- 8 Ocak 2013
- 1.536
- 2
yani o kadar takip ettik hep aynı doktora gitttik bir de benim doktor çok yoğun kapısında beklemekten helak oldum bari beklediğime deysin
sende konuş sızı ıstıyorum de unutma ısrar ett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani o kadar takip ettik hep aynı doktora gitttik bir de benim doktor çok yoğun kapısında beklemekten helak oldum bari beklediğime deysin
sende konuş sızı ıstıyorum de unutma ısrar ett
zaten planlı bir doğum olursa yani suni sancıyla doğum yaparsam kendisi de der zaten ben varken olsun diye de o salı günün 29 ekim olduğunu bilmiyordu bence ben yarın hatırlatıcam
bakalım bu gece pırtlatan bırılerı olucakmı
keşke olsa ama o ben değilim bunu biliyorum
acaba kim pırtlatır bence thesunny olabilir onun 41 hafta bitiyor çünkü
kız eşim dıyo ozel dıye dr lar olur devlet değilki tatıl olsun olabılır bak hem hadı senınkı unuttu benımkıdemı unuttu sekerımm
ben degıl 41 50 de beklesem hıç bışey olmaz
off doktor 1 hafta daha bekleyelım derse napcam dıe dusunuorum valaa
senin bugün tam olarak kaç hafta oldu
hımm olabilir belki tatil değildir
aynen ben de beklesem bu doğamaz yolu yanlış yerde arıyor hep karnım sağ tarafını delmeye çalışıyor halbuki hiç uğramasına gerek yok aşağıda yol zaten var illa suni sancı yicek
hımm olabilir belki tatil değildir
aynen ben de beklesem bu doğamaz yolu yanlış yerde arıyor hep karnım sağ tarafını delmeye çalışıyor halbuki hiç uğramasına gerek yok aşağıda yol zaten var illa suni sancı yicek
hımm bekle der o zaman cnım bebek de ve sen de herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ki olmasın zaten 1 hafta dediğin nedir ki geçer gider yeterki sağlık olsun25 ekım son tarıhımdı yanı bugun oda bıttı 10 aylık dogcak benım kızım onu beklıoo
ayy bekle bekle bıde sezeyan olsak okadar beklemeye değdımıkı sımdıye coktann doğmuştum toparlamıştık daa
kız valla zararı olmasa ınat ettım bende beklerım ne zaman gelcek o ınatsa bende ınatımmm
Canlarımmmmmmm evet doğurdum Allaha şükürler olsunki.. Darısı hayırlısıyla kalanların başına olsun inşallah..
Geçmişi okuyarak geleyim dedim ama sayfalar uzun olunca bakamadım 1 2 tanesinden sonra..
Gece sancıyla uyandım demiştim ardından suyumda geldi. Burdan çıkınca gittim hazırlandım saç makyaj düzeltme felan.. ne olur ne olmaz diye baktım su durcak gibi değil eşim ve kv.mi kaldırdım hastaneye geldik. nstde sancılar 130lara çıkıyo. yatış yapıldı 4.30 gibi ve beklemeye koyulduk.. sancıların şiddeti ve sıklığı arttıkça delirdim ama herkesin dediği gibi Allah nefes alıcak süreyi veriyo hiç korkmayın. benim biraz fazla oldu kanala girmediğinden. sabah doktorun geldiğinde açıklık 6 cm olmustu. herşey çok güzel öğlene doğar dedi ve dediği gibi minik meleğim 12,50 de bize merhaba dedi sancılar sadece sona doğru 1 2 saat şiddetli oluyo, onda da ağrı kesici ve açılmanın hızlanması için sancı verildi aynı anda. o da uyku yapar dedi, gözlerim tam kapanıyo hiçbişey yok gibi ama bi anda sancı bi giriyo, başlıyorum doktoru çağırın ben yapamıcammmmmmmm hemşireye ne kadar dil döktüm bilmiyorum ama sağolsun bu sancılar 1 saat sonra sana bebek olarak geri döncek sezeryanı istesende yapmaz normalde ilerliyosun dedi. en son çıldırdığım anda gözümü doğumhanede açtım. 1,5 saat kadar da orada kaldım. bebeğin başını görüyolardı bnm ıkınma hissim de geldi. sancı geldikçe ıkınıyosunuz zaten. şuan çok hafif derecede alt dikişler acıyo. detayları en yakın zamanda paylaşırım yine. şimdi gözüm bu eşsiz güzelliğin üzerinde. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hepinize ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır canlar, Allah hepinizden razı olsun, gönlünüzce bi doğum nasip etsin hepinize, bebişi olanlarıda Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah.. Hepiniz için dua ettim sancılarda da doğumda da..
hımm bekle der o zaman cnım bebek de ve sen de herhangi bir sağlık sorunu olmazsa ki olmasın zaten 1 hafta dediğin nedir ki geçer gider yeterki sağlık olsun
hadi çık bir dolaş bakalım belki işe yarar dediğin gibi
o kiloları hiç deme zaten her hafta 1 kilodan fazla alır oldum nerdeyse
valla o hiç belli olmuyor canım benden sonra doğum yapacak olan arkadaşların çoğu doğurdu bak ben burdayım
fatıma betül elma deersem çık armut dersem çıkma
elmaaaaa elmaaaaa elmaaa
hadi kızım doğ artık
zaten planlı bir doğum olursa yani suni sancıyla doğum yaparsam kendisi de der zaten ben varken olsun diye de o salı günün 29 ekim olduğunu bilmiyordu bence ben yarın hatırlatıcam
bakalım bu gece pırtlatan bırılerı olucakmı
inanmıyorum göğüs uçlarım acayip sızlıyordu sanki iğneler batıyordu bir bakim dedim de süt geliyor az birşey süt bile geliyor bebiş gelmiyor
evet canım agrı belden başlayıp kasıklara dogru yayılırsa ve bu duzenlı bır sekılde devam ederse gercek agrı oluo dıgerlerı yalancı agrı.gercek agrılar yuruyunce hafıfler ve burundan nefes alıp agızdan verınce dha az hıssedılır bunu dogumhanede mutlaka agrı sırasında yapın.ben ebelık mezunuyum unıversıtn ama ılk gebelıgm oldugu ıcın terzı kendı sokugunu dıkemez hesabına gelıyorumm