Canim seni o kadar iyi anliyorum ki cunku durumlarimiz ayni
Ben de sabah "allah kahretsin bu gece de olmadi " diyerek sinir bozuklugu ile uynadim...
Hay ben o hemsirenin... Ben artik telefonlarimi acmiyorum cok merak edenler esimi ariyor artik neoldu doguramadin mi diyenlere
cevap verecek takatim kalmadi.
O moral bozuklugu ile uyandim ya sonra su caylari okudum. Gittim agdami yaptirdim. Markete ugradim bir tane bogurtlen bir tane de bogurtlenli cay aldim. Bigurtlenlide bogurtlen yapragi da varmis o da dogumu tetikliyormus. Geldim eve dusumu aldim deriiiin derin nefes aldim uzerimdeki stresi atmaya calistim. Gectim mutfaga isittim suyuu bir bogurtlen bir de bogurtlenli cayi. Koydum bardaga , uzandim koltuga bir yandan onu iciyorum bir yandan da bu haftasonun bebeksiz gecirdigm son haftasonu oldugunu minisimi en gec cuma ya da cumartesi bir sekilde kucagima alacagimi kendi kendime hatirlatiyorum.
Bunlari boyle uzuun uzun alnlattim cunku senin le ayniyiz. Ben de pazartesi gidicem doktora persembe cuma suni sanci ya da sezaryan ile alacak bebegi sen de oylesin :) napalim saburcum normal olsun diye elimizden gelen hwrseyi yaptik mi ? Yaptik. Bak bensacma sapan caylardan bile medet umuyorum. Olmazsa da hayirlisi boyleymis diyelim allahin izni ile saglikla alicaz bebeklerimizi kucagimiza ne kadar icerde dururlarsa onlar icin o kadar iyi Sİkma canini rahatla biraz dusun bu bebeksiz gecirdigin son cumartesi keyfini cikar canim. Baska yapacak seyimiz yok...