2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim de27 si inşallah..sezeryan olacağım ben de..epidural sez.düşünüyorum..ancak anestezi dr uyla da konuşmak istiyorum..nasıl olcak çok heyecanlıyım ben de..bu arada kadın doğum servisine gidp odalara da baktım...senin de epidural mi olacak canım drunla konuştın mu?

anaztesi uzmanı uyutcaz seni dedi...zaten bana seçenek sunmadılar bile..kendi doktorum dediki sekreter yanlışlık yapmış sanırım aynı saate birini daha yazmış tam belli değil..kim olursa olsun ilk seni alcam çünkü senin hpertansiyonun var strese sokamam dedi...benimde doğum yapacağım hastane özel ve odaları güzel...

arkadaşlar ben evime gidiyorum eşim gelcekmiş akşama yarında misafirlerim gelcek....biraz hazırlık yapayım...görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinşze iyi bakın....

Belden iğneyi ben de istemiyorum bu arada,dün doktorum anlattı her ne kadar hiç sakıncası yok dese de etrafımdaki canlı örnekler öyle demiyor..Zaten anestezi uzmanının hisleri doğrultusunda doğru noktayı bulmasına esaslı bir iğneymiş..iş biraz şansa kalıyor..

hoşgeldin geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba? ben de sabah kalktığımda acayip bir baş dönmesi vardı sanki ben yürürken yerde altımdan kayıyor gibi geliyordu
havalar değişik cnm üşütmüş olabilirim ama o kadar dikkat edıyorumkı çorapsız gezmiyorum camlar kapalı anlamadım nooldu böyle. anneme sordum bebek içinde döndükçe miden bulanır dıyo. hakkaten bugün hiç durmadı sıpa. mutfağı bile toplamadım off cok tembelim yaa yemegımde yok ama cnm ne yapmak ne yemek istemıyo..

Merhabalar,nasılsınız kızlar?Yarın misafirim gelecek hazırlıklara giriştim ama hiç halim kalmadı artık,daha da yapacağım işler var..Akrabalar sağolsunlar hem ev için hayırlı olsuna hem de doğumdan önce beni görmeye geliyorlar ama yanlış zamanlama,çok ağırlaştım artık:37:
bencede çok yanlış zamanlama olmuş. ben bugün güya evi süpürüp silecektim ama yattım kaldım bi halsizlik var inan mutfağı bile toplayamadım. çok ağırlaştık hersey cok zorluyo artık

bencede çok yanlış zamanlama olmuş. ben bugün güya evi süpürüp silecektim ama yattım kaldım bi halsizlik var inan mutfağı bile toplayamadım. çok ağırlaştık hersey cok zorluyo artık
3 haftadır gelmeyen kalmadı inan ki..Misafiri severim de ilk kez gelecekleri için telaş yapıyorum hem ev temizliği hem de mutfak işleri derken artık ağlayacak duruma geldim..Hiç hazırlık yapma diyorlar ama gel de yapma:37:

3 haftadır gelmeyen kalmadı inan ki..Misafiri severim de ilk kez gelecekleri için telaş yapıyorum hem ev temizliği hem de mutfak işleri derken artık ağlayacak duruma geldim..Hiç hazırlık yapma diyorlar ama gel de yapma:37:
kabul etme sende cnm yaa. iki gün önce bizede eşimin dayısı geldi kızıyla ama yemegı bile berabaer yaptık yemekten sonrada ben halsizleştim mutfağı gelen misafirle eşim topladı. hiçbirşeye gücümüz kalmadı artık. az öncede çok feci sancılandım oğlum hem döndü hem alt tarafa sancı girdi peşpeşe hemde çıt çıt bi sesler geldi karnımdan.bugün bana bişeyler oluyo doğurmasam iyi:37:

slm güzel anneler ve miniş bebişlerine ;

birkaç gün aradan sonra nasılsınız bakalım? Arada erkenci gelen bebişlerimiz oldu mu? Benim geçenlerde şeker için dr kontrolüm vardı. şeker seviyem iyi ama ben 17 günlük diyet sürecinde 2 kilo almışım bebişse 100 gr, zaten bebiş diyete başladığımdan beri +2 hafta öndeyken kilosu haftası ile uyumlu hale geldi. diyet dr diyet listemi değiştirdi ama aldığım kilo yüzünden hem bacaklarımda hemde karın bölgemde çatlaklar boy gösterdi :( resmen çatırdadım :( karnım bile damar yolu gibi oldu :( kendi dr haftaya gidicem bakalım bebişin kilosu artacak mı? bu arada 32. haftadaki kontrolümde dr tuzu kesti :( hayat çok tatsız oldu ama oğluş için katlanıyoruz :) bu arada izinde olduğumdan oğluşumun hazırlıkları da tam gaz devam ediyor..

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla bir ara karnıma sancı girdi alt tarafıma ağrı acı girdi iki büklüm oldum artık böyle olacak herhalde.en sinir olduğumsa sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu he bide senin tüp bebekmiş eşinden mi bebek ya ne kadar saçma dedim katil olcam bu sorular yüüznden başka kimden olcak ne kadar bilgisiz bu insanlar anca insanı sinir ediyolar

Selamlarrr, yemeğimizi yedik, ütümüzü bitirdik, mutfağımızı topladık ve geldikkk.. :emir_bebek::49:
Hava çok sıcak olmaya başladı yine bikaç gündür.. Gece camı kapatıpta yatıyoduk ama bu kezde terden ıslanmıştı her yanım.. Şimdide ağırlık çöktü, yatmak istiyorum ama sıcaktanda yatılmıyoki :5::5:
Sizler naptınız bakimmm ben yokken..

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz kızımla bir ara karnıma sancı girdi alt tarafıma ağrı acı girdi iki büklüm oldum artık böyle olacak herhalde.en sinir olduğumsa sen daha doğurmadınmı doğurmaya niyetin yokmu he bide senin tüp bebekmiş eşinden mi bebek ya ne kadar saçma dedim katil olcam bu sorular yüüznden başka kimden olcak ne kadar bilgisiz bu insanlar anca insanı sinir ediyolar
Gülüp geç valla o ne demek ya eşindenmi? Şaka gb çok cahilce boşver.

birkaç gün aradan sonra nasılsınız bakalım? Arada erkenci gelen bebişlerimiz oldu mu? Benim geçenlerde şeker için dr kontrolüm vardı. şeker seviyem iyi ama ben 17 günlük diyet sürecinde 2 kilo almışım bebişse 100 gr, zaten bebiş diyete başladığımdan beri +2 hafta öndeyken kilosu haftası ile uyumlu hale geldi. diyet dr diyet listemi değiştirdi ama aldığım kilo yüzünden hem bacaklarımda hemde karın bölgemde çatlaklar boy gösterdi :( resmen çatırdadım :( karnım bile damar yolu gibi oldu :( kendi dr haftaya gidicem bakalım bebişin kilosu artacak mı? bu arada 32. haftadaki kontrolümde dr tuzu kesti :( hayat çok tatsız oldu ama oğluş için katlanıyoruz :) bu arada izinde olduğumdan oğluşumun hazırlıkları da tam gaz devam ediyor..

Sıkılaşınca çatlaklar daha azalır canım dogumdan sonra boşver dert etme . Hazırlıklara devam :52::52:

kabul etme sende cnm yaa. iki gün önce bizede eşimin dayısı geldi kızıyla ama yemegı bile berabaer yaptık yemekten sonrada ben halsizleştim mutfağı gelen misafirle eşim topladı. hiçbirşeye gücümüz kalmadı artık. az öncede çok feci sancılandım oğlum hem döndü hem alt tarafa sancı girdi peşpeşe hemde çıt çıt bi sesler geldi karnımdan.bugün bana bişeyler oluyo doğurmasam iyi:37:
Neyse az kaldı artık,bebeğim olunca gelseler de fazla bişey bulamazlar tüm ilgim alakam beeğim olur zaten..Aynı durumlar bende de oluyor dinlene dinlene iş yapıyorum napayım,sen de öyle yap..
Canım sen de şu insanlara artık aldırmasan..Sinirlerini de bozmasan..Hem kendini hem bebeği geriyosun,az insan çok huzur..

Belden iğneyi ben de istemiyorum bu arada,dün doktorum anlattı her ne kadar hiç sakıncası yok dese de etrafımdaki canlı örnekler öyle demiyor..Zaten anestezi uzmanının hisleri doğrultusunda doğru noktayı bulmasına esaslı bir iğneymiş..iş biraz şansa kalıyor..
Açıkcası bende tedırgınım normal olmazsa nasıl olur bılmıyorum ama genel anestezıden de korkuyorum hayırlısı olsun
Selamlarrr, yemeğimizi yedik, ütümüzü bitirdik, mutfağımızı topladık ve geldikkk.. :emir_bebek::49:
Hava çok sıcak olmaya başladı yine bikaç gündür.. Gece camı kapatıpta yatıyoduk ama bu kezde terden ıslanmıştı her yanım.. Şimdide ağırlık çöktü, yatmak istiyorum ama sıcaktanda yatılmıyoki :5::5:

Hoşgeldın canım ben de yemegımızı yaptım geldım artık belım agrımaya basladı yavastan. Dışarı sıcak ama neysekı ev serın.

canım o bel ağrılarının çoğu hamilelikten kaynaklanan ağrılar..bebeği taşımaktan oysaki iğneden diye konuşup herkesi yanıltıyorlar kaç doktora sordum öyle birşey yok dedi sadece baş ağrısı yapabiliyormuş o kadar bel ağrısını da spinal sezeryan olan hiçbir arkadaşımdan işitmedim heleki bi tanesi öve öve bitiremedi sonrasında bile acı çekmedim diye..:49:

benim babam spinal anestezi ile fitik ameliyati oldu. 1 hafta dizlerindeki battaniyeye uzanip uzerine cekemedi bel agrisindan. Oturdugu yerden ayagi kalkamadi. Ama bu spinal anestezi herkeste ayni etkiyi yapar anlamina gelmiyor. Burada anestezinin dogru yapilmasi onemli anestezistin isinin ehli olmasi gerek. Yan etkiler hep yanlis yapilmasindan kaynaklaniyor, bilginiz olsun.

Gülüp geç valla o ne demek ya eşindenmi? Şaka gb çok cahilce boşver.

Sıkılaşınca çatlaklar daha azalır canım dogumdan sonra boşver dert etme . Hazırlıklara devam :52::52:

canım çok cahilce tamam tüp bebek nedir detaylı bilmemeleri doğal bilmeyebilirler ama eşindenmi deyince çok kırıcı oluyor herhalde doktorlardan sanıyorlar bide benim 6 sene olmadı ya şimdi nası oldu diyolar insanın adını kötüye çıkarcaklar

şekerin iyiyse sen neden diyet yaptınki kuzum? çatlaklar hepimizde var napalım :( belki bi gün tıp ilerler mucizevi bi krem çıkarda geçer çatlaklar :p

bana da bugun oldu aynısından:( yürüyüşüm bile değişti şimdi psikolojikmidir nedir, yeni doğum yapmışlar gibi korka korka karnımı tuta tuta yürüyorum :) valla bu gece geçmicek :( sancılancakmışım gibi hissediyorum bende :( bu nasıl bir cahillik ya, nasıl edepsizce bir soru.. azarla bence bu tip insanları hatta çekinme cahilliğinide yüzüne vur.. çok sinirlendim hakkaten

hamarat anne.. bizde ara öğün yaptık benim tombalak oğlumla :)) dediğin gibi dün ve bugun çok sıcaktı buralarda.. ama geliyomuş yağmurlar..

Son düzenleme:
Açıkcası bende tedırgınım normal olmazsa nasıl olur bılmıyorum ama genel anestezıden de korkuyorum hayırlısı olsun

Hoşgeldın canım ben de yemegımızı yaptım geldım artık belım agrımaya basladı yavastan. Dışarı sıcak ama neysekı ev serın.
hoşbuldum kuzumm, ben daha yemek faslına geçemedim, ne yapacağımıda bilmiyorum :26:
ohh serin serin otur, ben piştim vallahi.. :5:

havalar değişik cnm üşütmüş olabilirim ama o kadar dikkat edıyorumkı çorapsız gezmiyorum camlar kapalı anlamadım nooldu böyle. anneme sordum bebek içinde döndükçe miden bulanır dıyo. hakkaten bugün hiç durmadı sıpa. mutfağı bile toplamadım off cok tembelim yaa yemegımde yok ama cnm ne yapmak ne yemek istemıyo..

ya dogurucaz artık bu bulantılar bende de var anlamadım bugun benımde cok bulandı:(

Back
X