2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kontrole gittik bu gün bizde.. oğluşumu daha net gördüm o bile çok heyecanlandırdı bizi.. her şeyi iyi çok şükür 38+7 günlüğüz 3400 kilomuz... şimdilik gelmeye niyeti yok beklemeye devam :))

Sana cok kolay gelsin, yapabilecegimiz herhangi bir sey olursa soyle bize :) insallah en kisa zamanda sen de daha iyi hissetmeye baslarsin ve bebisin de hemen kocaman olur...insallah buyuyecek sana yardim edecek o da annesi :)

evet takvim btti ama gelen giden yok zaten hiç doğuracak gibi durmuyorum perşembeye kadar beklicem doktorum o gün geliyor bakalım ne dicek o zaman hayırlısıyla alsydık bebişleri kucağımıza

canım benim de takvim bitti 2 gündür herkes arar oldu doğuramadın mı diye bir de bende de stres oldu bu durum

maşalah epey büyütmüşsün bebişi bizim bebişler zayıftı ama sonradan nasıl toparlandı dimi çok şaşırıyorum benimki de epey oldu artık daha da almaz inşallah doğuma kadar

kendini çok yorma canım bebeğe ve kendine odaklan ev işini bırak dikişlerin filan açılır allah korusun yemeği de eşin halletsin..
ben de doğuramıyorum zullu bak takvimim bitti:KK14::KK14:

Allah yardımcın olsun canım.. kısa bir zamanda geçer inşallah amaliyat sıkıntıların.. bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle...

Sağolun kızlar sizlerde en kısa zamanda bebidlerinize
kavusursunuz insallah...bugün bebeğim çok uyuyor fazla
emmiyor acaba sarılık mı oldu:KK50:

Sağolun kızlar sizlerde en kısa zamanda bebidlerinize
kavusursunuz insallah...bugün bebeğim çok uyuyor fazla
emmiyor acaba sarılık mı oldu:KK50:

Allah korusun kotu dusunme...eger supheleniyorsan da kontrole gotur mutlaka...kontrolden once kendin de gun isiginda bebegin vucudunda sararma var mi diye bakabilirsin, gozlerine de dikkatlice bak bebisin...yeni dogan bebekler sarilik olabilir de, doktorun oyle bir durum varsa da sizi yonlendirir zaten. Bir de bunu dusunup iyice hirpalama kendini sakin...bizi de haberdar et.

kontrole gittik bu gün bizde.. oğluşumu daha net gördüm o bile çok heyecanlandırdı bizi.. her şeyi iyi çok şükür 38+7 günlüğüz 3400 kilomuz... şimdilik gelmeye niyeti yok beklemeye devam :))

Haydi hayirlisi bakalim :) ben de kismetse pazartesiyi bekliyorum bakalim yuzunu insallah gun yuzuyle gorecegiz :)

Gozun aydin...birer birer doguruyoruz :) bu pazartesi benim de dahil oldugum bir grup anne adayi daha anne olacak insallah...
Guzel haberlerin olsun hep...
Amin cnm inşallah
Slm kızlar pek giremiyorum çünkü
ameliyatli olduğum halde evde yalnızım
kizima kendime evime bakiyorum yemeğimi
yapıyorum evisleri yapıyorum çok yoruluyorum
ameliyat yerimde ağrıyor....burayi özlüyorum yanımda
biri olsaydı çok iyi olurdu..doğum yapan arkadaşları
kutlarım geçmişi okuyamadım size cevap yazamıyorum
kusura bakmayın son zamanlarda bol bol uyuyun bebisler
gelince uyumak biraz zor...kendinize iyi bakın

Canım gözun aydın sende dogurmussun ohhh kavustuk meleklerımıze evet aynen bol bol uyusunlar bende uyku sıfır . Keşke yanında bırı kalsa cnm zor olur

Kızlar bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve bebek toplandıkça bıçak gibi ağrı giriyor..

Haydi hayirlisi bakalim :) ben de kismetse pazartesiyi bekliyorum bakalim yuzunu insallah gun yuzuyle gorecegiz :)

ayy inşallah canım Allah sağsalim kavuştursun bebeğine inşallahh... bakalım bizim oğlan ne zaman göstercek yüzünü :))

Allah korusun kotu dusunme...eger supheleniyorsan da kontrole gotur mutlaka...kontrolden once kendin de gun isiginda bebegin vucudunda sararma var mi diye bakabilirsin, gozlerine de dikkatlice bak bebisin...yeni dogan bebekler sarilik olabilir de, doktorun oyle bir durum varsa da sizi yonlendirir zaten. Bir de bunu dusunup iyice hirpalama kendini sakin...bizi de haberdar et.
Zaten emzirmekle geçermiş sarılık bebegimin
gözlerinin beyaz kısmı sari gibi geldi bana amsterdam
ben paranoyak biri olduğum için emin olamıyorum
yarinda aynı olursa dr gidecem Cnm.
Amin cnm inşallah

Canım gözun aydın sende dogurmussun ohhh kavustuk meleklerımıze evet aynen bol bol uyusunlar bende uyku sıfır . Keşke yanında bırı kalsa cnm zor olur

Sağol Cnm sonunda :KK1:ama ben normal istiyordum
olmadı...burada Kimsem yok Cnm mecburen yalnızım
ama korktuğum gibi olmadı önceden bebeklere
Dokunmayan ben altını değiştiriyorum:KK1:

Kızlar bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve bebek toplandıkça bıçak gibi ağrı giriyor..
Hadi inşşş cnmmm sancıdır inşşşş:))))
Zaten emzirmekle geçermiş sarılık bebegimin
gözlerinin beyaz kısmı sari gibi geldi bana amsterdam
ben paranoyak biri olduğum için emin olamıyorum
yarinda aynı olursa dr gidecem Cnm.
Aklına çok takıldıysa yarın götütürsün o kadar canını sıkma:KK43:(

Sağol Cnm sonunda :KK1:ama ben normal istiyordum
olmadı...burada Kimsem yok Cnm mecburen yalnızım
ama korktuğum gibi olmadı önceden bebeklere
Dokunmayan ben altını değiştiriyorum:KK1:

Hadi inşşş cnmmm sancıdır inşşşş:))))
İnşallah canım..Doktorumu aradım doğum sinyaline benzemiyor dedi ama kasık ağrımın geçeceği yok gibi,inşallah başlangıçtır..Olabilir mi ki? bu tarz olay yaşayıp da saatler sonra doğuran olmuş muydu?

İnşallah canım..Doktorumu aradım doğum sinyaline benzemiyor dedi ama kasık ağrımın geçeceği yok gibi,inşallah başlangıçtır..Olabilir mi ki? bu tarz olay yaşayıp da saatler sonra doğuran olmuş muydu?

Sadece kadıklatonda mı cnm gerçeği belden gelirmiş bide ebe bana karnın yamulur bi tarafa toplanır bebiş dedi taş gibi olur dedi bide düzenli gelit dedi:))) sende takip et cnm kaç dk oluyor

Sadece kadıklatonda mı cnm gerçeği belden gelirmiş bide ebe bana karnın yamulur bi tarafa toplanır bebiş dedi taş gibi olur dedi bide düzenli gelit dedi:))) sende takip et cnm kaç dk oluyor
Bel ağrım da yok değil,biraz var.Karnım sertleştiği için kasığa vuruyor gibi..Takip edicem bakalım..İnş. bu gece ya da yarın doğar da pazartesi beni sezeryandan kurtarır:KK16:Eğer yarın da bişey olmazsa doktorumdan suni sancı isticem olmadı..

Bel ağrım da yok değil,biraz var.Karnım sertleştiği için kasığa vuruyor gibi..Takip edicem bakalım..İnş. bu gece ya da yarın doğar da pazartesi beni sezeryandan kurtarır:KK16:Eğer yarın da bişey olmazsa doktorumdan suni sancı isticem olmadı..

İnş sancıfır cnm zaten zamnla artıyomuş onun için başlangıcı olabilir:))))inşşşş öledir senin dr suni sancı vermeyelim diyordu değil mi tabi önemli olan senin nasıl istedğin önemli

İnş sancıfır cnm zaten zamnla artıyomuş onun için başlangıcı olabilir:))))inşşşş öledir senin dr suni sancı vermeyelim diyordu değil mi tabi önemli olan senin nasıl istedğin önemli
İnşallah yaa artık daraldım ben,kaç gündür sıkıntıdan düşüncelerden ağlıyorum:KK43:Sonlar çok zormuş meğer..

HTML:
İnşallah yaa artık daraldım ben,kaç gündür sıkıntıdan düşüncelerden ağlıyorum:KK43:Sonlar çok zormuş meğer..

Evt cnm sonları daha zormuş günün dolmadı daha da zordur ben günüm olmadına rağmen gelsin istiyorum:KK43:(( hayırlıdı nasılsa öle olsun sağlıcakla geldinler inşşş:)))ıfacık bi sancı olsa insan umutlanıyo bide sen normal istiyosun inşş istedğin gibi olur. Dualarımdasın cnm:))

Evt cnm sonları daha zormuş günün dolmadı daha da zordur ben günüm olmadına rağmen gelsin istiyorum:KK43:(( hayırlıdı nasılsa öle olsun sağlıcakla geldinler inşşş:)))ıfacık bi sancı olsa insan umutlanıyo bide sen normal istiyosun inşş istedğin gibi olur. Dualarımdasın cnm:))
Allah razı olsun canım,ben de senin hepimiz için dua ediyorum..Allah kolaylıklar versin,yardımcımız olsun inşallah:KK16:

Slm kizlar bugün kizimla 38+2 olduk vee bizde pzt günü kavusuyoruz insallah kizimla birbirimize.. Herkese hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle.. :KK70:

X