2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben 33. haftadayım ve bu haftanın başından beri kuyruk sokumumun solundan giren ağrıdan muzdaribim. Bugün resmen sol bacağıma basamıyorum , topallıyorum yürürken.
Çok da kilo almadım bence 12-13 kilo aldım. Var mu benim gibi sıkıntı çeken , korktum yani bu hafta birdenbire çıktı bu . ;(

kuyruk sokumum benim de asiri agriyordu bir aralar, tuvalete oturamiyordum o derecede. Doktorum kaykilarak oturuyorsundur ondan olur dedi. Gercekten de oyle oturuyordum, daha dikkatli oturmaya yatmaya basladim gecti. Bacak agrisi da genelde bebegin buyudukce siyatik sinire baski yapmasindan kaynaklaniyor. Sinir geriliyor ve sana agri ve yurumue guclugu olarak donuyor. Doktoruna sor se yine ama evham yapma.

hamarat anne.. bizde ara öğün yaptık benim tombalak oğlumla :)) dediğin gibi dün ve bugun çok sıcaktı buralarda.. ama geliyomuş yağmurlar..
hamarat olmak iyi de bu sıralar pek iyi gelmiyo cnm ya :1: sizede afiyet olsunn yarasın minikime :emir_bebek:
ivet yaa şimcik kv söledi yağmurlar geliyomuş az daha sabret diye :66::66::66:

Neyse az kaldı artık,bebeğim olunca gelseler de fazla bişey bulamazlar tüm ilgim alakam beeğim olur zaten..Aynı durumlar bende de oluyor dinlene dinlene iş yapıyorum napayım,sen de öyle yap..

Canım sen de şu insanlara artık aldırmasan..Sinirlerini de bozmasan..Hem kendini hem bebeği geriyosun,az insan çok huzur..

bende o kadar çok zorluyorum ki kendimi takmayayım diye ama takıyorum işte canım..eşimd edemiyorum hiç böyle böyle diyolar diye benim 6 sene olmadı ya şimdi hamile kalınca herkes nasıl oldu diyo tüp bebek olduğunu duyan eşindenmi dyor sanki başka şeyler ima eder gibi bu insanlar çok kötü

canım çok cahilce tamam tüp bebek nedir detaylı bilmemeleri doğal bilmeyebilirler ama eşindenmi deyince çok kırıcı oluyor herhalde doktorlardan sanıyorlar bide benim 6 sene olmadı ya şimdi nası oldu diyolar insanın adını kötüye çıkarcaklar
Cahil cok canım konunun teferruatına bılmeden yorum yapıyorlar demekkı
hoşbuldum kuzumm, ben daha yemek faslına geçemedim, ne yapacağımıda bilmiyorum :26:
ohh serin serin otur, ben piştim vallahi.. :5:
Ben de yemegı yaparken piştim valla :1:
ya dogurucaz artık bu bulantılar bende de var anlamadım bugun benımde cok bulandı:(

Acıkınca falanmı bulanıyor cnm sabahları?

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla bir ara karnıma sancı girdi alt tarafıma ağrı acı girdi iki büklüm oldum artık böyle olacak herhalde.en sinir olduğumsa sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu he bide senin tüp bebekmiş eşinden mi bebek ya ne kadar saçma dedim katil olcam bu sorular yüüznden başka kimden olcak ne kadar bilgisiz bu insanlar anca insanı sinir ediyolar

Allah rizasi icin bir daha bebek esinden mi diye soran olursa benim icin once bir derin nefes alip sonra suratina okkali bir tukuruk yollar misin ? Haspinallaaaahhhh

Doğum çantanıza mama koyucakmısınız kızlar süt gelmezse diye? Ne alsak acaba bırde pişik kremi önerileriniz varmı?

şekerin iyiyse sen neden diyet yaptınki kuzum? çatlaklar hepimizde var napalım :( belki bi gün tıp ilerler mucizevi bi krem çıkarda geçer çatlaklar :p

bana da bugun oldu aynısından:( yürüyüşüm bile değişti şimdi psikolojikmidir nedir, yeni doğum yapmışlar gibi korka korka karnımı tuta tuta yürüyorum :) valla bu gece geçmicek :( sancılancakmışım gibi hissediyorum bende :( bu nasıl bir cahillik ya, nasıl edepsizce bir soru.. azarla bence bu tip insanları hatta çekinme cahilliğinide yüzüne vur.. çok sinirlendim hakkaten

hamarat anne.. bizde ara öğün yaptık benim tombalak oğlumla :)) dediğin gibi dün ve bugun çok sıcaktı buralarda.. ama geliyomuş yağmurlar..

bende nasıl soru o tabi eşimden kimden olcak diyorum tersliyorum bi kaç laf sayıyorum ama öfkemi alamıyorum bide hiç samimi olmadığım saçma sapan insanlar

Doğum çantanıza mama koyucakmısınız kızlar süt gelmezse diye? Ne alsak acaba bırde pişik kremi önerileriniz varmı?

ben sebamed aldım pişik kremi.herkes onu önerdi yakınlarım falan yani.şimdilik aldım ama sonradan ne kullanırım bilmem deneye deneye öğrenicez:49:

bende o kadar çok zorluyorum ki kendimi takmayayım diye ama takıyorum işte canım..eşimd edemiyorum hiç böyle böyle diyolar diye benim 6 sene olmadı ya şimdi hamile kalınca herkes nasıl oldu diyo tüp bebek olduğunu duyan eşindenmi dyor sanki başka şeyler ima eder gibi bu insanlar çok kötü
Sana bu kadar laubali konuşma cesaretinde bulunamamalılar ve sen de bu tarz kişilere taviz vermemelisin,belki bu yazdıklarım oradaki şartlar doğrultusunda zordur ama öyle..Çok snir bozucu bişey bu..:47:

hoşgeldinizz kuzucuklarımmm, nasıldı dün alışverişşşş :16:

sen kurtuldun sıra bende o zmn :1: sen ne pişirdin kıs kolaysa bende yapim ya aklıma hiçbişe gelmiyo :1:

Kolay gelsın tatlım kızların canı ıster söylemeyeyım ama cok ta kolay olmadı kızaran bır yemek oldugundan bıraz yordu :1:

kizlar yinede siz bilirsiniz ama o belden yapilan igneleri tavsiye etmiyorum ben o igneden yaptiran tanidiklarim var dogumdan sonra bel agrilari oldu ve gecmiyo bilginiz olsun istedim mecbur kalmadikca yaptirmayalim
Canım benim ablam 2 sezaryen oldu.ikiside epiduralli oldu ama hiçbir sıkıntısı yok.annemde başka bir ameliyat için olmuştu onda da herhangi bi problem olmadı.büyük ablam da epiduralli normal yaptı.yani çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı.
paposoner mrb o ıgne olurken hıc korkma senın kıpırdama gıbı bır luksun pek fazla olmayacak kollarını baglar sekılde oturuyorsun o ıgne teldende ınce sana vurduklarını sen hıc anlamıyorsun işlem oluyor bıtıyor sen hala beklıyorsun ne zaman olacak dıye sen nerden bılıyorsun dersen ben hastanede calıstıgım ıcın bızzat gozumlede sahıt oldum canım hıc korkma bırkaç sanıyelık olay
Ya bende huylandıgım için korkuyorum:1:hani kıpırdaymıyım falan ilk iğne girene kadar.:9:annem rahatlattı beni.şimdi daha iyyim.gelseydi bi o gün :21::16:

Sana bu kadar laubali konuşma cesaretinde bulunamamalılar ve sen de bu tarz kişilere taviz vermemelisin,belki bu yazdıklarım oradaki şartlar doğrultusunda zordur ama öyle..Çok snir bozucu bişey bu..:47:

çok şaşıyorum bu insanlara canım..ve samimi olmadığım insalar bunlar..dünde daha doğurmaya niyetin yokmu o bebek karnında dişlendi artık diyen kişinin çocuğu olmuyor ama ben demiyorum ona senin çocuk yapmaya niyetin yokmu daha diye..başka biir olsa o da ona laf sayardı..ama ben yapmam yapamam..insanlar kendilerine bakmadan karşındakine laf söleme cesaretini nasıl buluyor anlamış değilim..

hoşbulduk kuzum...güzeldi.ve sıkıntı üzerimden kalktı.sen nasılsın minnak nasıl?
ohh iyi olmuş serabımm, güle güle kullanın sizde minişinde :16:
Bizde iyiyiz bıdıkımla şükür..dünkü tahlil sonuclarımı dr.uma söledim yarınada randevu aldım, enfeksiyon varmıs ve kum döküyomusuz..
Gidip bi muayene olucaz bakalım, insallah ilerlememistirde sorun olmaz.. 0nun dısında da qeri qelen sıcaklarla savaşıyoruz :1: sen iyisin dimi, ağrın sancın felan yoktur umarım..

Allah rizasi icin bir daha bebek esinden mi diye soran olursa benim icin once bir derin nefes alip sonra suratina okkali bir tukuruk yollar misin ? Haspinallaaaahhhh

tükürüğü geç daha fazlasını bile hakediyolar canım biliyorum..bir başkası olsa o kişiyi oaracıkta yolar o kişide gidip şikayet bile edemez..laflarımla tersliyorum ama öfkemi alamıyorum canım.bende hep duydum 8 sene 10 sene çocuğu olmayıp sonra olan ama yeminle aklıma sala öyle bişey hiç gelmedi..normali zaten bu gelmemesi..ama insanlar o kadra kötü fesatki şimdiye kadar olmadıda şimdi nasıl oldu derdinde..eşime hiç bahsetmiyorum o benden daha takıntılı çok çok üüzlür..bende sizlerle paylaşıp rahatlıyorum zaten hamileliğim boyunca hep yanımd aoldunuz ekim anneleri olarak her sıkıntımda yanımda oldunuz sizler sayesinde daha çabuk kolay geçirdim bu sorunlarımı iyiki varsınız hepiniz:16:

ohh iyi olmuş serabımm, güle güle kullanın sizde minişinde :16:
Bizde iyiyiz bıdıkımla şükür..dünkü tahlil sonuclarımı dr.uma söledim yarınada randevu aldım, enfeksiyon varmıs ve kum döküyomusuz..
Gidip bi muayene olucaz bakalım, insallah ilerlememistirde sorun olmaz.. 0nun dısında da qeri qelen sıcaklarla savaşıyoruz :1: sen iyisin dimi, ağrın sancın felan yoktur umarım..

zor olur kuzum ya kum dökmen...benim de muayene pazartesi yeni doktorumla bakalım ısınacak mıyız birbirimize...ağrım sancım yok desem yalan olur her zamanki ağrılarım canım onlarda olağan şeyler zaten...ilk yataktan kalkarken ve yatakta dönerken oluyo en fazla...artık dönemiyorum eşime ya itekle ya da kendine doğru çek diyorum...iyi ki var kocişim destekçim benim...

zor olur kuzum ya kum dökmen...benim de muayene pazartesi yeni doktorumla bakalım ısınacak mıyız birbirimize...ağrım sancım yok desem yalan olur her zamanki ağrılarım canım onlarda olağan şeyler zaten...ilk yataktan kalkarken ve yatakta dönerken oluyo en fazla...artık dönemiyorum eşime ya itekle ya da kendine doğru çek diyorum...iyi ki var kocişim destekçim benim...
inanırmısın hiç farkedemedim serabım, daha önce taş düşürdüm acısını çok iyi biliyorum ama kramplarla karıştığından ve bol su içtiğimden olsa ki kumu pek hissetmedim.. böbreğimde hafiften ağrı oluyodu acaba taş mı oluşuyo diye düşünürdüm ama kummuş. bakalım yarın neler dicek doktorum.. inşallah pzts günü gidiceğin doktor içine siner de rahatlarsın kuzum ya, böyleyken diken üstünde gibisindir eminim. ağrın sancın normal seyirde devam ediyo o zaman, artık sonlara doğru olması da güsel. benimde aynı şekilde devam ediyo :)

Back
X