amin amin, Allah sağlık versin hem bebişlere hem bize.. sağlıklı anne=sağlıklı bebek
tatlım ben çok kilo almadım toplam 9 kilo almışım.. normal yani ama bebiş 10 günde 700 gr almış

doğum zamanına kadar dahada artmaz umarım.. ama cesaretini takdir ettim, gönlüne göre bi doğumun olur inşallah :) evet aynı görünüyo tarihler, benimki azıcık sabırsız gibi :) bugun de kasıklardan bacağa doğru inen bi ağrım oldu bi süre.. sanırım stress yaptım üzüldüm, hissetmediğim sadece nstde çıkan sancıları hissetmeye başladım
ay ne mutlu onlara :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
evet maşallahı var ama çok kilo da iyi değil zaten ultrason çıktılarında 36haftalık gibi görünüyo

senin gayet normal maşallah diyelim:)
evet canım, aynı tarihler, hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun inşallah :)insülin kullanmıyorum ama az daha kullanacaktım, bana verdikleri cihaz bozuk çıktı farketmesem insüline başkayacaktım.. aynı senin gibiydim diyet yapıyorum yapıyorum değerler160 170.. bi kaç farklı makinaylada ölçüm yapınca anladımki makinada problem, değiştirttim.. sana tavsiyem sende başka bi cihazla daha ölçüp karşılaştır değerleri.. bu arada 34. haftadayım ben de, bebişin kilosu 2770..
aaa bende korkuyodum kız son ay daha hızlı alıyolar diye

içime su serptin biraz umarım normal bi bebek ebatlarında ve sağlıkla doğar :)
ben de öyle ufacık kaçamaklar yapıyorum ama hemen şeker ölçümüde yapıyorum, kontrollü kaçamak yani.. ama bugun tırstım kaçamak maçamak yok artık
geçmemiş de olabilir dur bakalım, dediğim gibidir belki cihazın bozuktur.. diyet işe yarıyo olabilir..
ooo şanslı hatun seni :)
bende sancı neki nasıl bişey derken bi iki saat önce yaşadım sanırım

bnmkide kasıktan bacağıma vurdu aynen dediğin gibi yürümekte zorlandım.. hadi bakalım hayırlısı