- 21 Ocak 2013
- 5.039
- 3
Kızlar günaydın..
Dün akşam yemeğinden sonra hazırlanıp çıktık.. Gider gitmez nst'ye bağladılar.. bikaç tane sancım çıktı ama devamı gelmedi.
Doktor doğumhanedeydi benide içeri aldılar, alttan muayene ettiler. Açıklık yok dedi.. 0 sırada kasılmalar yine geldi ve epey şiddetliydi. Karnıma baktı ve tahlil istedi.. Tahlil sonuçlarım pek parlak değil. Enfeksiyon taş ve kanama çıktı.. Tek kullanımlık bi antibiyotik verdi onu içtim. Ağrıların ondan dedi ama bnm hiç ağrım yok dedim. Sadece 4 gündür aşırı kasılıyorum nefes alamamaya başladığımı söyledim. Bu kasılmalarla birlikte ağrı hissettiğinde doğumun başlıyo demektir ama bu şekilde olması az bi vakit kalmış olan doğumuna hazırlıktır dedi... Son haftada hiç iyi olmadı bu durum ya ( Allah'ın izniyle bu taşlar sıkıntı yaratmadan doğum olur hayırlısıyla inşallah..
Bu arada doğumhaneye doğurmak üzere olan bi bayanla girdik. bi tarafta o bi tarafta ben.. tam 39. haftalıkmış ve suyu gelmiş, açıklık olmayınca suni sancı vermişler.. 13 saattir sancı çekiyomuş. Bende de aynı seyden süphelendiler. bende dün tam 39 haftalıktım. tekrar nst istedi, tam bağlandım dr geldi ultrasona gidip önce bebeğin suyuna bakalım, azsa riske atmayalım dedi. şükür bi sorun çıkmadı. 0 bayanda 5 6 bağırmadan sonra doğurdu. 1 saat sürmedi bile. hemen bebişi giydirmişler kadınıda giydirip çıkardılar. Doktor o kadar güzel ilgileniyoki insanda stres namına bişey kalmıyo. gırgır şamata doğum yaptırdı. Şimdi evdeyim, eğer bi belirti olsa gidicem. Bakalım ne zaman gelicek bnm sıpa..
Dualarınız için çok çokk teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden..
canim benim artik dinlen kalkma....Sakince yat uzan kendie biraz bak artik. Bak taslar hareket ettikce agri verir. Bekle oglusunu uzanara. Az kalmis, Vakti saati gelince gelicek insaalllahhhhhh...öpüyorum seni cokkkk