kızlar acıl yardım dun aksam erken yattm uyrken hep buyuk tuvalatm var gıbıydı kuyruk sokumumdan kasıklarıma agrı vuruyodu böyle sabah 5e kadar devam ettı 20dk 15dk duzenlı sonra sabah 5te uyuyakalmısm sabh 7de kalktm kahvaltı hazırlamaya benden nısan gelmıs jel gıbı acık pembe suandada gene sasncım var 15dk bır gırıyo 1dk falan suruyo sızce bugun dogurrmuym
Allah yardımcın olsun cnm sancıların sıklaşıcak büyük ihtimal zaten günün çoktan dolmuştu bugün kavuşursun sağlıkla kuzuna inş.nişanda gelmiş sancıların 5 dk ya falan düşerse mutlaka git cnm hadi haberlerini bekliyoruz doğurun artık kıslar yaa diğer topiğe transfer olun sizde:)
Canım Dr'unu aradın mı?
evt canm gunum dolmustu inş dogururm şimdi düzenlı degıl sancılar arada oluyo sıklasırsa gıdcm gıderken söylerm hurma yıyom dunde yemıstm belkıde fayda ettı
Âmin canım. Dua edin bizlere.ooo maaaşşallah bugün nişan günü ne güzel hadi kızlar güzel haberlerinizi yazın inş Allah yar ve yardımcınız olsun
canım ben geceden berı sancı cektm sabah nısan geldı sancılar duzensz şimdi benm sıklastgı zamn gıtcem dok
yok canım aramadım dun doktrdaydm zaten bebiş harekette edıyo sancımı evde cekmek ıstym sıklasınca gıdıcem şimdı gıdersem ya fazla acılmam yoksa orda cekecegıme evde cekerm kuranımı okurm has daha cok stres olurm sende gıdınce haber ver
Âmin canım. Dua edin bizlere.
Bende sancı yok canım.
yok canım aramadım dun doktrdaydm zaten bebiş harekette edıyo sancımı evde cekmek ıstym sıklasınca gıdıcem şimdı gıdersem ya fazla acılmam yoksa orda cekecegıme evde cekerm kuranımı okurm has daha cok stres olurm sende gıdınce haber ver
Âmin canım. Dua edin bizlere.
Bende sancı yok canım.
kesinlikle evde çekmen en güzeli cnm en son raddeye kadar çünkü hastanede gerçekten insanın psikolojisi bozuluyo sen tecrübelisin gerçi ohh ne güzel kuranını oku duanı et bizimde dualarımız senle kolaycacık girip çıkıcaksın inş kuzucuğunla inşirah suresinin etkisi allahın izniyle çok büyük bence eğer ezberinde yoksa ezberle derim çok faydası olduğuna inanıyorum ben
Benim sancı olmadıgı icin muayeneye gidiyorum. Bakalım belki eve gelirim gene. Çünkü Nisan sinrasi 48 saati bulabiliyor digum.
Haber veririm insallah.
gecede sancılandgmda hemen abdest aldım kuranlarımı okudum allahıma sıgınmakta fayda var dun gıttm bişeym yokken dok cok stres oldum ama sancılanıp gıdersem daha ıyı hep hayırlısını ıstedım allahıomdan hep dua ettm inş saglıklı kavusurm bebişime netten baktım nısan gelınce 2 3 gun bıle surebılıyomus dogum amageceden berı var sancılar sıklasırsa gıderm banyomu yaparm duamı ederm şimdi arasam dok hemen gel der belkı ondan ararmadım nettende aldıgm dualar var yazmıstm kagıda onları okuym has gıdersemde yanıma alırm insırahıda yazmıstm
Allah dualrını kabul eylesin cnm manevi güç olduktan sonra gerisi kolay inş herşey gönlünce olur sancıların sıklaşınca ararsın olmazsa ohh herşeyi evde yaşayıp doğuma gitmek gerçekten en güzeli
Jasemin ce panikli sizin yerinize ben heyecanlandım:18:allah yardımcınız oldun haber bekliyoruz sabırsızlıkla:)))
Kızlarrr hepinize günaydınn :)Yarın büyük gün kızımla tanışmanın heyecanı içerisindeyim:) 9 ayı doldurduk allahın izniyle kazasız belasız:)Allah nasip edersede sabah 9 da sezeryanla doğumum olucak dualarınızı bekliyıorum ..doğum yapan tüm arkadaşlarımıda tebrik eediyorum yapacak olanlarada tez zamanda sağlıkla bir doğum diliyorum yüce rabbimden benimde dualarım sizinle allah hepimizin yardımcısı olsun:) doğumdan sonra görüşmek üzere:)
Kızlar benim sabah 7 de nişanım geldi. Eşimle gidelim mı hastaneye diye düşündük. Sma sancı olmayınca yatalım ona göre karar veririz dedik. Simdi tekrardan geldi. Dr'umu aradım muayeneye gideceğim. Artık bakalım ne olacak.
Bu arada nisan öyle farkedilmeurcrk gibi degil.
Adet olurken ilk gelen kan gibi. Pembe kırmızıya yakın.
Sabah bir heyecanlandim. :)
Elim ayağım titredi görünce. Hic beklemediğim bir anda geldi. Tuvaletimi yapmıştım.
Simdi birşeyler yiyip gideceğiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?