• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hayırlısı olsun canım benm geceden berı aralıklarla var sancım şimdide 15dk bır gelıyo saate bakıym baya sıddetlı ıns has gıttgmde acıklık olur ben alttan muayene olmadım ama benmkıler gercek bence sancı öyle adet agrısını gectı baya canımı yakıyo

bence sen bugün akşama doğurursun hayırlısıyla

ben de kendimi ilk aylarda hisseder oldum
en sevmediğim mide bulantısı evimi bile
temizleyemiyorum midem bulaniyor
kokulardan.bence elifnil arkadaş
dogurmustur...ogretmen1 de
dün topige uğradı ama birşey
yazmadı bir sürü arkadaş girmez oldu
acaba neden böyle oluyor başa döndüm gibi geliyor hergün banyoyu temizleyesim geliyor hatta günde 2-3 kere bana tuhaf kokuyor sanki
bana da öyle geliyor zaten çok sancısı vardı onun...
öğretmen hiç girmiyor canım ben de bayadır mesaj atmadım ona naptı acaba dur ben bir sorayım:126::126:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım benm geceden berı aralıklarla var sancım şimdide 15dk bır gelıyo saate bakıym baya sıddetlı ıns has gıttgmde acıklık olur ben alttan muayene olmadım ama benmkıler gercek bence sancı öyle adet agrısını gectı baya canımı yakıyo

Cnm Bencede 15 dk bir geliyorsa gerçek sancidir
senin ikinci doğumun olduğu için acilman hızlı
olur pek fazla bekleme ama hastahane yakınsa
iyi olur evde cekersin sancini dr bilgi ver o sana
gel dediği zaman gidersin inşallah kolay bir
doğum yaparsın tatlım

:emir_bebek:

Su içmeyi senden öğrendim bende:))))) sabah uyandığımdan beti midem bulanıyor ve sancım vardı iki üç kere su içtim geçti:)))) ama bi düre sonra tekrar başkıyor bi de duşa gircem niraz daha sonra bakalım geçecek mi ama belimden gelmiyor ağrı belm sürekli ağrıyor

canımbenkıler belden degıl resmen makattan kasıklara vuruyo bıde bıraz duruyo öyle gecıyo şimdi 15.05te geldı bakalım sureklı gözüm saatte

Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.. Nişan doğumdan bir hafta önce bile gelebiliyomuş ama sancısı olmayanların geneli 48 saat sonra doğuma gidiyo. 3 günde gayet ideal o zaman diye düşünüyorum. Ne olacağı belli de olmaz :)
Bizde dedik 3 günde geldi geldi olmadı Dr teyzesi çıkaracak. Nazli bizim veletler :)
sen hiç merak etme Cnm aniden gelicek bebis
inşallah panikli arkadaşda vir avazda kurtulur
Âmin canım. Insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Senin sancı var canım. O sancılar da açmıştır rahim ağzını.
Bende diyorum ya yalancı sancı bile olmadı. Açılma bir parmağı bile bulmuyor. Cati müsait, hersey müsait ama rahim agzi açılmıyor.
Eve gelirken bir iki km yürüdük eşimle. Bakalım evin icinde de hep hareket edeceğim insallah. Hayırlısı gerci.
Allah en iyisini bilir. Ben elimden geleni yapacagım Allah hangisini taktir ederse o olur.

Slm kızlar..bgn kontrolum vardi vE sürecin sonuna geldik artık heyecan korku dorukta..Perşembe gunu bebeğime kavuşuyorum insallah ..9:30 da hastaneye giris yapıp 11:30 da spinal anestezi ile dogum yapicam ...plesenta yaşlanması başlamış daha fazla bekleyemezmisim zaten,neden olduguda belli degil..sondamida ameliyatta takacaklar söyledim ondan bile korkuyodum:))makkaji ojeyi falan sormadım da sorun olmaz heralde kendimi iyi hissettirir belki :))susluyum de biraz bilgisi olan varmi makkaj hakkında ??

Canım arkadaşımdan biliyorum. Oje sürüp gitmiş. Ojesini çıkarmışlar. Çünkü ameliyat olduğu için olası bi durumda Tırnaklar morariyormu falan diye bakıyorlarmis

Cnm Bencede 15 dk bir geliyorsa gerçek sancidir
senin ikinci doğumun olduğu için acilman hızlı
olur pek fazla bekleme ama hastahane yakınsa
iyi olur evde cekersin sancini dr bilgi ver o sana
gel dediği zaman gidersin inşallah kolay bir
doğum yaparsın tatlım

benm ıkıncı kızımdada böyleydı has 10dk ondan acele etmıyom inş arkdslar bıde şimdiye kadar hıc böyle şiddetlı sancı cdekmedım

zaten birşey yapamam kutlama tarzında yani bu sene sadece hediye ile idare edicez napalım acaba diyorum gümüş alyans mı alsam eşim yüzüğünü takmak istiyor ama altın haram olduğu için takmıyor fazla arada takıyor yani gümüş alırsam takar diye düşünüyorum

linacım gümüş yüzük düşünüyosan tesbihane diye bi site var. bi bak istersen. çok güzel tasarımlar var, eşime tuğralı alyans almıştık ordan..

kızlar dogurmayan kaç kişiyız saysak mı
hani derler ya, sen ben keloğlan kaldık zullumm :9::9:
amin Cnm benim 7 günüm kaldı
dua edinde bu cumaya kadar
dogurayim kızlar
hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz doğuralım bi an önce inşallah.. benimde 2 3 günlük kritik bi dönemim var, keşke doğum dr.un dediği gibi hızlı ilerlese de doğursam diye bekliyorum valla :(

kızlar geceleri sizde karın agrisi ve mide
bulantisiyla uyaniyormusunuz
ben gece habire uyu uyan modundayım zaten, gündüzleri de böyle bitik bi şekilde geçiyo vaktim :))
uyandığımda da mide bulantısı hissediyorum malesef. Hele ki kokular yine mahvetmeye başladı beni. Parfüm kullanamadığım gibi ceketlerimde kalan uçuk parfüm kokuları yüzünden giymediklerim bile oluyo bazen..
o da olabilir canım zaten birine hediye almak çok zor bu kişi hele de erkekse alternatif çok az oluyor ben geçen sene gömlek kazak kombinasyonu almıştım bir kazak aldım onun içine uygun bir gömlek çok hoşuna gitmişti severk giydi çevreden de beğeniler geldikçe hergün giymke istiyordu:1::1:
evet malesef kuzum :) ben ona bişeyler almayı sevdiğim için kendime alırken onada mutlaka alıyorum ondan sonrada özel zamanlara bişi kalmıyo :1:

acaba neden böyle oluyor başa döndüm gibi geliyor hergün banyoyu temizleyesim geliyor hatta günde 2-3 kere bana tuhaf kokuyor sanki
bana da öyle geliyor zaten çok sancısı vardı onun...
öğretmen hiç girmiyor canım ben de bayadır mesaj atmadım ona naptı acaba dur ben bir sorayım:126::126:

Cnm ben bütün gün burada olduğum
için haberim oluyor:1:dün girmiştı

Bizde dedik 3 günde geldi geldi olmadı Dr teyzesi çıkaracak. Nazli bizim veletler :)

Âmin canım. Insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Senin sancı var canım. O sancılar da açmıştır rahim ağzını.
Bende diyorum ya yalancı sancı bile olmadı. Açılma bir parmağı bile bulmuyor. Cati müsait, hersey müsait ama rahim agzi açılmıyor.
Eve gelirken bir iki km yürüdük eşimle. Bakalım evin icinde de hep hareket edeceğim insallah. Hayırlısı gerci.
Allah en iyisini bilir. Ben elimden geleni yapacagım Allah hangisini taktir ederse o olur.

inş acılmıstr aksamdan berı ben dun hurma yedım yuruyus yaptm aksam basladı sancılar dun temızlık yaptm koltukları falan cektm heryerı sıldm supurdm doguma gıdıyomus gıbı ama vaktı saatı vardr canım ben nezamndr sancm olsn dıye bakıym 41 oldm ben

Kızlar nişan geldikten sonra boy abdesti gerekli mı acaba namaz kılmak icin. Yada mazeret kanı gibi mı oluyor acaba. Normal abdest alıp namazımı kılsam olur herhalde diye düsundum.

benm ıkıncı kızımdada böyleydı has 10dk ondan acele etmıyom inş arkdslar bıde şimdiye kadar hıc böyle şiddetlı sancı cdekmedım
ayy çok heyecanlı yaaa, inşallah gönlünce olur paniklim de doğuruverirsin bi avazda :)

linacım gümüş yüzük düşünüyosan tesbihane diye bi site var. bi bak istersen. çok güzel tasarımlar var, eşime tuğralı alyans almıştık ordan..
sağol canım tavsiyen için bir bakayım
Cnm ben bütün gün burada olduğum
için haberim oluyor:1:dün girmiştı
ben de özelden mesaj attım

hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz doğuralım bi an önce inşallah.. benimde 2 3 günlük kritik bi dönemim var, keşke doğum dr.un dediği gibi hızlı ilerlese de doğursam diye bekliyorum valla :(

ben gece habire uyu uyan modundayım zaten, gündüzleri de böyle bitik bi şekilde geçiyo vaktim :))
uyandığımda da mide bulantısı hissediyorum malesef. Hele ki kokular yine mahvetmeye başladı beni. Parfüm kullanamadığım gibi ceketlerimde kalan uçuk parfüm kokuları yüzünden giymediklerim bile oluyo bazen..

evet malesef kuzum :) ben ona bişeyler almayı sevdiğim için kendime alırken onada mutlaka alıyorum ondan sonrada özel zamanlara bişi kalmıyo :1:

sende de mi bulantı durumu var demekki son dönemde de böyle olabiliyor ilk zamanki gibi şiddetli değil ama etkiliyor yine de kokular

Kızlar valla sancı çekmeye bile heveslendim yaaa bu kadar olur muuuuu :9::9::9:

Cnm inşallah herşey gonlunce olur

galiba normal bu mide bulantilari :31:
bide karın agrisi oluyor çok can sıkıcı
henüz hiçbirşey yiyemedim mide
bulantisindan:43:

Kızlar nişan geldikten sonra boy abdesti gerekli mı acaba namaz kılmak icin. Yada mazeret kanı gibi mı oluyor acaba. Normal abdest alıp namazımı kılsam olur herhalde diye düsundum.

ben o konuya bakmıştım canım gusul gerekmiyor doğuma kadar gelen kan guslü bozmuyor gebe kadın doğum yaptıktan sonra namaz kılamaz o zamana kadar gelen kan su gusul gerektirmiyor yazıyordu kitapta ve nette yani normal namaz abdestti al kıl namazını

Canım arkadaşımdan biliyorum. Oje sürüp gitmiş. Ojesini çıkarmışlar. Çünkü ameliyat olduğu için olası bi durumda Tırnaklar morariyormu falan diye bakıyorlarmis

Hımm mantıklı sagol cnm benim oje sürmeyeyim ozaman ...makyajımı yapıp fonumu çektirip gideyim makkajida istemezlerse silerim artık napim:(()panik olmayayım diye ameliyat yerine süs düşünüyorum artık:))

Son düzenleme:
Back