ne zarari olucak ki kuveti doldurup icine yaticaksin :26:
kızz bende dayanmam walla dun burda bırı yazmstı eylulde beklıyordum ekım annesı oldum dıyee sınır oldumm daha bız ekım annelerı doguramadıkk kıskandım wallaa
bayramda doktorum burda cnm ama doğuma dair hiçbir belirti yok, bu bikaç gün içinde rahim ağzı uzunluğu kısalmaya devam ederse doğum hızlanırmış ama içerde ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum, ağrı sancıda yok, sadece nefesim daralıyo. belkide çok taktım kafaya ondan öyle oluyo bilmiyorum ama üzerimde biri oturuyo gibi. Kasılma hissetmediğim zamanlarda da oluyo, dr.a da sormayı unuttum. Endişeleniyorum ister istemez.
doğum öncesi ve doğum sırasında yapılması gereken nefes egzersizlerini internetten öğrendim bende. Ara ara deniyorum kendimi alıştırıyorum. Hayırlısı olsun artıkın ama çok gerildim ya
Sen nasılsın ? Bi yaramazlık yoktur insallah..
Tabi cnm yazarım girebilirsem...ama sende sondayi ameliyatta taktir cok acıyor dediler bana...ameliyat ta 30 dk falan sürüyormuş ..sonrada mutlaka kafeinli icecek almak gerekiyomus bas ağrısını azaltıyormuş ..tabi yasamadan bilemeyiz ins tansiyonn düşüklüğü falan olmazda rahat geçiririz cnm...
Sonda isini soyledigin iyi oldu cnm cok saol.senin guzel haberlerini beklicem.Saat kacta girceksin ameliyata.insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza.
Cnm sancilarin artti mı nasıl oldun
hayırlı akşamlar kızlar evet sıcak suyun açılmaya faydasi oluyo ben bi hafta önce doğum yaptığımi söylemiştim acilma yavaş olunca suyumda gidince hasta?nede bi abla beni dusa soktu belimi sıcak suyla masaj yaptı o gece doğurdum
yok cnm yaa artmadı aynı şekilde ara ara devam ediyor.yok doğuramıcaz sanırım.senin durumlar nasıl:44:
allah kurtarsın cnm.bol bol dua etsonda takılması nasıl ki normal doğumda da takılıyormu offf ne zaman biticek bu düşünceler
Cnm senin kaç günün kaldı benim dr da bayramda yok
benimde karnım ağrıyor sertlesiyor ama sancı olduğunu sanmıyorum
slm kızlar bende iki gündür adet sancısı gibi giriyor özellikle bugün biraz fazla ve şiddetli ağrı oldu boynumdan sırtıma ve belime belffffdddddddmden makata vurdu bir tuhaf ağrı girdi doğu ffffffffffff fdff
off offf iyice karamsarlastim yaaa bizi kimse anlamiyo
yok tatlım nerde ne sancı ne acilma biz doguramiycaz
bayramin ilk günü günüm doluyor diğer hafta ayın 21 dr
aç gel dedi sezaryene alacak galiba yarın 3 saat yuruyecegim
eşimle.sancı çekmek istiyom ben
sanırsam hepmız bayramdan once dogurmamız gerekıyor sıkıntı buyuk onceden aman agrım olmasın derdım sımdı agrım olunca sevınıyorum doguramayacagım yada bebegıme bısey olucak dıye korkuyorum artıkk ıyıce psıkolojım bozulduKız Eylül gecti bile :)) Kasım mı diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?