2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım Dr'unu aradın mı?

evt canm gunum dolmustu inş dogururm şimdi düzenlı degıl sancılar arada oluyo sıklasırsa gıdcm gıderken söylerm hurma yıyom dunde yemıstm belkıde fayda ettı

Canım Dr'unu aradın mı?

yok canım aramadım dun doktrdaydm zaten bebiş harekette edıyo sancımı evde cekmek ıstym sıklasınca gıdıcem şimdı gıdersem ya fazla acılmam yoksa orda cekecegıme evde cekerm kuranımı okurm has daha cok stres olurm sende gıdınce haber ver

evt canm gunum dolmustu inş dogururm şimdi düzenlı degıl sancılar arada oluyo sıklasırsa gıdcm gıderken söylerm hurma yıyom dunde yemıstm belkıde fayda ettı

inş cnm mutlaka vardır bi etkisi hurmanın sen yemeye devam:)yanına da götür inş ye ayy çok heyecanlı ya bekliyoruz cnm hadi inş

Merhaba,

Ben ocak ayında anne olacağım kısmetse.. Öyle bir gezinirken konularda gördüm.. Nişanı gelen arkadaşlar olmuş.. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, bir avazda kurtarsın arkadaşlar..

Benim sancı olmadıgı icin muayeneye gidiyorum. Bakalım belki eve gelirim gene. Çünkü Nisan sinrasi 48 saati bulabiliyor digum.
Haber veririm insallah.

Âmin canım. Dua edin bizlere.

Bende sancı yok canım.

canım şimdi durdu sancılarm arada oluyo sabah 5kadar duzenlıydı bakalım aksama kadar ne olck ıkıncı dogum ya ins kolay olur acılma cok olur allah sennde yardımcn olsun hepımız için dua edıcem tum hamılelere

kesinlikle evde çekmen en güzeli cnm en son raddeye kadar çünkü hastanede gerçekten insanın psikolojisi bozuluyo sen tecrübelisin gerçi ohh ne güzel kuranını oku duanı et bizimde dualarımız senle kolaycacık girip çıkıcaksın inş kuzucuğunla inşirah suresinin etkisi allahın izniyle çok büyük bence eğer ezberinde yoksa ezberle derim çok faydası olduğuna inanıyorum ben

Âmin canım. Dua edin bizlere.

Bende sancı yok canım.

cnm duamdasınız burdaki tüm hamiş kardeşlerime Allah kolaycacık kurtulmayı nasip etsin sizde doğum anında bize dua edin hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun bebişlerimizin inş

gecede sancılandgmda hemen abdest aldım kuranlarımı okudum allahıma sıgınmakta fayda var dun gıttm bişeym yokken dok cok stres oldum ama sancılanıp gıdersem daha ıyı hep hayırlısını ıstedım allahıomdan hep dua ettm inş saglıklı kavusurm bebişime netten baktım nısan gelınce 2 3 gun bıle surebılıyomus dogum amageceden berı var sancılar sıklasırsa gıderm banyomu yaparm duamı ederm şimdi arasam dok hemen gel der belkı ondan ararmadım nettende aldıgm dualar var yazmıstm kagıda onları okuym has gıdersemde yanıma alırm insırahıda yazmıstm

Allah dualrını kabul eylesin cnm manevi güç olduktan sonra gerisi kolay inş herşey gönlünce olur sancıların sıklaşınca ararsın olmazsa ohh herşeyi evde yaşayıp doğuma gitmek gerçekten en güzeli

bencede canm kızımdada gunduzden az az sancılar vardı gece 11den sonra duzenlı oldu sıklastı sabah 5e kadar evde cektm hastnye gıttm gıttgmde daha 3cm dı düşün bıraz daha evde dursam bıle olurdu ama ılk ybılmyn öglen 1 bucukta kızım dogdu bundada evde cekcem

Jasemin ce panikli sizin yerinize ben heyecanlandım:18:allah yardımcınız oldun haber bekliyoruz sabırsızlıkla:)))

Kızlarrr hepinize günaydınn :)Yarın büyük gün kızımla tanışmanın heyecanı içerisindeyim:) 9 ayı doldurduk allahın izniyle kazasız belasız:)Allah nasip edersede sabah 9 da sezeryanla doğumum olucak dualarınızı bekliyıorum ..doğum yapan tüm arkadaşlarımıda tebrik eediyorum yapacak olanlarada tez zamanda sağlıkla bir doğum diliyorum yüce rabbimden benimde dualarım sizinle allah hepimizin yardımcısı olsun:) doğumdan sonra görüşmek üzere:)

inş canım hepımız bıran önce doguralım saglıcakla

ay heyecanladım kız..siz doğuruyonuz biz burada sizlerden beteriz...kendimde nasıl olacağım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…