2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar günaydın..
Dün akşam yemeğinden sonra hazırlanıp çıktık.. Gider gitmez nst'ye bağladılar.. bikaç tane sancım çıktı ama devamı gelmedi.
Doktor doğumhanedeydi benide içeri aldılar, alttan muayene ettiler. Açıklık yok dedi.. 0 sırada kasılmalar yine geldi ve epey şiddetliydi. Karnıma baktı ve tahlil istedi.. Tahlil sonuçlarım pek parlak değil. Enfeksiyon taş ve kanama çıktı.. Tek kullanımlık bi antibiyotik verdi onu içtim. Ağrıların ondan dedi ama bnm hiç ağrım yok dedim. Sadece 4 gündür aşırı kasılıyorum nefes alamamaya başladığımı söyledim. Bu kasılmalarla birlikte ağrı hissettiğinde doğumun başlıyo demektir ama bu şekilde olması az bi vakit kalmış olan doğumuna hazırlıktır dedi... Son haftada hiç iyi olmadı bu durum ya :KK43:( Allah'ın izniyle bu taşlar sıkıntı yaratmadan doğum olur hayırlısıyla inşallah..
Bu arada doğumhaneye doğurmak üzere olan bi bayanla girdik. bi tarafta o bi tarafta ben.. tam 39. haftalıkmış ve suyu gelmiş, açıklık olmayınca suni sancı vermişler.. 13 saattir sancı çekiyomuş. Bende de aynı seyden süphelendiler. bende dün tam 39 haftalıktım. tekrar nst istedi, tam bağlandım dr geldi ultrasona gidip önce bebeğin suyuna bakalım, azsa riske atmayalım dedi. şükür bi sorun çıkmadı. 0 bayanda 5 6 bağırmadan sonra doğurdu. 1 saat sürmedi bile. hemen bebişi giydirmişler kadınıda giydirip çıkardılar. Doktor o kadar güzel ilgileniyoki insanda stres namına bişey kalmıyo. gırgır şamata doğum yaptırdı. Şimdi evdeyim, eğer bi belirti olsa gidicem. Bakalım ne zaman gelicek bnm sıpa..
Dualarınız için çok çokk teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden..

canim benim artik dinlen kalkma....Sakince yat uzan kendie biraz bak artik. Bak taslar hareket ettikce agri verir. Bekle oglusunu uzanara. Az kalmis, Vakti saati gelince gelicek insaalllahhhhhh...öpüyorum seni cokkkk

Kızlar günaydın..
Dün akşam yemeğinden sonra hazırlanıp çıktık.. Gider gitmez nst'ye bağladılar.. bikaç tane sancım çıktı ama devamı gelmedi.
Doktor doğumhanedeydi benide içeri aldılar, alttan muayene ettiler. Açıklık yok dedi.. 0 sırada kasılmalar yine geldi ve epey şiddetliydi. Karnıma baktı ve tahlil istedi.. Tahlil sonuçlarım pek parlak değil. Enfeksiyon taş ve kanama çıktı.. Tek kullanımlık bi antibiyotik verdi onu içtim. Ağrıların ondan dedi ama bnm hiç ağrım yok dedim. Sadece 4 gündür aşırı kasılıyorum nefes alamamaya başladığımı söyledim. Bu kasılmalarla birlikte ağrı hissettiğinde doğumun başlıyo demektir ama bu şekilde olması az bi vakit kalmış olan doğumuna hazırlıktır dedi... Son haftada hiç iyi olmadı bu durum ya :KK43:( Allah'ın izniyle bu taşlar sıkıntı yaratmadan doğum olur hayırlısıyla inşallah..
Bu arada doğumhaneye doğurmak üzere olan bi bayanla girdik. bi tarafta o bi tarafta ben.. tam 39. haftalıkmış ve suyu gelmiş, açıklık olmayınca suni sancı vermişler.. 13 saattir sancı çekiyomuş. Bende de aynı seyden süphelendiler. bende dün tam 39 haftalıktım. tekrar nst istedi, tam bağlandım dr geldi ultrasona gidip önce bebeğin suyuna bakalım, azsa riske atmayalım dedi. şükür bi sorun çıkmadı. 0 bayanda 5 6 bağırmadan sonra doğurdu. 1 saat sürmedi bile. hemen bebişi giydirmişler kadınıda giydirip çıkardılar. Doktor o kadar güzel ilgileniyoki insanda stres namına bişey kalmıyo. gırgır şamata doğum yaptırdı. Şimdi evdeyim, eğer bi belirti olsa gidicem. Bakalım ne zaman gelicek bnm sıpa..
Çok geçmiş olsun canım:KK43:(( bende merak ettim seni çok:KK43:(demekki her an gelebilir senin bebiş:)) taş olması kötü olmuş tabi p kafar sıkıntının içinde :KK43:((( inşş hiç ağrın olmadan doğumun olurda rahatlarsın

Canim benim oncelikle cok gecmis olsun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin artik hicbir seycik olmaz insallah. Her iste bir hayir vardir bak ne guzel bir normal doguma sahit oldun, o ani bizlerle paylasman kismet oldu :) doktorunun da iyi olusu cok buyuk sans, suyunda da azalma yok; artik vaktini bekleyeceksin...kalbimiz seninle, merak ettik...
teşekkürler canımm.. doktorumun yönlendirdiği bayan doktordu ve gerçekten anlatılanlardan kat kat iyi bir doktor. Çarşambaya kadar doğumumuz olursa o dr ilgilenicek Allah'ın izniyle.. Ama çarşamba - pzts arası olursa malesef sevemediğim kadına denk gelicem. Hayırlısı olsun artık, sağlıcakla kavusalımda :)
40+5 oldum kızım halaaaa gelmeye niyetli değil:KK49::KK37:...Pazartesi sezeryana hazırlansam iyi olacak..:KK53::KK43:
Y4zy4qmuru geçmiş olsun canım,dinlen bol bol..Rabbim yardımcımız olsun..
:KK16:
teşekkürler canımcım..
oy maşallah canım, senin göbiş oldukça konforlu olsa gerek :)
Sezeryan icinde sakın üzülme, hayırlısı ne ise o olsun hepimizin icin insallah :)

Çok geçmiş olsun
Taş böbrek taşı heralde?
Ama en azından suyu iyiymiş üzülme
teşekkürler, evet böbrek taşım var ve kum şeklinde dökülüyo şuan.. sıkıntılara rağmen herşey yolunda şükür :)

canim benim artik dinlen kalkma....Sakince yat uzan kendie biraz bak artik. Bak taslar hareket ettikce agri verir. Bekle oglusunu uzanara. Az kalmis, Vakti saati gelince gelicek insaalllahhhhhh...öpüyorum seni cokkkk
Ablam dinlenmek her zaman mümkün olmuyo, evi bi görsen hergün bi aksiyon çıkıyo mutlaka. Bunada şükür ne yapalım. Daha önceden de taş problemim vardı ama şükürki hamileliğimde hiç sıkıntım olmamıştı. inşallah bu kezde sıkıntı yaratmaz.. Artık ne zaman geldiği önemli değil, Allah'ım ne zaman izin verirse o zaman gelsin sağlıcakla gelsin.. hepimiz içinnnn... :)

Çok geçmiş olsun canım:KK43:(( bende merak ettim seni çok:KK43:(demekki her an gelebilir senin bebiş:)) taş olması kötü olmuş tabi p kafar sıkıntının içinde :KK43:((( inşş hiç ağrın olmadan doğumun olurda rahatlarsın
sağol canım benim.. mesafe uzak olunca gidip gelmek zaten epey zaman alıyo. bir de doğum ve nst den ötürü çok bekledik. geç gelince anca haber verebildim. taş problemim daha öncede vardı, gerçi şimdi ağrım sızım olmuyodu sadece kasılmalar çok bunalttığı için gitmiştim. 0 da böyle oldu işte napalım şükür :) Allah'ın izniyle en azından doğum da felan sıkıntı yaratmasında sonrasında tedavi edilir gerekirse.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende mutlaka tahlil yaptır emi. Benim durumda hakkaten zullu gibi oldu :) inşallah sende bişey çıkmaz cnm..

Birazdan ben de dogum hıkayemı yazıcam hep bu zamanı beklemıstım RABBİM'e cok şükür :nazar::nazar: Doguran arkadaslarımın gözü aydın olsun darısı bekleyenlere ınsallah kolay saglıklı dogumlar..

teşekkürler canımcım..
oy maşallah canım, senin göbiş oldukça konforlu olsa gerek :)
Sezeryan icinde sakın üzülme, hayırlısı ne ise o olsun hepimizin icin insallah :)
Canım baştan beri kendimi normal doğuma adapte etmiştim,bu kadar bekleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum bu nedenle çok üzülüyorum,özellikle bir kaç gündür bunalımdayım resmen,elimde değil..Ben geriliyorum bu sefer eşim de geriliyor..Dua ediyorum pazartesi olmadan sancı başlasın diye,çok daraldım artık..Kasılmalar karın ağrısı oluyor ümitleniyorum ama devamı gelmiyor..ama kasılma toplanma çok sıklaştı..Doktorumu aradım suni sancı olsam dedim ama sen bilirsin çekersin ama sonunda sezeryan olursun dedi,destek olmadı o konuda..

Canım baştan beri kendimi normal doğuma adapte etmiştim,bu kadar bekleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum bu nedenle çok üzülüyorum,özellikle bir kaç gündür bunalımdayım resmen,elimde değil..Ben geriliyorum bu sefer eşim de geriliyor..Dua ediyorum pazartesi olmadan sancı başlasın diye,çok daraldım artık..Kasılmalar karın ağrısı oluyor ümitleniyorum ama devamı gelmiyor..ama kasılma toplanma çok sıklaştı..Doktorumu aradım suni sancı olsam dedim ama sen bilirsin çekersin ama sonunda sezeryan olursun dedi,destek olmadı o konuda..
Bende hep baştan beri normal olsun istiyorum Caty'mm ama sezeryanıda aklımın bi kıyısına yazdım ki mecburi olursa en azından kendimi onada alıştırabileyim diye. Çünkü doğum işinin altı üstü belli olmuyo. Sonuçta bebeğine kavuşmak var, öyle ya da böyle ve en önemlisi sağlıcakla kucaklamak. Allah'ım gönlünden geçeni hayırlı etsin inşallah dilediğin gibi olur, dualarım seninle.. Dediğin gibi suni sancıyı çekip bi de öyle sezeryana girmek var. yani onunda kesinliği yok.. Doktorlar zaten kanamanın, suyun veya sancıların gelmesine bağlı olarak değerlendirip öyle veriyolar suni sancıyı. Senin için en güzeli doktoruna güvenmek.. strese kapılıpta kendini hırpalama.. bebişinin sana ihtiyacı var :)

mrb kızlar bende dr dan geldım bayagı yoruldum sırtım agırmaya basladı ama kızlar hıç sancım falan çıkmadı çok ıyı dedı nst genelde 38 40 hafta arası dogumlar oluyo dedı ama senınkı bunlar arasınna gırmıyo dedı bayramda herkes doğurdu dedı darısı başına dedı cuma tekrar gıtcem son olarak konuşup yatışımı vercek bıde nst de bı bayanında doğumu başlamış aglıyordu ayy onu gorunce bende duygulandım korktum ya

mrb kızlar bende dr dan geldım bayagı yoruldum sırtım agırmaya basladı ama kızlar hıç sancım falan çıkmadı çok ıyı dedı nst genelde 38 40 hafta arası dogumlar oluyo dedı ama senınkı bunlar arasınna gırmıyo dedı bayramda herkes doğurdu dedı darısı başına dedı cuma tekrar gıtcem son olarak konuşup yatışımı vercek bıde nst de bı bayanında doğumu başlamış aglıyordu ayy onu gorunce bende duygulandım korktum ya

bebişimde 3300 olmuş boyuda 50 cm
maşallah bebişine :nazar: aynı durumu bende yaşadım cnm. dün apar topar gitmiştik doğumhaneye girdim bi bayanla. yan yana iki çatala geçtik o doğumda kaldı ben muayeneden sonra tahliller için çıktım. aç susuz olunca halsiz kalmış baya.. hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

Birazdan ben de dogum hıkayemı yazıcam hep bu zamanı beklemıstım RABBİM'e cok şükür :nazar::nazar: Doguran arkadaslarımın gözü aydın olsun darısı bekleyenlere ınsallah kolay saglıklı dogumlar..

Gozun aydin...birer birer doguruyoruz :) bu pazartesi benim de dahil oldugum bir grup anne adayi daha anne olacak insallah...
Guzel haberlerin olsun hep...

Canim insallah gonlunden gecen neyse o olur, tabi hayirlisiyla...en onemlisi senin ve bebegin sagligi...ruh sagligimiz da onemli tabi bu asamada :))) sakin sakin kendini takip et, insallah oyle ya da boyle kavusacaksin minige...

Maşallah şekerım zayftı senınkı doğrumu hatırladım epey büyümüş
Kızlar günaydın..
Çok geçmiş olsun canım taş sancısı zor olur

40+5 oldum kızım halaaaa gelmeye niyetli değil:KK49::KK37:...Pazartesi sezeryana hazırlansam iyi olacak..:KK53::KK43:

Senınkı içerde kamp kurdu kesın canım bende hep 40 î doldurmak istemişimdır kısmet olmadı

Slm kızlar pek giremiyorum çünkü
ameliyatli olduğum halde evde yalnızım
kizima kendime evime bakiyorum yemeğimi
yapıyorum evisleri yapıyorum çok yoruluyorum
ameliyat yerimde ağrıyor....burayi özlüyorum yanımda
biri olsaydı çok iyi olurdu..doğum yapan arkadaşları
kutlarım geçmişi okuyamadım size cevap yazamıyorum
kusura bakmayın son zamanlarda bol bol uyuyun bebisler
gelince uyumak biraz zor...kendinize iyi bakın

Sana cok kolay gelsin, yapabilecegimiz herhangi bir sey olursa soyle bize :) insallah en kisa zamanda sen de daha iyi hissetmeye baslarsin ve bebisin de hemen kocaman olur...insallah buyuyecek sana yardim edecek o da annesi :)

sağol kuzum.. çok yorucu bi gece oldu bnm için. evede geç saatte döndük, halen kendime gelemedim. ilacı hemen içtim gelir gelmez. inşallah sıkıntısız atlatırım bunuda.. sen nasılsın cnm ?
ayy takviminde bitmiş masallah :KK16:
evet takvim btti ama gelen giden yok zaten hiç doğuracak gibi durmuyorum perşembeye kadar beklicem doktorum o gün geliyor bakalım ne dicek o zaman hayırlısıyla alsydık bebişleri kucağımıza
canım benim de takvim bitti 2 gündür herkes arar oldu doğuramadın mı diye bir de bende de stres oldu bu durum
maşalah epey büyütmüşsün bebişi bizim bebişler zayıftı ama sonradan nasıl toparlandı dimi çok şaşırıyorum benimki de epey oldu artık daha da almaz inşallah doğuma kadar

kendini çok yorma canım bebeğe ve kendine odaklan ev işini bırak dikişlerin filan açılır allah korusun yemeği de eşin halletsin..
ben de doğuramıyorum zullu bak takvimim bitti:KK14::KK14:

hep erken doğum yapacağımı sanırdım ama çoook yanılmışım bizim kız içerde kamp kurmuş meğerse:emir_bebek::emir_bebek::KK50:

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım.. kısa bir zamanda geçer inşallah amaliyat sıkıntıların.. bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle...

X