2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim 3.hamileliğim hepsindede şeker çıktı.2.hamileliğimde son üç ay düşük dozda insülin kullandım.ama bu hamileliğimde diyet verdi bende tiroidde var ilaç kullanıyorum şeker içinde yediklerime dikkat ediyorum kontrole gitmedim şeker için.tatlı zaten hiç yemem.beni ekmek ve pirinç mahvediyor.kepek ekmeği çavdar ekmeği yiyorum arada kaçamak oluyor ama az. bazen korkuyorum bebek iyimidir şekerim çıkmışmıdır diye hemen şekerimi ölçüyorum.tiroid ve şeker yüzünden şimdiden 15 kilo aldım allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

ben de 15 kilo aldım...ben de kaçamak yapıyorum bazen,bebeğe bişi olcak die ödüm patlıo ya :(

evde ölçmüomusun şekerini,tahlil nie?

evde ara ara ölçüyorum ama düzenli değil.tiroid için birde 3 aylık şeker ortalaması için bir tahlil var onu yaptıracam bebeğim salı günü gittiğimde 2.200 gr. boyuda 43 cm di. haftasına göre normal bence çok iri değil

evde ara ara ölçüyorum ama düzenli değil.tiroid için birde 3 aylık şeker ortalaması için bir tahlil var onu yaptıracam bebeğim salı günü gittiğimde 2.200 gr. boyuda 43 cm di. haftasına göre normal bence çok iri değil

ya bana da doktor dedi bebek iri die,şekerden kaynaklanıo dedi,hemen diabete gönderdi ta 2 hafta önce işte..2200dü ozaman şu anda 3ü geçmiştir

Kızlar ben 33. haftadayım ve bu haftanın başından beri kuyruk sokumumun solundan giren ağrıdan muzdaribim. Bugün resmen sol bacağıma basamıyorum , topallıyorum yürürken.
Çok da kilo almadım bence 12-13 kilo aldım. Var mu benim gibi sıkıntı çeken , korktum yani bu hafta birdenbire çıktı bu . ;(

Kızlar ben 33. haftadayım ve bu haftanın başından beri kuyruk sokumumun solundan giren ağrıdan muzdaribim. Bugün resmen sol bacağıma basamıyorum , topallıyorum yürürken.
Çok da kilo almadım bence 12-13 kilo aldım. Var mu benim gibi sıkıntı çeken , korktum yani bu hafta birdenbire çıktı bu . ;(

benimde hamileligim basinda oluyodu 5. aya kadarda vardi. bacak arama yastik koyup uyuyorum. ama su aralar ara ara kilitlenme oluyo adim atamiyorum resmen.

slm kızlar ben geldim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahtan beri yatıyorum midem bulanıyo . oğluşumda bugün kıpır kıpır ama canımı çok acıttı kemiklerini batıryo resmen. güya bugün evi süpürüp silecektim ama hiçbirşey yapamadım:5:

benimde hamileligim basinda oluyodu 5. aya kadarda vardi. bacak arama yastik koyup uyuyorum. ama su aralar ara ara kilitlenme oluyo adim atamiyorum resmen.

Teşekkürler cevabın için
Umarım kalıcı bi sıkıntı bırakmaz
Doğumdan sonra geçer bu ağrılar

günaydın cnm, Allah'ın izniyle bizlerde yaşıcaz inşallahhhh :)

hosgeldin cnm, maşallah minişe :nazar:
benim doktorumda geçen hafta aynısını söyledi, 3 hafta sonra görücem seni tekrar.. sakın doğurayım deme dedi :)
bana değilde bebişe söyleseydi daha iyi olurdu aslında :) ben daha nst ye bile girmedim.. Ama hep diyorum kritik zamanları atlattık şükürler olsunki.. hem en doğrusunu Allah bilir, biz sadece doğru zamanda, hayırlısıyla ve sağlıcakla gelmeleri için dua edelim..

amin amin, Allah sağlık versin hem bebişlere hem bize.. sağlıklı anne=sağlıklı bebek

Ya doktorlar biraz abartıyor canım ya 6. ayımda 4kg birden aldım. Doktorum resmen fırçaladı böyle giderse 20 kg daha alırsın hamileliğinin sonuna kadar, emzirirken diyet yapamazsın, kiloluyum der kiyafet almazsın geçirirsin üzerine bir eşofman forma gibi olur bu sefer depresyona girersin vs vs dedi, zaten beni o an depresyona kendi soktu. Bugün 34. haftam bitti 6 aydan bu yana 3 kg aldım. Seninle aynıyız zaten :) Benim tercihim normal doğum, eğer ki doktorum çatın dar, bebek kilolu başı büyük o yüzden sezaryan olmalısın derse doooooğru başka bir doktora daha soracağım :) tabi ki tercih meselesi...

tatlım ben çok kilo almadım toplam 9 kilo almışım.. normal yani ama bebiş 10 günde 700 gr almış :( doğum zamanına kadar dahada artmaz umarım.. ama cesaretini takdir ettim, gönlüne göre bi doğumun olur inşallah :) evet aynı görünüyo tarihler, benimki azıcık sabırsız gibi :) bugun de kasıklardan bacağa doğru inen bi ağrım oldu bi süre.. sanırım stress yaptım üzüldüm, hissetmediğim sadece nstde çıkan sancıları hissetmeye başladım :(

Çocukluk arkadaşım bir kız dünyaya getirdi bu gece saat 1 civarıydı annesi arayıp haber verdi sonra ben de heyecandan sabaha kadar uyuyamadım sabaha karşı dalmışım daha yeni kalkıp duş aldık kahvaltımızı yaptık biraz geç oldu bugün

ay ne mutlu onlara :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Kiloyu takma canım. Benimki de bugun 2500 cikti ve gayet iyi dedi Dr.

Cok güzelmiş. İyi günlerde kullan.

Canım hayırlısı olsun. Senin bebek iyimis maasallah. Bizimki bugun 2500du :)
Hic takma kafana, istirahat et evde.

evet maşallahı var ama çok kilo da iyi değil zaten ultrason çıktılarında 36haftalık gibi görünüyo :( senin gayet normal maşallah diyelim:)
muhtemel doğum tarhilerimiz aynı,bende de şeker var,ve bebeğim iri,onun için değerlerimzi karşılaştıralım seninle,ben de şekeri olan biri,yle konuşmak istiyorum,insülin kullanıomusun? ben hala takipteyim insüline başlamadılar ama yüksek çıkıo diyet yaptığım halde :( bebeğimde 33. haftada 2200dü

evet canım, aynı tarihler, hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun inşallah :)insülin kullanmıyorum ama az daha kullanacaktım, bana verdikleri cihaz bozuk çıktı farketmesem insüline başkayacaktım.. aynı senin gibiydim diyet yapıyorum yapıyorum değerler160 170.. bi kaç farklı makinaylada ölçüm yapınca anladımki makinada problem, değiştirttim.. sana tavsiyem sende başka bi cihazla daha ölçüp karşılaştır değerleri.. bu arada 34. haftadayım ben de, bebişin kilosu 2770..
cnm benim bebek 33. haftada 2.450 idi..bu bebeğin iri olacağını göstermezki..son haftalarda belli olur dün 34+2 iken 2700 dü. maaşallah iyi ama artık daha yavaş kilo alıcak dedi doktorum.yani doktorların hemen yorum yapmasına şaşıyorum bu konuda

epidural sezeryan olucam inşallah..olanlar da memnun tavsiye ederim
aaa bende korkuyodum kız son ay daha hızlı alıyolar diye :( içime su serptin biraz umarım normal bi bebek ebatlarında ve sağlıkla doğar :)
benim 3.hamileliğim hepsindede şeker çıktı.2.hamileliğimde son üç ay düşük dozda insülin kullandım.ama bu hamileliğimde diyet verdi bende tiroidde var ilaç kullanıyorum şeker içinde yediklerime dikkat ediyorum kontrole gitmedim şeker için.tatlı zaten hiç yemem.beni ekmek ve pirinç mahvediyor.kepek ekmeği çavdar ekmeği yiyorum arada kaçamak oluyor ama az. bazen korkuyorum bebek iyimidir şekerim çıkmışmıdır diye hemen şekerimi ölçüyorum.tiroid ve şeker yüzünden şimdiden 15 kilo aldım allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

ben de 15 kilo aldım...ben de kaçamak yapıyorum bazen,bebeğe bişi olcak die ödüm patlıo ya :(
ben de öyle ufacık kaçamaklar yapıyorum ama hemen şeker ölçümüde yapıyorum, kontrollü kaçamak yani.. ama bugun tırstım kaçamak maçamak yok artık :(

ya bana da doktor dedi bebek iri die,şekerden kaynaklanıo dedi,hemen diabete gönderdi ta 2 hafta önce işte..2200dü ozaman şu anda 3ü geçmiştir

geçmemiş de olabilir dur bakalım, dediğim gibidir belki cihazın bozuktur.. diyet işe yarıyo olabilir..
benım doguma 22 gun kaldı belkı daha az sımdıye kadar 7 kılo aldım ben :9::9:
ooo şanslı hatun seni :)

bende sancı neki nasıl bişey derken bi iki saat önce yaşadım sanırım:( bnmkide kasıktan bacağıma vurdu aynen dediğin gibi yürümekte zorlandım.. hadi bakalım hayırlısı

Merhabalar,nasılsınız kızlar?Yarın misafirim gelecek hazırlıklara giriştim ama hiç halim kalmadı artık,daha da yapacağım işler var..Akrabalar sağolsunlar hem ev için hayırlı olsuna hem de doğumdan önce beni görmeye geliyorlar ama yanlış zamanlama,çok ağırlaştım artık:37:

slm kızlar ben geldim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sabahtan beri yatıyorum midem bulanıyo . oğluşumda bugün kıpır kıpır ama canımı çok acıttı kemiklerini batıryo resmen. güya bugün evi süpürüp silecektim ama hiçbirşey yapamadım:5:

hoşgeldin geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba? ben de sabah kalktığımda acayip bir baş dönmesi vardı sanki ben yürürken yerde altımdan kayıyor gibi geliyordu

Teşekkürler cevabın için
Umarım kalıcı bi sıkıntı bırakmaz
Doğumdan sonra geçer bu ağrılar

gecer insallah icini ferah tut. abimin eside hamile benden 6 hafta geride ayni sorunu yasiyo. genelde oluyo yani. kolay degil vucut bambaska bi hal aliyor ;)

amin amin, Allah sağlık versin hem bebişlere hem bize.. sağlıklı anne=sağlıklı bebek

tatlım ben çok kilo almadım toplam 9 kilo almışım.. normal yani ama bebiş 10 günde 700 gr almış :( doğum zamanına kadar dahada artmaz umarım.. ama cesaretini takdir ettim, gönlüne göre bi doğumun olur inşallah :) evet aynı görünüyo tarihler, benimki azıcık sabırsız gibi :) bugun de kasıklardan bacağa doğru inen bi ağrım oldu bi süre.. sanırım stress yaptım üzüldüm, hissetmediğim sadece nstde çıkan sancıları hissetmeye başladım :(

ay ne mutlu onlara :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

evet maşallahı var ama çok kilo da iyi değil zaten ultrason çıktılarında 36haftalık gibi görünüyo :( senin gayet normal maşallah diyelim:)

evet canım, aynı tarihler, hayırlı ve kolay doğumlarımız olsun inşallah :)insülin kullanmıyorum ama az daha kullanacaktım, bana verdikleri cihaz bozuk çıktı farketmesem insüline başkayacaktım.. aynı senin gibiydim diyet yapıyorum yapıyorum değerler160 170.. bi kaç farklı makinaylada ölçüm yapınca anladımki makinada problem, değiştirttim.. sana tavsiyem sende başka bi cihazla daha ölçüp karşılaştır değerleri.. bu arada 34. haftadayım ben de, bebişin kilosu 2770..

aaa bende korkuyodum kız son ay daha hızlı alıyolar diye :( içime su serptin biraz umarım normal bi bebek ebatlarında ve sağlıkla doğar :)

ben de öyle ufacık kaçamaklar yapıyorum ama hemen şeker ölçümüde yapıyorum, kontrollü kaçamak yani.. ama bugun tırstım kaçamak maçamak yok artık :(

geçmemiş de olabilir dur bakalım, dediğim gibidir belki cihazın bozuktur.. diyet işe yarıyo olabilir..

ooo şanslı hatun seni :)

bende sancı neki nasıl bişey derken bi iki saat önce yaşadım sanırım:( bnmkide kasıktan bacağıma vurdu aynen dediğin gibi yürümekte zorlandım.. hadi bakalım hayırlısı

valla sorma ben cok korkuyordum cok kılo alırım dıye cok sukur oyle olmadı ya :1::1::9::9: kızımın kılosuda ıyımıs dktr oye dedı

Back
X