2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sende konuş sızı ıstıyorum de unutma ısrar ett

zaten planlı bir doğum olursa yani suni sancıyla doğum yaparsam kendisi de der zaten ben varken olsun diye de o salı günün 29 ekim olduğunu bilmiyordu bence ben yarın hatırlatıcam

zaten planlı bir doğum olursa yani suni sancıyla doğum yaparsam kendisi de der zaten ben varken olsun diye de o salı günün 29 ekim olduğunu bilmiyordu bence ben yarın hatırlatıcam

kız eşim dıyo ozel dıye dr lar olur devlet değilki tatıl olsun olabılır bak hem hadı senınkı unuttu benımkıdemı unuttu sekerımm

inanmıyorum göğüs uçlarım acayip sızlıyordu sanki iğneler batıyordu bir bakim dedim de süt geliyor az birşey süt bile geliyor bebiş gelmiyor:KK49::KK49::KK49:

kız eşim dıyo ozel dıye dr lar olur devlet değilki tatıl olsun olabılır bak hem hadı senınkı unuttu benımkıdemı unuttu sekerımm

ben degıl 41 50 de beklesem hıç bışey olmaz

hımm olabilir belki tatil değildir
aynen ben de beklesem bu doğamaz yolu yanlış yerde arıyor hep karnım sağ tarafını delmeye çalışıyor halbuki hiç uğramasına gerek yok aşağıda yol zaten var:KK1::KK1: illa suni sancı yicek

Son düzenleme:
aynen ben de beklesem bu doğamaz yolu yanlış yerde arıyor hep karnım sağ tarafını delmeye çalışıyor halbuki hiç uğramasına gerek yok aşağıda yol zaten var:KK1::KK1: illa suni sancı yicek

ayy bekle bekle bıde sezeyan olsak okadar beklemeye değdımıkı sımdıye coktann doğmuştum toparlamıştık daa

kız valla zararı olmasa ınat ettım bende beklerım ne zaman gelcek o ınatsa bende ınatımmm

25 ekım son tarıhımdı yanı bugun oda bıttı :KK43: 10 aylık dogcak benım kızım onu beklıoo :KK1:
hımm bekle der o zaman cnım bebek de ve sen de herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ki olmasın zaten 1 hafta dediğin nedir ki geçer gider yeterki sağlık olsun
ayy bekle bekle bıde sezeyan olsak okadar beklemeye değdımıkı sımdıye coktann doğmuştum toparlamıştık daa

kız valla zararı olmasa ınat ettım bende beklerım ne zaman gelcek o ınatsa bende ınatımmm

değer değer şimdiye kadar sezeryan olmadığına çünkü anne karnındaki gelişimi tutmaz dışardaki her geçrdiği gün önemli anne karnında 40 haftayı doldurması iyi birşy aslında ama gel görki biz sabırsız geliyoruz:KK31::KK31:

Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye :KK1: baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi :KK16: sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm :KK1::KK1: hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. :nazar: Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK16:
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..:KK54:

Amanin sonundaasa cok sevindimm. Rabbim anali babali saglikli ömür nadip etsin insallahhh. Cokk sevindim nirmal oldugunaas. Ben cok cekiyorum hala. Öpüyorum cokkkk

hımm bekle der o zaman cnım bebek de ve sen de herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ki olmasın zaten 1 hafta dediğin nedir ki geçer gider yeterki sağlık olsun

en zoru da son gunlermış gecmek bılmıo beklemek zor gelıo nedense ben hep erken gelır son haftaya kadr beklemez dıe kendımı kurmuştum oyuzden daha da zor gelioo sımdı beklemekk :KK19:

hadi çık bir dolaş bakalım belki işe yarar dediğin gibi
o kiloları hiç deme zaten her hafta 1 kilodan fazla alır oldum nerdeyse

valla o hiç belli olmuyor canım benden sonra doğum yapacak olan arkadaşların çoğu doğurdu bak ben burdayım

haklısın canım belli olmaz ama benim hiç ümidim yok şimdilerde doğuracağıma eskiden bel ağrılarım oluyordu geceleri biraz şimdi oda yok bugün nst de de çıkmadı ağrı hiçbir belirti yok

fatıma betül elma deersem çık armut dersem çıkma:KK55::KK55:
elmaaaaa elmaaaaa elmaaa:KK52::KK52:
hadi kızım doğ artık

Benim tembel 23. Haftada kendini hissettirdi. Ben de tunaaa ordaysan 3 kere vur derdim.
Betuuuuuul elma elma :)

Benim doktor da pazartesi gunu cuma ve sali gorucem seni demisti. Ben de sali icin randevu almistim. Sonra cagri merkezinden arayip pazartesine aldilar randevumu. Bilmeyebilir yani yarin gidecekmissin ya belli olur canim konusursun.

bakalım bu gece pırtlatan bırılerı olucakmı :KK1:

Birim birim banane banane :) allahim duy sesimizi yarabbim...

inanmıyorum göğüs uçlarım acayip sızlıyordu sanki iğneler batıyordu bir bakim dedim de süt geliyor az birşey süt bile geliyor bebiş gelmiyor:KK49::KK49::KK49:

Neyse en azindan sutin gelecek hemen o da bisidir :)

Kizlaaaar ben cikiyorum. Yarin burda kimseyi gormeyeyim !!!!
İkinalim sıkınalım olsun bisiler yaaaa ....
Dagilalim artik bebekler buyurken e gecelim...

evet canım agrı belden başlayıp kasıklara dogru yayılırsa ve bu duzenlı bır sekılde devam ederse gercek agrı oluo dıgerlerı yalancı agrı.gercek agrılar yuruyunce hafıfler ve burundan nefes alıp agızdan verınce dha az hıssedılır bunu dogumhanede mutlaka agrı sırasında yapın.ben ebelık mezunuyum unıversıtn ama ılk gebelıgm oldugu ıcın terzı kendı sokugunu dıkemez hesabına gelıyorumm :KK1:

Haklisn canm terzi kendi sokugunu dikemez zaten.. Gebelk okulunda nefes egzrszleri falan ogrettiler ama o an insann aklina gelirmi bilmiyorum... Bu arada ikinma hissi gelmeden ikinirsak vucutta odem olusuyorms buda tehlikeliymis bilginiz olsn...

X