılmalar size doğumun başladığını düşündürtebilir. Ancak bu kasılmalar rahim ağzını açmaya yeterli değil, ancak doğanın, sizi doğuma hazırlamak için verdiği bir fırsattır.

Gerçek doğumun aksine, bu kasılmalar gelişigüzeldir. Her bir kasılmanın süresi birbirinden farklıdır.

Bu tür kasılmaları yaşadığınızda uzanmanın, ya da pozisyon veya hareket değiştirmenin işe yaradığını görürsünüz. Öte yandan, bu tür kasılmalar gün boyu beş dakikada bir aralıklarla da gelebilir, ancak bu düzen de yanıltıcıdır.
…
Bu “doğum alıştırmaları”nın, özellikle de uzun süreli olduğunda sinir bozucu olabilmekle birlikte, yaklaşan doğumunuzun habercisi olduğunu unutmayın ve heyecanınıza gölge düşürmesine izin vermeyin.

Selam elifnil bende kasılmalardan yana dertliyim bu hafta iyice sıklaştı ya nidilata rağmen üstelik ilacı çok sık almaya başladım ona rağmen devam ediyo. 33 yeni bitirdim inşallah 34 leri görebilirim hern doğuracak diye çok korkuyorum . Gerçi 23. Haftadan beri kasılmalarla ilaçlarla iğnelerde yaşıyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz

ben doğurmak istiyorum artık.. uyumak iişkenceye döndü resmen:(

kesinlikle katılıyorum sabaha kadar yatakta otur telefon elimde sızabilsem de uyusam diye bekliyorum ezan okunuyo resmen ama hazırlıklarım bitmedi annem de henüz gelmedi doğurmayı biraz bekleyebilirim:49:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar.

Canım sen yuruyus yapiyor musun? Bende bu haftayı da atlatayım da sonra yürüyüşe başlayacağım insallah.

Yapmaya calisiyorum canim..dün mesela doktora kendim gittim 40 dak. Yürümüsüm bide ordan alisveris yaptim hergün az da olsa yürümeye calisiyorum cünkü doktorum nekadar cok oturursan okadar cok gec dogurursun ve bebek kanala yerlesmekte güclük ceker dedi..bende hemen dogurmak istedigim icin oturmak yook :)

Günaydın herkese
Q

Benim 33. Haftamın sonu
Bebek iyi dedi kan dolaşımından falan bahsetmedi ama kordon çözülmezse sezeryan olucam o kadar
Bu arada 3 bebekten birinde oluyomuş bu dolanma
İnşallah sağ salim alırız kucağımıza

amın canım inş. korkutuyo bızı yaramazlar kıpır kıpır benımkı dolamasa ınan şaşardım 37 haftadasın yanı şimdı inş. tek dolanmakla kalır

kızlar kordonları dolanık olanlar var mı bizimki 20 gündür dolanık valla tırsıyorum biraz haftada bir kontrol böyle giderse sezeryan olacak :37:

Oyy kuzum ya nasil korktugunu düsünebiliyorum ama insaallaah sagliklica hepimiz alcaz kucagimiza öyle seyler sakin birdaha düsünme kizarim bak elifcigide üzersin rabbim hepimizin yavrularini korusun insaallah bugün biraz daha rahatlamissindir sezinimm

canikom insaallah hic bir sorun cikmaz inan dualarim hep seninle ;) birdahaki kontrolün ne zaman?bende gittim demir hapi verdi aciklik yokmus sancida yokmus birde akintilarim yüzünden fitil verdi simdilik bakalim yavrumu göremedim haftaya cuma tekrar gitcem yine ebe bakcak catiya fln insaallah dogururum haftaya yaaa benim pasam hic gelcek gibi durmuyor sezinim ne yapsamda dogursamki :1:

biliyorum canım sağolasın rahatı ıyı demekkı annesi:1: iyi bakıyo içerde onu merak etme vaktı saatı vardır istesende tutamazın içerde cuma canım benımde

:19:
:19::19::19: dun öğrendım bende dolanmışşş dunden berı burda bunu yazıyorum canım

geçmişe biraz bakabildim iki haftadır seminerlere gittim okula o yüzden giremedim bayadır sezincim ben de korkmuştum da doktorum korkma bişey olmaz dedi hareketlerine dikkat et o kadar sağolsun oğlum kıpır kıpır bu arada gelişim geriliğiyle ilgili birşeyler yazmışsın içini ferah tut eskiden ultrason mu vardı,ultrasona ben çok takılmıyorum benim oğlumun bacak boyuda 2 hafta geri görünüyo ama bu durum genetikten kaynaklanıyo dedi doktor eşim de ben de uzun değiliz,dua ediyorum ben de bebeğim doğmadan kendim görmeden ultrasonu takmıyorum napim,bu arada korkular başladı ben de 37 hafta çok korkuyorum

slmlar nasılsınız kızlar sezeryan olacaklar karar verdımı spınalmı?genelmı?olacaksınız ben karar verdım ama tamda emın degılım gıbı

slmlar nasılsınız kızlar sezeryan olacaklar karar verdımı spınalmı?genelmı?olacaksınız ben karar verdım ama tamda emın degılım gıbı

spinalden çok korksam da spinal olurum genel anestezi çok ağır ve zor olanların hepsi spinal diyo

kızlar kordonları dolanık olanlar var mı bizimki 20 gündür dolanık valla tırsıyorum biraz haftada bir kontrol böyle giderse sezeryan olacak :37:

:19:
:19::19::19: dun öğrendım bende dolanmışşş dunden berı burda bunu yazıyorum canım

Üzülmeyin kızlar benım bebegım de dolanık boynundan sadece buda degıl suyu az ve hala ters makat gelısı duruyor dr. kordondan donemıyor olabılır dedi 2 gunde bir nst ye gıdıyorum her gıttıgımde de suyuna bakıyor dr. sabah , oglen , aksam 1 saatte 10 kere oynucak hareketlerıne dıkkat et dedi inşallah saglıklıca kucaklarımıza alırız.

Back
X